maşallah canım sende baya iş yapmışsın.bende cuma vercem halıları inşallah doğuma kadar sermicem kirlenmesin6 kat canım
Asansör bozulacak zamanı buldu
Ben de evde bomboş oturmuyorum canım ama merdiven de çıkmıyordum yani....
Ay misafir geleceği zamanki hallerimi hatırlıyorum... Mümkünse şu dönemler misafir gelmeseNormal ev toplama bile bayaaa zorlu geliyor da
Valla canım hani kafanda ne var bilmiyorum ama şayet ben fakülteye gidiyor olmasaydım gideceğim yer devletin kadın doğum hastanesiydi...
Kötüüüü
Bu halimle bile duramıyorum... Her an ne olur ne olmaz diye..
Balkon yıkadımm
Toz aldım
Banyo yıkadım
Yolluk ve kilimleri topladım silkelenecek, artık yarın da olabilir makineyle yerleri alıp silip yerlerine sericem
Halıları yıkamaya vercemde ne zaman bilmiyom. Lafla geçiştiriyoz bakalım
Sancı tutunca halı yıkamacıları arıcam sanırım
Benden bu kadarSen nasılsın canım
canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallahKızlar merhaba bebeğim dünyaya geldi saat 13:00 de ikimizde sağlığı çok iyi ama dikişlerden dolayı biraz ağrım var dualarınız için teşekkürler Rabbim en kısa sürede de sizlere hayırla kucağınıza almayı nasip etsin
Tebrikler Can'ım Allah analı babalı büyütsünKızlar merhaba bebeğim dünyaya geldi saat 13:00 de ikimizde sağlığı çok iyi ama dikişlerden dolayı biraz ağrım var dualarınız için teşekkürler Rabbim en kısa sürede de sizlere hayırla kucağınıza almayı nasip etsin
Canım bende 2 haftadır oluyor belim den başlıyor hatta ama biraz uzaninca rahatliyorkizlar benim adet sancisi gibi hafif hafif sancim var normal mi ki
Kızlar merhaba bebeğim dünyaya geldi saat 13:00 de ikimizde sağlığı çok iyi ama dikişlerden dolayı biraz ağrım var dualarınız için teşekkürler Rabbim en kısa sürede de sizlere hayırla kucağınıza almayı nasip etsin[/QUO
Gözün aydın canım Allah bagislasin ra bim sağlıklı sıhhatli uzun ömürler versin
Canım bebek içinKızlar ben daha çantamı hazırlamadımSiz neler koydunuz bana da söyler misiniz?
Kızlarrrrrrr bugün annemmmmm geliyor sonunda çok uzun zamandır görmüyordum 2 ay kalacak benimle. uçağı akşam 22 de burda çok heyecanlıyımne yapsam ben etsem bilemiyorum akşam olmaz bugün bana
bende History tv nin hastasıyım kız şu seri katillerin hayatlarını ve psikolojilerini inceliyorlar ya bayılıyorum bak aynı kafa çıktıkeşim evde bugün o açtı tv yi kanal gezerken gördük takıldık kaldık bundan sonra bende böyle erkek olucam bak hatun nasıl ağlıyor adam için sen de anca benle geyik geç deyip duruyor bide havalara girdi kalk ayağımı yıka kalk parmak uçlarıma masaj yap hayt sert erkeğim diye gezinip duruyor evde vurcam kafasına bi tane o olcak
kizlar benim adet sancisi gibi hafif hafif sancim var normal mi ki
Kızlar merhaba bebeğim dünyaya geldi saat 13:00 de ikimizde sağlığı çok iyi ama dikişlerden dolayı biraz ağrım var dualarınız için teşekkürler Rabbim en kısa sürede de sizlere hayırla kucağınıza almayı nasip etsin
en basit yöntem
mavi ampül/led yapı marketlerde nalburlarda var...
yoksada beyaz ışıklı led lambalar oluyormuş
maşallah canım sende baya iş yapmışsın.bende cuma vercem halıları inşallah doğuma kadar sermicem kirlenmesin
geçen muayeneye gittiğim normal doğum yapabilirsin diyen doktora gitcem yarın görüşmeye büyük ihtimalle bi aksilik çıkmazsa onda doğum yapcam hayırlısıyla.
canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah
bende History tv nin hastasıyım kız şu seri katillerin hayatlarını ve psikolojilerini inceliyorlar ya bayılıyorum bak aynı kafa çıktıkeşim evde bugün o açtı tv yi kanal gezerken gördük takıldık kaldık bundan sonra bende böyle erkek olucam bak hatun nasıl ağlıyor adam için sen de anca benle geyik geç deyip duruyor bide havalara girdi kalk ayağımı yıka kalk parmak uçlarıma masaj yap hayt sert erkeğim diye gezinip duruyor evde vurcam kafasına bi tane o olcak
Canim burda kimsemiz yok. Babam calisiyor evde yalniz yapamazevimde kalsam olmaz 2 gorumcem uzaktan gelecek annem kayinvalidem ve benimde 2 ablam var hhepsi bana gelirse evimdr kalacak yer bulamam ☺ esim gelecek insallah benimki erkenci davranip gunundeb once gelmezse ☺
Oo ver halilari arrik canim :) hemende gelmiyor halilar :)baya is yapmissin bugun :) ben bugun bos bos oturuyorum bi yemek yaptim o kadar
Iyiyim bende canim. Artik iyice sabirsizlanir olduk dimi
Oyyy harika canimartik sana vakit daha hizli gecer :) benim annemde ya ayin 15 i yada 16 sinda gelecek insallah :) bende hamileligimin 9.haftasindan beri gormedim annemi :/
Benim kalp rahatsızlığım olduğu için mecburi sezeryan olacak cnm. Ama kalp problemi olmasa da Normal doğuramam sanırım. Çok korkuyorum ben Doğumdan
Bu da benim kızım prensesim aşkım
Maşallah canimm allah korusun nazarlardanBu da benim kızım prensesim aşkım
Eskiden yorulunca deliksiz uyurdum simdi bende de tam tersiBende de sarı ledler var canım. Beyaz göz alıyor diye almıyordum
Bakıcaz artık bi çaresine
Artık hakkında hayırlısı olsun canım
Ama ben ondan sonra bayaaa iş yaptım. Yollukları topladım. Bütün evi süpürdüm sildim. Yemeğe arkadaşları aldık
Ay o programlar işte, tam benliiik. Eşim olmadığında bazen sabahtan akşama o kanalları seyrediyorum
Sen ayağını yıkamak için leğen getir sonra kafasına geçir bence
Ooo en iyisi senin gitmenmiş canım
Geri yaptığım işleri yukarda sıraladım canımşu an çok fenayım yalnız. Bu akşam yine uyku yok
Halıları da hafta sonu vericem inş
Canım sonuçta senin önemli bir sağlık problemin var
Sağlıcakla kucağına al bebişini inş.
Masallah prenseseBu da benim kızım prensesim aşkım
Eskiden yorulunca deliksiz uyurdum simdi bende de tam tersi
Masallah prenseseay bnde istiom artik dogurmak
Ay o eskidendi canım
Nerde şimdi uyumak, uyuyamıyorsun ki şimdi....
Bel ağrıyo, karın ağrıyo, artık alt tarafa da vuruyor ağrı
Hiç sorma ben de istiyorum artık kızımı kucağıma alayım
Ekim annesiyiz güya daha ekimin başındayız ve sabırsızlık had safhada
Bugün rüyamda yine doğuruyordum
Cnm sen genel anesteziyle sezeryan dogum yaptın?Kızlar hepinize güzel dilekleriniz için teşekkürler Rabbim en kısa sürede de sizlere de yaşatsın inşallah sezeryan diyorlar sanmayın ki sezeryana acı yok Allah herkesi hayırla kurtarır inşallah
Benimde bir an uyku basio ozmn uyuduysam uyudum direndiysem isim bitio uyuyamiyorumEskiden yorulunca deliksiz uyurdum simdi bende de tam tersi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?