-2016 EKİM ANNE LİSTESİ -

2016 EKİM'DE DOĞACAK BEBEĞİNİZİN CİNSİYETİ?

• Ankete Katılan
    132
sekerli_seker Selen_Ay

Ben ikinciye doğurucam en net benim olmam lazım, doğumum herşeyim belli. Ama yinede ben sonlara kaldım yahu. Herkes benden önce doğurdu.

Kızlar başarırsınız diyorum ama ben bile bebek bakmayı unutmuşum sanki. Benim kız büyüdüya artık kucağıma alsam kendisi boynumdan sarılıyo felan, geçen küçük bebek aldım kucağıma, bebeğin belini tutmayı unuttum, onuda kendi kızım gibi sanıyorum kendini tutabilir sanıyorum.

Doğum yapmıştım, bi kaç saat sonra gelip yürüttüler, ben tabi ilk heyecan daha yatarmıyım. Elli tane kıyafet giydirdim çıkardım kızıma. Tuvaletini yaptı, hemşireye vermiyorum ben değiştiricem diye, sanki kırk yıldır çocuk bakıyorum. Karnı ağrıyomuş yavrumun, ilk iki gün çok fazla yapıyorlar kakalarını, anne karnındayken yuttuklarını temizliyorlarmış. Başında bekliyodum, kaka yapınca bendeki mutluluğu görmeniz lazım.
Annelik demek, bir insanın kaka yapmasını keyifle izleyip, ona deli gibi sevinmek demek. O dereceye geliyorsunuz işte, gerisini siz düşünün :))

Quixx

Benide ara ara tutuyordu o huzursuz bacak sendromu denen illet şey, bu gecede sağ bacağım deli etti, ne yapsam geçmedi. En son çift kırlent koydum bacaklarımın altına, ayaklarım tepede yattım biraz, kan dolaşımı oldu sanırım o ara biraz rahatladı uyumuş kalmışım.

sekerli_seker

Eski florasan lambalar oluyorduya canım, kuzenimin bebeğine öyle bir lamba kullandırmışlardı. Beşiğinin yanına seyyar öyle bi lamba takmışlardı. Sarılığı engelliyormuş. İnşAllah böyle garip şeylere ihtiyacımız kalmaz, bol sütümüz olsun, minikler emsin, her bir damlası şifa olsunda böyle şeylerle uğraşmayalım.

Demekki böyle olucaz bi heves canım : ) diyorum ya hiç korku yok...
Unuttum desen bile sen elbette bizden daha tecrübelisin canım. Dediğin şey eeen fazla 1 gün sürer sonra adabte olursun kızına : )

Bu arada hala karnım ağrıyor taş gibi de oldu ayrıca ve ayağa kalkınca bacak aramda ağrı vaar.
Dün asansör bozuktu ve uzun zamandan beri ilk defa 6 kat merdiven çıktım acaba o mu sıkıntı yaptı bana
Allahtan kızım arada hareket ediyor da içim rahat...

Cnm Biz dün sağlık ocağına topuk kanına gittik bugünde ilk kez çocuk doktoruna gideceğiz işitme test yapılacakmış topuk kanı alınırken ben dışarı çıktım dayanamadım bizimkide memeyi bulamayınca çok sinirleniyor çok komik gözüküyor birde d vitamini verdi 2 hafta sonra başlanacakmış bizim göbek bağı düşmedi senin bebişin düştümü artık banyo yaptırmak lazım

Can'ım bence merdiven çıkmışsın ya ondan olmuş olabilir geçmiş olsun az kaldı seninde çok güzel duygular yakında hazır ol

Tatlim gunaydin, kas agrisi sendeki, rahim kasilman cok oldugu zaman oluyor. Bende de cok oluyordu.

Valla unuttunuz
Insallah becerebiliriz.
Ne dogum korkusu ne kizim dogduktan snra bakabilirmiyim endisesi tasiyorum.
Birtek emzirme sorunu yasar miyim acaba diyorum, oda gogus uclarim kucuk oyuzden. Onun disinda sanki dogurmus gibiyim oncesinde.
Birde o karin agrisi bndede oluyor ya niye acaba üşütüyo muyuz ayaklarimizi acaba

Yok cnm henuz dusmedi. Bize banyo yaptira bilirsin soylediler, ama yaptirmadim korktum, gobeyimiz dussun sonra yaptiririm. Doktor kontrolu de 2 gun sonra gel dediler. Gobek bakimi yapiyormusun? Ilk cocukta gec duse biliyor gobusler

Cnm kucukse gogus ucu al, biz hemen aldik, normal eczanede satilan bebedor un gogus ucunu. Gogus yara oldugu zaman da kullanabiliyorsun. Al sende dursun ne olur olmaz.

Evet bende sarilik icin sari isigin iyi oldugunu duydum. Bide yanimizda sari tulbent bulundurun diolar. Dedigin gibi insallah gerek kalmaz guzel dileklerinicin cok tesekkur ederim canim

Cnm kucukse gogus ucu al, biz hemen aldik, normal eczanede satilan bebedor un gogus ucunu. Gogus yara oldugu zaman da kullanabiliyorsun. Al sende dursun ne olur olmaz.

Evet unutuyorum hep almayi ama kesinlikle cantamda bulundurmam lzm canin haklisin.

kızının o halini gözümün önüne getiremedim bi.

Topuk kanında bebeklerin çok ağladığını söylüyorlar, daha şahit olmadım ama ben nasıl dururum bilmiyorum.

Evet canım günüm de yaklaştı artık. Bakalım bize ne zaman bu mutluluk nasip olacak

Tatlim gunaydin, kas agrisi sendeki, rahim kasilman cok oldugu zaman oluyor. Bende de cok oluyordu.

Muhtemelen canım, o merdiven mahvetti beni...

Valla üşütme aklıma ilk gelendi canım da... Sonradan bacak aramda ağrıyınca merdiven çıktığım aklıma geldi
Emzirme az biraz benimde kafamı da kurcalıyor ama göğüs ucu çıkarıcı aldım. Olmadı kelebekte alayım zaten her türlü lazım olacak gibi

Ne guzel anlatiosun:)
Bu duygulari yasamak icin sabirsizlandim. Kendini merak ediyorum.

Ahh evet merdiven ciktiysan odur.
Bende dun kontrole gittim cunku aksam baski oluyor kasilmalarim var dedim hafif hafif doktora ayakta cok kaliyorsan oyuzdendir surekli yat demiyorum ama kendini dinlendir son zamanlar dedi.

günaydın kızlar...
bugün hiç halim yok ama akşama ve yarına misafirlerim var daha evi toplayıp temizlik yapmam lazım
Selen_Ay canım benide unuttumuz bende daha doğurmadım günüm gelmedi hatta daha doktorum ve doğum yapcağım hastane bile belli değil kendi doktorumu bıraktım gibi.yarın başka doktorla görüşmeye gitcem bakalım hayırlısı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…