Ayy cok fena olmus. Kac yaslarina geldiler hsla uyku muhabbeti:)berbat
Bütün gün oyaladım eziyet oldu ikimizede
Akşam 7 buçuk da uyudu 11 de kalkdı şu an uyanık
İş açtım başıma, ne zaman nasıl uyur hiç bilmiyor um
Nerdesin Kiz s'enSaol anacım aslında kuru kira 700 euro gerisi diğer giderler evi hiç görmedim banada süpriz olacak maalesef evler çok pahali şuan bir odalı ev bile 500 euro ama şehrin göbeğinde oturuyoruz heryer yürüme mesafesinde şimdiki ev için hep tramvaya binecegim. Eve taşınalım eşya ları alalım size foto atarım insallah. Kız tasinayim atlayın gelin bana :) Kaç saat surerki senin ordan burası . Çıkın cikin gelin :))
sorma verem etti bu çocugun uykusu beniAyy cok fena olmus. Kac yaslarina geldiler hsla uyku muhabbeti:)
mis gibi bi uyku arkdasiniz olmus gozun aydincanimMasallah canim toplam uyku suresi super bence. Durunun gunduz ve gece uyku toplami o kadar degil. Gunduz uyumaz tabi yetiyodur ona. Duru'nun 12 saati bulmaz toplam uykusu. O kadari da bence alerji ilaci sayesinde. O da olmasa 10 saat anca uyur bence. Duru da sadece beni istiyo gece yatarken bi de pepee yi. Asik oldu cocuk bazen gece kaybediyo pepee gok diye agliyo veriyorum geri uyuyo
Bi arkadasin da bebegi azi disleri cikariomus gece alarm kurmus gibi 2bucukta kalkip 5e kadar uyumuyomus. Distendir gececek insallahbu çocuk uyumuyor gece yaa yani geç yatiyor naptiuysam olmadi çozemiyorum
azi disler patlamis arka azilar yani
ondan olurmuki, olsun istiyorum, azi disleri çikdigi için huzurusz olsun çikma isii bitincede normale donsun istiyorum çokmu sey istiyorumkii ... 9 senedir dislerle hiç ugrasmadim simdikileri de tesadufen gordulm biri baya çikmis disin yariisi leydanda,n yukardakide patlamak uzere belki dun gece patlamistir ben sinir krizi geçiridigm siralarda
sol taraf da ne var bakmadim çikdimi çikmadimi ama ondandir kesin demiiii bu çocugun bu eziyetleri
Canim ne zamandie bakamiodum sen geldin aklima dogurdu mu ki diye arada derede bi bakabildim. Babasini ve doktorunu beklesin insallahKızlar son bir hafta niye geçmiyor yahueşim cuma günü gelecek inş ondan sonra zaman hızlı geçer :)
Yok ya bizim kiz kolay kabullenio Allahtan bi kere babannesinde unuttuk. Bi iki istedi ama idare ettik yani:) Ama aşik pepeye o ayri. Sabahlari heyecanla bekliyo baslamasini:)sorma verem etti bu çocugun uykusu beni
hayir uyumazsan uyuma banane ama o zamanda sirnasip duuryor agliyor zirliyor elimden tutup yatagina gotiruyor ama ytinca uyumuyor kalkincadav durmuyorr
off off
mis gibi bi uyku arkdasiniz olmus gozun aydincanim
seneelerce pepe isteyeck buuyuk ihtimalle, yerinde olsam bi kaç tane stok yapardim alir koyardim
bi yerlerde unutup birakirsaniz felaket olur :))))
Sağol canım benim düşündüğün için :) inşallah bekler dediğin gibi günümüz az kaldı bakalım canım yazarım doğum sancım başladığındaCanim ne zamandie bakamiodum sen geldin aklima dogurdu mu ki diye arada derede bi bakabildim. Babasini ve doktorunu beklesin insallah
cumaya ne kaldi surda SIK di$ini sakin dogurma dermisim :)))Sağol canım benim düşündüğün için :) inşallah bekler dediğin gibi günümüz az kaldı bakalım canım yazarım doğum sancım başladığında
Cuma öğleye doğru burda olur babası dediğin gibi 1 buçuk gün kaldı şurda doğurmamaya odaklandım :)cumaya ne kaldi surda SIK di$ini sakin dogurma dermisim :)))
berat nasill
nasıl oldu Hakan canım?geçmis olsun canim
farenjit bulasir ehrhalde diye dusunuyorum ama insallah size bulasmaz:)
benim ki oksuuryor kalkdigindna beri
ayvayi yedim hiç çekilmez valla ahsta hastaa :)
sağol canım şu an daha iyi, inşallah gidene kadar hastalık geçirmez.Çok geçmiş olsun inşallah yolculuk zAmanı hasta olmaz begüm. Evet sözleşme yapıldı 3 oda balkon var ayrı tuvaleti var 1000 euro gibi bir rakam içinde kalorifer su elektrik gideri var. Şimdi bir sürü eşya alınacak benim burda çocuk odasından başka hiçbirşey yok heyecanlıyız herşey yepyeni olacak Allahım sağlık versin gerisi hep olur . Oğlan gece zor uyumuş ağlamış bizi aramış ama eşimin de arabası bozuk guvenemiyor yola çıksın bugün baktiracak bAkalım nesi var. Az önce Skype görüştüm kahvaltı yapıyordu önünde cep telefonu araba kamerada ben anca öyle oyalandi. Bu gecede vitvit ederse uçar gider alırım yavrumu dana gözlüm benim
evet uyuduğu zaman sağlam uyuyo, tabii. uyanmazsa :) çoğu zaman uyanıyo ama bu gece uyanmadı mesela. 10a geliyodu yattı sabah 10da kalktı. iki gündür gündüz uyutmaya çalışıyorum ama garip bi şekilde çok içli ağlıyor uyumak istemiyor.Masallah canim toplam uyku suresi super bence. Durunun gunduz ve gece uyku toplami o kadar degil. Gunduz uyumaz tabi yetiyodur ona. Duru'nun 12 saati bulmaz toplam uykusu. O kadari da bence alerji ilaci sayesinde. O da olmasa 10 saat anca uyur bence. Duru da sadece beni istiyo gece yatarken bi de pepee yi. Asik oldu cocuk bazen gece kaybediyo pepee gok diye agliyo veriyorum geri uyuyo
tek tük öksürüyor ilerlemedi şimdilik. Kavga kıyamet burnu nu temizliyom burakmıyor eşek nasıl direniyornasıl oldu Hakan canım?
hastalıklar zor. bir de hareketli bir çocuk anladığım kadarıyla. ekstra zor sana. abisi de öyle miydi?
sağol canım şu an daha iyi, inşallah gidene kadar hastalık geçirmez.
çok sevindim hayırlı olsun, her şey içinde 1000 euro çokda değil bence yani tabii oturduğunuz yere bağlı. biz türk parasıyla karşılaştırdığımız için bize çok geliyo :)
dün sizi aradıysa bugünde durmayabilir. senin için iyi oldu ama onun için iyi olmayabilir :) aradıysa sizi al bence boşver aklın onda kalacağına yanında olsun.
Sen olma hasta dlycem ama doğumda öksürük tutunca ıkınmadan daha iyi işe yarıyor :)))))olsanda sıkıntı olmaz :))))))Cuma öğleye doğru burda olur babası dediğin gibi 1 buçuk gün kaldı şurda doğurmamaya odaklandım :)
Beratta iyi canım şükür de grip olmuş burnu su gibi durmadan akıyor sildirmiyor bi de koluyla hallediyor :) öksürüğü var biraz ve sanırım boğazı ağrıyor yutkunurken ağlıyor gece hep burnu tıkalıydı uyuyamadı onun dışında sıkıntımız yok şükür canım sağol hakan nasıl o da en son öksürüyordu sanki
Canim valla hicbiseyin ustune gidecek gucu bulamiyorum kendimde. Boyle idare ediyorum artik. Cisini bile ogretesim yok. Cok zor geliyo. Uykusu tam gelmiyo demek canim ondan agliyodur uyutma diyeevet uyuduğu zaman sağlam uyuyo, tabii. uyanmazsa :) çoğu zaman uyanıyo ama bu gece uyanmadı mesela. 10a geliyodu yattı sabah 10da kalktı. iki gündür gündüz uyutmaya çalışıyorum ama garip bi şekilde çok içli ağlıyor uyumak istemiyor.
ay ne güzel Durukuşun uyku arkadaşı olmuş :) bizimkinin uyku arkadaşı benim kolumbence sen bunun üstüne git ve sadece pepeeyle uyumasını öğret bence olur :)
ah arkadaşım anlıyorum seni inan bende öyleyim kış bunalımı mı nedir artık..Canim valla hicbiseyin ustune gidecek gucu bulamiyorum kendimde. Boyle idare ediyorum artik. Cisini bile ogretesim yok. Cok zor geliyo. Uykusu tam gelmiyo demek canim ondan agliyodur uyutma diye
vallahi serum fiz. yapıyorum bende iki gündür. babası sabitliyor ben damlatıyorum, iki kişi anca.tek tük öksürüyor ilerlemedi şimdilik. Kavga kıyamet burnu nu temizliyom burakmıyor eşek nasıl direniyor
Yok o bu kadar değildi küçükken ama şimdi çok hareketli küçük ken hareketli olan büyüyünce sakin olur diyorlar bir umut bekliyom büyümesini :).
Arkadaşın şubat doğumlu ıkızleri var oğlan. Evde uyanık yatakta bırakıp okula geliyor
Ben çocuk büyütmesini bilmiyorum galiba anlamıyorumki bu nasıl iştir
Ben arkamı dönemiyorum aynı odadayken çocuğa
Nasip demekki:)
Canım benim ayaz da son zamanlarda öyleymiş.. yani hafta sonu ben uyuturken birşey yoktu sadece 1,5 saat uyuduktan sonra ağlayarak uyanıyordu ama bu hafta kv çok zor uyutmuş hep, ağlamış inat etmiş taş çatlasa bi saat uyumuş hep anne anne diye dolanıyormulmevde.. geçen hafta kusma ve Ateş olmuştu ondan beri çok hassas beyfendi..evet uyuduğu zaman sağlam uyuyo, tabii. uyanmazsa :) çoğu zaman uyanıyo ama bu gece uyanmadı mesela. 10a geliyodu yattı sabah 10da kalktı. iki gündür gündüz uyutmaya çalışıyorum ama garip bi şekilde çok içli ağlıyor uyumak istemiyor.
ay ne güzel Durukuşun uyku arkadaşı olmuş :) bizimkinin uyku arkadaşı benim kolumbence sen bunun üstüne git ve sadece pepeeyle uyumasını öğret bence olur :)
Canım benim ayaz da son zamanlarda öyleymiş.. yani hafta sonu ben uyuturken birşey yoktu sadece 1,5 saat uyuduktan sonra ağlayarak uyanıyordu ama bu hafta kv çok zor uyutmuş hep, ağlamış inat etmiş taş çatlasa bi saat uyumuş hep anne anne diye dolanıyormulmevde.. geçen hafta kusma ve Ateş olmuştu ondan beri çok hassas beyfendi..evet uyuduğu zaman sağlam uyuyo, tabii. uyanmazsa :) çoğu zaman uyanıyo ama bu gece uyanmadı mesela. 10a geliyodu yattı sabah 10da kalktı. iki gündür gündüz uyutmaya çalışıyorum ama garip bi şekilde çok içli ağlıyor uyumak istemiyor.