-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
maşallah canım sende baya iş yapmışsın.bende cuma vercem halıları inşallah doğuma kadar sermicem kirlenmesin
geçen muayeneye gittiğim normal doğum yapabilirsin diyen doktora gitcem yarın görüşmeye büyük ihtimalle bi aksilik çıkmazsa onda doğum yapcam hayırlısıyla.

canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah

Tebrikler Can'ım Allah analı babalı büyütsün Ağrı'lar gün geçtikçe azalıyor

Kızlar ben daha çantamı hazırlamadım Siz neler koydunuz bana da söyler misiniz?
Canım bebek için
3 tane hastane çıkışı 2 tane tulum
Yelek çorap patık
20 tane bez piski önleyici krem
1 tane kundak için 1 tane de kalın battaniye
Ağız mendili
Kendim için 2 tane pijama takımı emzirme atleti sütyeni, çorap , Depent , göğüs kremi, göğüs pedi, hastanede dağıtmak için çikolata, hastaneden çıkarken giymek için hırka ve pantolon koydum aklıma gelenler bunlar

Kızlarrrrrrr bugün annemmmmm geliyor sonunda çok uzun zamandır görmüyordum 2 ay kalacak benimle. uçağı akşam 22 de burda çok heyecanlıyım ne yapsam ben etsem bilemiyorum akşam olmaz bugün bana

Gözünaydin canim. Bnde uzaktayim annemlere onlarda dogumdan once gelicekler ins. Insan kim olursa olsun Anneyi istiyor yaninda.

Cok guldum valla

kizlar benim adet sancisi gibi hafif hafif sancim var normal mi ki

Cnm bndede oluyor sanirim cok ayakta kaldigimiz ve yoruldugumuz zmnlar oluyor.

Çok sevindim canim, gözünaydın

Bebislerine kavusanlarin gozu aydin.bizde insallah saglikli bi sekilde kavusuruz kizlar.bende haftaya persembe sezeryan olucam hayirlisi ile.spinal sezeryan olan arkadas var mi.beni biraz urkutuyor da ne hisseti g inizi yazarmisiniz musait oldugunuzda

en basit yöntem
mavi ampül/led yapı marketlerde nalburlarda var...
yoksada beyaz ışıklı led lambalar oluyormuş

Bende de sarı ledler var canım. Beyaz göz alıyor diye almıyordum

Bakıcaz artık bi çaresine

Artık hakkında hayırlısı olsun canım
Ama ben ondan sonra bayaaa iş yaptım. Yollukları topladım. Bütün evi süpürdüm sildim. Yemeğe arkadaşları aldık

Ay o programlar işte, tam benliiik. Eşim olmadığında bazen sabahtan akşama o kanalları seyrediyorum

Sen ayağını yıkamak için leğen getir sonra kafasına geçir bence

Ooo en iyisi senin gitmenmiş canım

Geri yaptığım işleri yukarda sıraladım canım şu an çok fenayım yalnız. Bu akşam yine uyku yok

Halıları da hafta sonu vericem inş

Benim kalp rahatsızlığım olduğu için mecburi sezeryan olacak cnm. Ama kalp problemi olmasa da Normal doğuramam sanırım. Çok korkuyorum ben Doğumdan

Canım sonuçta senin önemli bir sağlık problemin var
Sağlıcakla kucağına al bebişini inş.

Kızlar hepinize güzel dilekleriniz için teşekkürler Rabbim en kısa sürede de sizlere de yaşatsın inşallah sezeryan diyorlar sanmayın ki sezeryana acı yok Allah herkesi hayırla kurtarır inşallah

Eskiden yorulunca deliksiz uyurdum simdi bende de tam tersi

Eskiden yorulunca deliksiz uyurdum simdi bende de tam tersi

Ay o eskidendi canım
Nerde şimdi uyumak, uyuyamıyorsun ki şimdi....
Bel ağrıyo, karın ağrıyo, artık alt tarafa da vuruyor ağrı

Masallah prensese ay bnde istiom artik dogurmak

Hiç sorma ben de istiyorum artık kızımı kucağıma alayım
Ekim annesiyiz güya daha ekimin başındayız ve sabırsızlık had safhada

Bugün rüyamda yine doğuruyordum

Ben 2gün önce doğurdum kızımı bile hatırlıyorum okdar net gördüm. Daha ne rüyalar görcez bakalım
Hersey hazir olunca beklemesi daha zorlasiyor aslinda.

Kızlar hepinize güzel dilekleriniz için teşekkürler Rabbim en kısa sürede de sizlere de yaşatsın inşallah sezeryan diyorlar sanmayın ki sezeryana acı yok Allah herkesi hayırla kurtarır inşallah
Cnm sen genel anesteziyle sezeryan dogum yaptın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…