selam sevgili arkadaşlarım. yazdıklarınızı okuyorum ama benim hesabımdan çıkış yapılmış ve ben şifreyi unuttuğum için yorum yapamadım. telefondan giriyim dedim şarj aletini anca bulup taktım. ev ev değil ki.. benim telefona şarj sırası anca geldi :)) ya burda sohbetinizi özledim yahu..
yeb4
canım iyiyiz ev okul koşturmaca son sürat devam ediyor. sabah evden bi çıkışımız var görmen lazım. ev okuş arası arabayla iki dakika allahtan. yoksa asla yetişemeyiz. sabah gözümü açar açmaz öyle bi koşturmacayla başlıyorum ki inan dişimi fırçalamak lüks geliyor bana. tuna çıldırık vaziyetlerde. aşırı inatçı ve yaramaz. allaha Şükür :) çorapa karşı alerjisi var. bıraksak karda çıplak ayak koşacak :)) üst değiştirmek tam bi savaş. bu sabah resmen sinir krizi geçirdi. kendini yerlere atıyor falan.
begüm nasıl oldu iyileşti mi? tuna da gündüz pek uyumak istemiyormuş. geceler uzub olduğu için çok uyuyorlar sanırım. uyutmak için zorlama bakalım yaza doğru yine uyurlar bence. bide deiğin gibi enerjilerini atabilecekleri bir yer de yok.
tuna yemek yapmaya bayılıyor. baharatlar unlar yemek karıştırmalar hep ondan soruluyor artık. yumurtayı kırar kırmaz çatal diyor
çıp çıp çıp diyor
gelincikgibi
canım Naber nasılsın? yalnızlık ve arkadaş bulamama sıkıntısı bende de var. öğretmen arkadaşların düşündükleri güncel hakkındaki yorumları Beni benden alıyor. konuşacağım ortak bir nokta bulamıyorum asla. eşim var bi tek :) onunla da 7 24 beraberiz anlaşmamamız mümkün olmuyor :) hani dedin ya ayazı bırakıp çıkmak vicdan azabı yapıyor bendr diye sen en başından beri böyle diyodun demek ki değiştiremiyorsun kendini. nasıl rahat edeceksen öyle yap napalım :) biz de bu hafta sonu il metkrzine gideceğiz kar yağmazsa ama şimdiden bi korku sardı içimi tuna durmaz da rezil ederse bizi diye. özellikle hırçınlık yapıyor yemek yemiyor kaçıp gidiyor dışardayken. geçen merzifonda park istedi çocuğum da haklı hep içerde. neyse gittik buz gibi tek başına sallandı falan. bizde bi kafeye gidrlim istedik durdurabilmek için hiç yapmayacağım bişeyi yaptım ve pasta sipariş ettik. mozaik pasta. iki koca dilimi yedi bi şişe de suyu içti bizde o ara bişeyler içebildik :)) tabi yine durmadı garsonlara musallat oldu ama idare ettik. huyları bu demek ki. .
BRBM
bugün cuma babanıza kavuşuyorsunuz inşallah canım. Allah kolaylık versin de şıp diye doğur . berat başta biraz yadırgar belki ama eninde sonunda alışacak elbet.
@dadera canım geçen gün çocuklara çizgi film izlettim orada bi karakter var elif diye. nasıl sevimli. koca gözlü minik ağızlı. ay dedim aynı duruya benziyor bu. :)) durunun ne güzel bir uyku arkadaşı olmuş tuna hala benim elimi mıncıklıyor allahım.. tuna da bu ara pepe büyüyor şarkısını bide bi türkü var mercanlı bişey. bonu çok seviyor. şarkı olmazsa izlemiyor ama.
@hayat1977 canım sen bu zamana kadar hiç yalnız kalamadın mı demek. . Neden bırakmadın hiç? eşin mi istemedi? srn mi bırakamadın? Benim ayda bir gün günüm var allahtan eşim bakar. kırk kez arasa da yine de yalnız kalabildiğim zamanlar oluyor. bide babaabnesine gittiğimizde uyutur uyutmaz çıkıyorum hemen. uyanınca da babaannesi zaten dünden hevesli yedirip içirmeye biraz da o bakıyor. iyi geliyor yalnız kalmak alışveriş yapmak. ama bi isteğvar hala onu yapamadım. tek başıma bi kafeye gidip bişeyler içip kitap okumak. :)
kızlar buluşmamıza az kaldı ay ne heyecanlıyım sormayın. eşlerimiz de gelsin nolur nolur.. :) inşallah bi yerde patlamazsak iyi olacak bu istanbul tatili. akvaryuma gitmeyi düşünüyoruz. bidr ben eminönüne gidip ne var ne yok alacağım :)) elbiselerimi giyeceğim. oley oley.!!
MaRaL_
canım bu arada sana sormayı unuttum. nasıl oldu hakan iyileşti mi? sen nasılsın?
bir an önce şifremi bulmalıyım parmakalarım koptu şu mesajı yazıncaya kadar. kör oldum vallah billah.. :)