İnşallah cnm beklet gününü yorma kendini bol bol fırsat buldukça yat dinlen harekette doğumu hızlandırıyor. Hayırlısıyla zamanlı gelir bebişin inşallah babasına sürpriz yapmaz :)Canim burda kimsemiz yok. Babam calisiyor evde yalniz yapamazevimde kalsam olmaz 2 gorumcem uzaktan gelecek annem kayinvalidem ve benimde 2 ablam var hhepsi bana gelirse evimdr kalacak yer bulamam ☺ esim gelecek insallah benimki erkenci davranip gunundeb once gelmezse ☺
Normal dogum mu yneden gidiyorsun cnm annen gelemiyor mu eşin Doğuma gelecek değil mi ayrı durmak zor olur cidden benim kv de gel hamileliğini burda geçir doğumu burda yap dedi biz bakarız sana orda yalnız olmaz dedi ama ben gidemedim duramam ayrı. Doğumda yanında olsun eşin.
İnsallah canim. ☺ surekli uzaniyorum dinleniyorum bol bol. Rabbim hepimize hayirli dogumlar nasip etsinİnşallah cnm beklet gününü yorma kendini bol bol fırsat buldukça yat dinlen harekette doğumu hızlandırıyor. Hayırlısıyla zamanlı gelir bebişin inşallah babasına sürpriz yapmaz :)
6 kat canım
Asansör bozulacak zamanı buldu
Ben de evde bomboş oturmuyorum canım ama merdiven de çıkmıyordum yani....
Ay misafir geleceği zamanki hallerimi hatırlıyorum... Mümkünse şu dönemler misafir gelmeseNormal ev toplama bile bayaaa zorlu geliyor da
Valla canım hani kafanda ne var bilmiyorum ama şayet ben fakülteye gidiyor olmasaydım gideceğim yer devletin kadın doğum hastanesiydi...
Kötüüüü
Bu halimle bile duramıyorum... Her an ne olur ne olmaz diye..
Balkon yıkadımm
Toz aldım
Banyo yıkadım
Yolluk ve kilimleri topladım silkelenecek, artık yarın da olabilir makineyle yerleri alıp silip yerlerine sericem
Halıları yıkamaya vercemde ne zaman bilmiyom. Lafla geçiştiriyoz bakalım
Sancı tutunca halı yıkamacıları arıcam sanırım
Benden bu kadarSen nasılsın canım
Iyiyim bende canim. Artik iyice sabirsizlanir olduk dimiBeklemededireniyoruz resmen dogum yapmamak icin
Sen nasilsin canim
Oyyy harika canimKızlarrrrrrr bugün annemmmmm geliyor sonunda çok uzun zamandır görmüyordum 2 ay kalacak benimle. uçağı akşam 22 de burda çok heyecanlıyımne yapsam ben etsem bilemiyorum akşam olmaz bugün bana
Benim kalp rahatsızlığım olduğu için mecburi sezeryan olacak cnm. Ama kalp problemi olmasa da Normal doğuramam sanırım. Çok korkuyorum ben DoğumdanNormal dogum mu y
İnsallah canim. ☺ surekli uzaniyorum dinleniyorum bol bol. Rabbim hepimize hayirli dogumlar nasip etsin
Oyyy harika canimartik sana vakit daha hizli gecer :) benim annemde ya ayin 15 i yada 16 sinda gelecek insallah :) bende hamileligimin 9.haftasindan beri gormedim annemi :/
Insallah canimmÇok zor oluyor böle uzak olunca cidden aramızda 2000 km var bizim gelip gitmek kolay olmuyor haliyle. Sizde tez zamanda kavuşursunuz inşallah ana kız.
Darisi basimiza artik. Sorun yasamayalimda beklerizz:))Herkes çatır çatır doğurdubiz kaldık
en basit yöntemAy kolay gelsin canım sana.
Of şu halde ev taşımayı düşünemiyorum :S
Ben evi azıcık toparlamaya kalksam ayaklarım balon oluyor
Bebiş çantası hazırmış ya aslında en büyük dert ortadan kalkmış
Mavi ışığı nerde bulucaz ki canım
Eğer hava böyle giderse ben kombi yakmayı düşünmüyorum. Bebek çok sıcağa alışmasın diye düşünüyorum ama hal vaziyet neyi gösterir bakalım
Gözün aydın canım :))Kızlarrrrrrr bugün annemmmmm geliyor sonunda çok uzun zamandır görmüyordum 2 ay kalacak benimle. uçağı akşam 22 de burda çok heyecanlıyımne yapsam ben etsem bilemiyorum akşam olmaz bugün bana
Teşekkür ederim kuzummmm rabbim herkese beklediği kavuşmaları nasip etsin inşallahGözün aydın canım :))
kizlar benim adet sancisi gibi hafif hafif sancim var normal mi ki
Gözunuz aydin ☺ rabbim bebeginize saglikli uzun omur versin insallah.Kızlar merhaba bebeğim dünyaya geldi saat 13:00 de ikimizde sağlığı çok iyi ama dikişlerden dolayı biraz ağrım var dualarınız için teşekkürler Rabbim en kısa sürede de sizlere hayırla kucağınıza almayı nasip etsin
Geçtimi devam ediyormu canım.
Artıyormu aynı şekildemi takip et, süreklimi var yoksa aradamı gelip gidiyor.
yorulunca oluyor canim simdi iyiyim amGeçtimi devam ediyormu canım.
Artıyormu aynı şekildemi takip et, süreklimi var yoksa aradamı gelip gidiyor.
hayirli olsun canim allahim anali babali buyutsun saglikli sihhatli darisi bizeKızlar merhaba bebeğim dünyaya geldi saat 13:00 de ikimizde sağlığı çok iyi ama dikişlerden dolayı biraz ağrım var dualarınız için teşekkürler Rabbim en kısa sürede de sizlere hayırla kucağınıza almayı nasip etsin
Gözün aydın allah analı babalı buyutsunnnn inş canım darısı bizlere hayırlısıyla inş.Kızlar merhaba bebeğim dünyaya geldi saat 13:00 de ikimizde sağlığı çok iyi ama dikişlerden dolayı biraz ağrım var dualarınız için teşekkürler Rabbim en kısa sürede de sizlere hayırla kucağınıza almayı nasip etsin
Canim belinede giriyor mu o agri gercek sanci oyle oluyo diyolar amakizlar benim adet sancisi gibi hafif hafif sancim var normal mi ki
Amin canim. Allah anali babali buyutsun insallah :))Kızlar merhaba bebeğim dünyaya geldi saat 13:00 de ikimizde sağlığı çok iyi ama dikişlerden dolayı biraz ağrım var dualarınız için teşekkürler Rabbim en kısa sürede de sizlere hayırla kucağınıza almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?