-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
İnşallah cnm beklet gününü yorma kendini bol bol fırsat buldukça yat dinlen harekette doğumu hızlandırıyor. Hayırlısıyla zamanlı gelir bebişin inşallah babasına sürpriz yapmaz :)

Normal dogum mu y
İnşallah cnm beklet gününü yorma kendini bol bol fırsat buldukça yat dinlen harekette doğumu hızlandırıyor. Hayırlısıyla zamanlı gelir bebişin inşallah babasına sürpriz yapmaz :)
İnsallah canim. ☺ surekli uzaniyorum dinleniyorum bol bol. Rabbim hepimize hayirli dogumlar nasip etsin

Oo ver halilari arrik canim :) hemende gelmiyor halilar :)baya is yapmissin bugun :) ben bugun bos bos oturuyorum bi yemek yaptim o kadar
Beklemede direniyoruz resmen dogum yapmamak icin
Sen nasilsin canim
Iyiyim bende canim. Artik iyice sabirsizlanir olduk dimi

Kızlarrrrrrr bugün annemmmmm geliyor sonunda çok uzun zamandır görmüyordum 2 ay kalacak benimle. uçağı akşam 22 de burda çok heyecanlıyım ne yapsam ben etsem bilemiyorum akşam olmaz bugün bana
Oyyy harika canim artik sana vakit daha hizli gecer :) benim annemde ya ayin 15 i yada 16 sinda gelecek insallah :) bende hamileligimin 9.haftasindan beri gormedim annemi :/

Normal dogum mu y

İnsallah canim. ☺ surekli uzaniyorum dinleniyorum bol bol. Rabbim hepimize hayirli dogumlar nasip etsin
Benim kalp rahatsızlığım olduğu için mecburi sezeryan olacak cnm. Ama kalp problemi olmasa da Normal doğuramam sanırım. Çok korkuyorum ben Doğumdan

Oyyy harika canim artik sana vakit daha hizli gecer :) benim annemde ya ayin 15 i yada 16 sinda gelecek insallah :) bende hamileligimin 9.haftasindan beri gormedim annemi :/

Çok zor oluyor böle uzak olunca cidden aramızda 2000 km var bizim gelip gitmek kolay olmuyor haliyle. Sizde tez zamanda kavuşursunuz inşallah ana kız.

AGRA canim dogum hikayeni musait bi zaman da yazar misin cok merak ediyorum bugun bana da normal dedi sancini bekleriz haftaya cuma cati muayene ni de yapariz 28 ine kadar gunun doluyor erken sancin gelebilir dedi

en basit yöntem
mavi ampül/led yapı marketlerde nalburlarda var...
yoksada beyaz ışıklı led lambalar oluyormuş

Kızlar ben daha çantamı hazırlamadım Siz neler koydunuz bana da söyler misiniz?

Kızlarrrrrrr bugün annemmmmm geliyor sonunda çok uzun zamandır görmüyordum 2 ay kalacak benimle. uçağı akşam 22 de burda çok heyecanlıyım ne yapsam ben etsem bilemiyorum akşam olmaz bugün bana
Gözün aydın canım :))

kizlar benim adet sancisi gibi hafif hafif sancim var normal mi ki

Kızlar merhaba bebeğim dünyaya geldi saat 13:00 de ikimizde sağlığı çok iyi ama dikişlerden dolayı biraz ağrım var dualarınız için teşekkürler Rabbim en kısa sürede de sizlere hayırla kucağınıza almayı nasip etsin

Gözunuz aydin ☺ rabbim bebeginize saglikli uzun omur versin insallah.

hayirli olsun canim allahim anali babali buyutsun saglikli sihhatli darisi bize

Gözün aydın allah analı babalı buyutsunnnn inş canım darısı bizlere hayırlısıyla inş.

kizlar benim adet sancisi gibi hafif hafif sancim var normal mi ki
Canim belinede giriyor mu o agri gercek sanci oyle oluyo diyolar ama

Amin canim. Allah anali babali buyutsun insallah :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…