- 14 Mayıs 2009
- 22.264
- 12.552
Yaz gelse demi bir an önceGunaydin kizlar:)
Gunler oyle bi akiyo ki hep aklima geldiginiz halde bi giremiyorum. Sabah cikiyorum karanlik aksam geliyorum karanlik. Sanki hep gece gibi. Durukus eve geldigimde hic birakmiyo yemek bile yememi istemiyo anne anne cagiriyo surekli. Ne yapiyosa beraber yapmak istiyo yavrum kiyamam.
Bu aralar hep kolunun ustune yatar oldu gece. Uyaniyo agliyo kolu uyusmus oluyo. Ayni benim gibi uyuyo yuzustu ve kollar yastik altinda. Ben de bazen uyanirim kolum yok sanki o derece uyusmus olur.
mery60 kuzum duygularima tercuman olmussun. Biktim artik cevremde surekli oyle insanlar gormekten. Bu arada kasinti bence kilodan degildir. Vucut kapali kaliyo ya kat kat kuruyo iyice kisin.@AyazBeyaz canim sinavinda basarilar cocukla calismak cok zor elbet ama sen basaracaksin inaniyorum. Gozunun daha iyi olmasina sevindim@BRBB arkadasim ne yaptin gittin mi Ankara'ya. Kolay bi yolculuk olmustur insallah. Berat ne yapti? Kabizi ne durumda.
Tum gizlar canlar napiyonuz?:)
Benim de doktor aklima ikinciyi sokar gibi oldu ufak ufak ama geri gonderdim hemen bu hissi aklima cektigim zorluklari getirerek. Sanirim 2020den once dusunmuyorum. Zaten kocam hic dusunmuo:) En hayirli zamanda olsun hepimiz icin.
Bizimkiler in doğum gününe bile daha iyi olur havalar biraz
2020 deyince bi garip oluyor :) sanki asır varmış gibi halbuki şurada 3 sene var :))