- 17 Ekim 2023
- 288
- 291
- 23
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yat yat kıpırdama ama doğarsa da korkma minicik bir ilk bebeğimiz olurBiz de bugün 34+1 olduk
Doktordan geldik, sancı var dedi. Bu saatten sonra gelirse tutamayız dogurursun
2hafta daha yat dedi
Bebek 2480 Gr olmuş , dönmüş.
Sağlıkla alalım şu bebeleri kucağımıza
Ne stres yaşadık böyle![]()
Sizinle aynıyız 34+1 benim de bugünKızlar herkese merhaba ben 34+1 im bugun doktor kontrolum vardi bebek hala makat gelismis. Doktor bu zamandan sonra donmeyebilir dedi. Sizin bebisler ne zaman dondu
Maşallah ne güzel büyümüş uslu uslu da dönmüş akıllı bebişBiz de bugün 34+1 olduk
Doktordan geldik, sancı var dedi. Bu saatten sonra gelirse tutamayız dogurursun
2hafta daha yat dedi
Bebek 2480 Gr olmuş , dönmüş.
Sağlıkla alalım şu bebeleri kucağımıza
Ne stres yaşadık böyle![]()
35+1 de döndüğünü söyledi öncesinde makat gelişti. Son ana kadar dönebilir demişti benim doktorumKızlar herkese merhaba ben 34+1 im bugun doktor kontrolum vardi bebek hala makat gelismis. Doktor bu zamandan sonra donmeyebilir dedi. Sizin bebisler ne zaman dondu
26. Haftaya kadar hiç dönmeden makat gelişti 30. Hafta kontrolümde dönmüştüKızlar herkese merhaba ben 34+1 im bugun doktor kontrolum vardi bebek hala makat gelismis. Doktor bu zamandan sonra donmeyebilir dedi. Sizin bebisler ne zaman dondu
Aa oyle mi haftaya tekrar cagirdi beni de 2500 gr olmus ama insallah doner.35+1 de döndüğünü söyledi öncesinde makat gelişti. Son ana kadar dönebilir demişti benim doktorum
Son ana kadar sancıyla bile döneniliyormuş hep böyle duymuştum benimkide dönmüş olmalı sanırım bilgi verilmemişti önceden haftaya pazartesi kontrole gideceğim yazarım inşallah durumlarıAa oyle mi haftaya tekrar cagirdi beni de 2500 gr olmus ama insallah doner.yeri daraldigi icin donemeyebilir dedi ama bi umut
![]()
Hastane çantası olarak yeterli olmayabilir haklısınız ama dışarı çıkarken bana yetmisti daha önce. İnşallah yine sığabiliriz. Gerçi bu defa 2 cocyk olacak inşallah.Skip hop kaliteli ve sağlam gerçekten hastane çantası olarak onu ayarladım ama bana küçük geliyor bez sığdırma konusu olduğu için sıpamıyorum normalde
Bizde 2 bebekmoluyoruzHastane çantası olarak yeterli olmayabilir haklısınız ama dışarı çıkarken bana yetmisti daha önce. İnşallah yine sığabiliriz. Gerçi bu defa 2 cocyk olacak inşallah.![]()
Insallah donmustur her sey yolunda ilerlerSon ana kadar sancıyla bile döneniliyormuş hep böyle duymuştum benimkide dönmüş olmalı sanırım bilgi verilmemişti önceden haftaya pazartesi kontrole gideceğim yazarım inşallah durumları![]()
32de dönmüş demiştiKızlar herkese merhaba ben 34+1 im bugun doktor kontrolum vardi bebek hala makat gelismis. Doktor bu zamandan sonra donmeyebilir dedi. Sizin bebisler ne zaman dondu