Ben 2gün önce doğurdum kızımı bile hatırlıyorum okdar net gördüm. Daha ne rüyalar görcez bakalım
Hersey hazir olunca beklemesi daha zorlasiyor aslinda.
masallah canim ne kadar cok sarmis sinizBu da benim kızım prensesim aşkım
Göbek bakımı yapıyorum tatlım halen düşmedi 8. Gün dün işitme testi oldu çok şükür iyi çıktı senin kilo durumu Nasıl ben 5 kilo vermişim kaldı 6 kiloYok cnm henuz dusmedi. Bize banyo yaptira bilirsin soylediler, ama yaptirmadim korktum, gobeyimiz dussun sonra yaptiririm. Doktor kontrolu de 2 gun sonra gel dediler. Gobek bakimi yapiyormusun? Ilk cocukta gec duse biliyor gobusler
MaşallahBu da benim kızım prensesim aşkım
Göbek bakımı yapıyorum tatlım halen düşmedi 8. Gün dün işitme testi oldu çok şükür iyi çıktı senin kilo durumu Nasıl ben 5 kilo vermişim kaldı 6 kiloeski fit halimi özlüyorum
Bizimkide ittiriyor geriniyoKızlar bu arada yaklaşık 3 gündür vajinamda ağrılar var
Bazen ince sızı bazen bıçak batıyor gibi.... Yürüyünce fazlalaşıyor da hatta
Azıcık araştırdım, doğumun yaklaştığının habercisiymiş
Doğumun yaklaştığını biliyoruz canımson günleri sayıyoruz nasipse ama gün belirtebilelerdi iyiydi
Zaten karnım bugün yine taş gibi, kızımın hareketleri tekmeden çok ittirme gibi zatengözümü korkutuyor.
Dün çok iş yaptım yorulunca hep böyle oluyor
Bizimkide ittiriyor geriniyobanada oldu o saplanma ama cok degil. Bende bolca kasilma var acili. Dun aksamda az karnim agridi. Bak tam bunu yazarken elimi koydugum yeri ittieiyor kuzum
Kizlar bende ruyamda sancim var saniyorum annemde yanimda. Sonra dustan cikmisim hastaneye kosmusum dur diyorum once saclarimi tarayimsonra tariyorum odata giriyorum bir suru kisi var. Sonra doktorumu goruyorum geliyo yanima sedye var oraya uzaniyo doktor daha var ayin 31 ine kaadr zaman veriyorum sana diyo doguramadim ya herkes doguruyo biz gec kaliyomusuz gibi geliyo halbuki 2~3 haftamiz var
Bugun modunda degil senin kiz :)) bende bugun modumda degilim senin kiz gibiYok canım normalde ne ittirmesi, benim kız ayağıyla bir tekme atıyor, direk kaburga kemiğimde
Bugün sabah kalktığımdan beri karnım taş gibi ve o yüzden az hareket edip, hareketleri de gönülsüz ittirme şeklinde...
Normalde krem sürerken bile şekilden şekle girer, bugün ona bile tepki vermedi
Aynen ben de elimi karnımın üstüne koyayım hemeeen rahatsız olur hanııııım ama yok onda bile tepki yok
Sertçe ittiriyorum karnıma ancak o zaman bi gerinme şeklinde tepki veriyor
Yaa sorma(öncelikle hayrolsun)
anam sen rüyanda bile doğuramamışın ya
Bugun modunda degil senin kiz :)) bende bugun modumda degilim senin kiz gibiya herseyde acaba dogum yaklasiyo ondan mi diye geciyo dimi insanin icinden :)
Yaa sorma
İlkinde hiç sancı yaşamadığım için ben bile sürekli tetikteyim. Sancı konusunda deneyimim yok, azcık biyerim ağrısa acaba doğummu başlıyor diyorum.
Ya gece sancım olursa diye akşamdan evi toparlayıp yatıyorum, ya bugün doğuma gidersem diye hergün evde uğraşıp duruyorum. Aman çamaşırım kalmasın, ütüm kalmasın diye diye, en dinlenmem gereken zamanda koşturuyorum sürekli.
Her ütü masasını açışımda belkide bu son ütümdür, sonrası hastanedir diyorum ama gel gör ki kaç dolap dolusu ütü oldu hala bizim kızdan ses yok.
Birde nette hep yazıyorki ikinci doğumlar daha erken olurmuş, kız bebekler erken gelirmiş, yalan valla hepsi yalan :))
Bu arada @Selen_Ay akşam kaldırdınmı canım halıları :)) bu kızın halıları gitmeden bebek gelecek bak demedi demeyin.
selam kızlar...
hastaneden geldik anca yazabiliyorum.an itibariyle 9aydır gittiğim doktoru bırakmış bulunuyorum.geçen sefer gidip muayene olduğum doktorla görüştüm nasipse hayırlısıyla o yaptırcak doğumumu.birde doğum yapcağım hastaneyi doğumhaneyi falan gezdim ayy iyice heyecan bastırdı beni:)
aynem canım rahatladım artık.düne kadar acil bişi olursa ne yapcağım nereye hangi doktora gitceğim belli değildi şimdi artık kafam rahat.Hadi hakkında hayırlısı olsun inş. canım
Gönlün şimdi ferah ya bundan önemlisi yok bence
Bende hareketleri azaldiginda cok korkuyorum canim ve sanki korktukca daha azaliyo hareketler. Esimde gecen tam boyle anda muzik acti baktik vuruyoYok canım ilk aklıma gelen acaba doğummu geliyor diye değil, bişey mi oldu acaba oluyor
Vajinal batmalar da; bende kronik mantar var ya onda mı diye araştırdım, doğumun yaklaştığının habercisiymiş...
Az önce kızıma rap dinlettimhoşlaşmadı karnımda garip garip gerindi yine
Sanırım kızımı hareketlendirmenin yolunu buldum
aynem canım rahatladım artık.düne kadar acil bişi olursa ne yapcağım nereye hangi doktora gitceğim belli değildi şimdi artık kafam rahat.
bu arada hastanede dağıtcağım hediyelikler ve kapı süsüm bitti şükür yarın inşallah foto atarım.bir tek halılar, genel temizlik birde çantaların birkaç eksiği kaldı onlarda bitti mi ohh dicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?