Popüler Konu 2025 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    103
Kızlar kızımın kalbinde 6 adet delik çıktı. 5 tanesi küçük küçük 1 tanesi büyük bir delik. Sürekli takip edilecek. Dualarınızı bekliyorum 🙏 bir süre buralarda olmak istemiyorum merak edenler için haber vermek istedim. Allah herkesin evladına sağlık sıhhat versin 🙏 Sizi seviyorum kendime gelene kadar anlayış bekliyorum 🩵
Çok çok geçmiş olsun. En kısa zamanda yine buraya gelip kızım iyileşti demenizi bekliyoruz. 🙏🏿❣️🧿🍀🤗

Kızlar selamlar en fazla kaç saat uyuyor bebeğiniz ben aşrm kuruyorum 1 yasa 1 buçuk saate bir arasa 2 3 oluyor nadir 10 gün olana kadar en azından
2 saatte bir emziriyorum sarılık olmasın diye. Gerçeği riski kalmadı bence ama çocuk zaten kurulu alarm gibi 1 buçuk saat sonra kıvranıyor. Bazen 2 saat derin uyuyor.

Kızlar kızımın kalbinde 6 adet delik çıktı. 5 tanesi küçük küçük 1 tanesi büyük bir delik. Sürekli takip edilecek. Dualarınızı bekliyorum 🙏 bir süre buralarda olmak istemiyorum merak edenler için haber vermek istedim. Allah herkesin evladına sağlık sıhhat versin 🙏 Sizi seviyorum kendime gelene kadar anlayış bekliyorum 🩵
Ya kıyamam. Msjını gördüm çok üzüldüm. İnşallah kötü bir şey yoktur geçer kendiliğinden. Kendinize iyi bakın. Güzel haberlerinle müsait anında bekliyoruz canım. Rabbim şifasını da versin inşallah .

Back