Yaz gelse demi bir an önceGunaydin kizlar:)
Gunler oyle bi akiyo ki hep aklima geldiginiz halde bi giremiyorum. Sabah cikiyorum karanlik aksam geliyorum karanlik. Sanki hep gece gibi. Durukus eve geldigimde hic birakmiyo yemek bile yememi istemiyo anne anne cagiriyo surekli. Ne yapiyosa beraber yapmak istiyo yavrum kiyamam.
Bu aralar hep kolunun ustune yatar oldu gece. Uyaniyo agliyo kolu uyusmus oluyo. Ayni benim gibi uyuyo yuzustu ve kollar yastik altinda. Ben de bazen uyanirim kolum yok sanki o derece uyusmus olur.
mery60 kuzum duygularima tercuman olmussun. Biktim artik cevremde surekli oyle insanlar gormekten. Bu arada kasinti bence kilodan degildir. Vucut kapali kaliyo ya kat kat kuruyo iyice kisin.@AyazBeyaz canim sinavinda basarilar cocukla calismak cok zor elbet ama sen basaracaksin inaniyorum. Gozunun daha iyi olmasina sevindim@BRBB arkadasim ne yaptin gittin mi Ankara'ya. Kolay bi yolculuk olmustur insallah. Berat ne yapti? Kabizi ne durumda.
Tum gizlar canlar napiyonuz?:)
Benim de doktor aklima ikinciyi sokar gibi oldu ufak ufak ama geri gonderdim hemen bu hissi aklima cektigim zorluklari getirerek. Sanirim 2020den once dusunmuyorum. Zaten kocam hic dusunmuo:) En hayirli zamanda olsun hepimiz icin.
Sağol canım benim iyileşecek gibi bugün bir defa kustu ishali de geçmiş gibi gerçi midesi bomboş hiç bişey yemiyor yedikten sonra belli olur ama bu da geçer elbet çok yıprandım gerçekten hem hastalığı hem evden uzakta olmak onu da beni de çok yıprattı bugün de sabah uyandığından beri bana yapışık hep elimi tutup dış kapıya götürüyor evimize gidelim demek istiyor sanırım kucağımı istiyor sürekli beni dövüyor saçımı çekiyor ağlama krizine giriyor suratıma indiriyor sürekli onu eve götürmediğim için sanırım bu siniri kendi evimizdeyken beni hiç aramayan yaklaşmayan yokmuşum gibi davranan çocuk burda yapıştı bana çok şaşırdım ne anneanesine ne dayılarına ne teyzelerine gidiyorBRBM kuzum çok çok geçmiş olsun çok üzüldüm yaşadıklarına hamile halinle bi de o kadar şeyle uğraşmışsın.. şimdi daha iyi olmasına sevindim.. bi yeRden virüs kaptı belli ki yazık yavrum inşallah sana geçmez.. bu dolaşan virüs baya güçlü ve çok boyutlu..
Evet canım toplu yerler öyle mikrop yuvası 2 buçuk saat uçak rötar yapınca orda bekledik ve dokunmadık yer bırakmadı berat haliyle insan çocukla hiçbir yere gitmemeliymiş evinde oturacaksın bunu çok iyi anladım annenin evi bile olsa çocukla olmuyorselam kızlar..
iyisinizdir umarım. bende durumlar aynı, sıkılmaca bunalmaca bıkmaca.. öff neyse.
BRBM havaalanları mikrop açısından hastaneden bile kötü, mutlaka ordan kapmıştır canım. ama geçiyomuş çok sevindim iki güne çok daha iyi olur. inşallah sana bulaşmaz. ama annenin yanında olman çok iyi oldu.
MaRaL_ sen benden daha iyi bilirsinki hasttalık geliyosa yapacak bişey kalmıytor, çekilecek mecbur inşallah hafif atlatırsınız canım benim. çok geçmiş olsun. kış aylarını severdim, çocuk olduğundan beri hiç sevmiyorum.
gelincikgibi bende heyecanla bekliyorum sonucu, içimden bir ses eve yakın ve güzel bir yer olacağını söylüyor canım. hayırlısı olsun inşallah..
mery60 evet canım üç kitap alıyorsun 100 lirayı buluyor, sonrada gençler neden kitap okumuyor diyorlar. cidden bu kadar pahalı olmamalı.
bende kitaplıktakileri bitiriyorum (eşimin tarih ve siyaset kitapları hariç, çok sıkılıyorum onlardan yalan yok) sonra görümcemle değiş tokuş yapıyoruz onunkileri falan okuyorum. bittikçe kitap alsam batarız vallahi.
oyuncu anneyi bende takip ediyorum, evet çok sevimli bi kadın. ama sanki hiç üzülmüyor, hiç mutsuz olmuyor, hayatı hep mükemmel gibi geliyor. tabii aadece olumlu kısmını paylaşıyordur hayatının. ama bu ülkede o kadar pollyanna gibi yaşanacağını sanmıyorum. baksana ne kadar karamsar olmuşuz, insanların hep mutlu olabileceğine inanamıyoruz.
neyse sen oku beğenirsen bende alırım :)
dadera sen nasılsın canım, Durukuşum napıyo :)
canım sen çok yıprandın ve Berat babasına çok düşkün diye sanırım birazda bu kadar zorlandınız. birde üstüne hasta oldu, bence huysuzluğunun en büyük nedeni o. bende gidiyorum anneme sık sık ilk günler alışamıyor ama sonra unutuyor bile uyum sağlıyor. hasta olunca evde de olsa aynı huysuzluğu olurdu.Evet canım toplu yerler öyle mikrop yuvası 2 buçuk saat uçak rötar yapınca orda bekledik ve dokunmadık yer bırakmadı berat haliyle insan çocukla hiçbir yere gitmemeliymiş evinde oturacaksın bunu çok iyi anladım annenin evi bile olsa çocukla olmuyor
İnşallah canım :)selam kızlar..
iyisinizdir umarım. bende durumlar aynı, sıkılmaca bunalmaca bıkmaca.. öff neyse.
BRBM havaalanları mikrop açısından hastaneden bile kötü, mutlaka ordan kapmıştır canım. ama geçiyomuş çok sevindim iki güne çok daha iyi olur. inşallah sana bulaşmaz. ama annenin yanında olman çok iyi oldu.
MaRaL_ sen benden daha iyi bilirsinki hasttalık geliyosa yapacak bişey kalmıytor, çekilecek mecbur inşallah hafif atlatırsınız canım benim. çok geçmiş olsun. kış aylarını severdim, çocuk olduğundan beri hiç sevmiyorum.
gelincikgibi bende heyecanla bekliyorum sonucu, içimden bir ses eve yakın ve güzel bir yer olacağını söylüyor canım. hayırlısı olsun inşallah..
mery60 evet canım üç kitap alıyorsun 100 lirayı buluyor, sonrada gençler neden kitap okumuyor diyorlar. cidden bu kadar pahalı olmamalı.
bende kitaplıktakileri bitiriyorum (eşimin tarih ve siyaset kitapları hariç, çok sıkılıyorum onlardan yalan yok) sonra görümcemle değiş tokuş yapıyoruz onunkileri falan okuyorum. bittikçe kitap alsam batarız vallahi.
oyuncu anneyi bende takip ediyorum, evet çok sevimli bi kadın. ama sanki hiç üzülmüyor, hiç mutsuz olmuyor, hayatı hep mükemmel gibi geliyor. tabii aadece olumlu kısmını paylaşıyordur hayatının. ama bu ülkede o kadar pollyanna gibi yaşanacağını sanmıyorum. baksana ne kadar karamsar olmuşuz, insanların hep mutlu olabileceğine inanamıyoruz.
Canım benim çok iyi anlatabiliyorum seni, bunalmışsın belli ama bi kaç güne alışacak merak etme.. geri dönsen bile daha kötü olur o da öğrenecek Yen'i ortamlara ayak uydurmayı.. babasından ayrıldı, sen karnından dolayı onunla tam yakın temas kuramıyorsun, evde yaşayanları belki de unuttu çocuk.. bebek o da ne yapsın annesi o da haklı kendince.. bi kaç güne aşılır sen merak etme.. sen stres yapma yeter güzel güzel konul beratla anlar elbet :)Sağol canım benim iyileşecek gibi bugün bir defa kustu ishali de geçmiş gibi gerçi midesi bomboş hiç bişey yemiyor yedikten sonra belli olur ama bu da geçer elbet çok yıprandım gerçekten hem hastalığı hem evden uzakta olmak onu da beni de çok yıprattı bugün de sabah uyandığından beri bana yapışık hep elimi tutup dış kapıya götürüyor evimize gidelim demek istiyor sanırım kucağımı istiyor sürekli beni dövüyor saçımı çekiyor ağlama krizine giriyor suratıma indiriyor sürekli onu eve götürmediğim için sanırım bu siniri kendi evimizdeyken beni hiç aramayan yaklaşmayan yokmuşum gibi davranan çocuk burda yapıştı bana çok şaşırdım ne anneanesine ne dayılarına ne teyzelerine gidiyoralışamıyor sanki buraya hala eve geri dönmeyi düşünüyorum bazen tak ediyor ama dönsem de doğumum nasıl olacak diyorum buzlanmış muşta her yer ne ambulans gidebilir o karda ne kendi imkanlarımızla gidebiliriz şu 20 gün geçseydi de eşim gelseydi bari bu kadar ağlamazdı berat
aa ben hiç görmedim demekki o zaman takip etmiyormuşum ya da görmemişim..İnşallah canım :)
Canım oyuncu anne geçen bayağı oluyor olumsuz birşey paylaşmıştı eşimden boşanıyorum diye.. olumsuz şeyler de oluyor tabi hayatında ama sanırım iyi yüzünü göstermek istiyor insanlara pozitif enerji yaymak istiyor kadıncağız :))
Evet canım bence de babasına çok düşkün diye böyle alışması zor oldu bazen düşünüyorum dönmeyi berat ağlama krizine girdiği zamanlar ama dediğin gibi bu kadar eziyeti çektikten sonra gitmek anlamsız olur bundan sonrası daha kolay olur elbet inşcanım sen çok yıprandın ve Berat babasına çok düşkün diye sanırım birazda bu kadar zorlandınız. birde üstüne hasta oldu, bence huysuzluğunun en büyük nedeni o. bende gidiyorum anneme sık sık ilk günler alışamıyor ama sonra unutuyor bile uyum sağlıyor. hasta olunca evde de olsa aynı huysuzluğu olurdu.
geri dönmeyi düşünme bence bu kadar eziyeti çekmişken. allah korusun ambulans bile gelemiyor diyorsun. ne saçma ya koca ilçede bi kadın doğumcuyu gönderiyolarda bari yerine geçici bi doktor niye vermiyorlar acaba.
Canım arkadaşım ne güzel yazmışsın hep pozitifsin tam bir pdr ci konuşması :) tabiki o da haklı kendince ona hiç kızmıyorum zaten benim bile düzenim bozuldu alışır inşallah canım dediğin gibi zaman lazım babası lazım :)Canım benim çok iyi anlatabiliyorum seni, bunalmışsın belli ama bi kaç güne alışacak merak etme.. geri dönsen bile daha kötü olur o da öğrenecek Yen'i ortamlara ayak uydurmayı.. babasından ayrıldı, sen karnından dolayı onunla tam yakın temas kuramıyorsun, evde yaşayanları belki de unuttu çocuk.. bebek o da ne yapsın annesi o da haklı kendince.. bi kaç güne aşılır sen merak etme.. sen stres yapma yeter güzel güzel konul beratla anlar elbet :)
Canim gecmis olsun salgin varmis burda bi arkadasin bebegi de oyle. Gunde 33 kere kaka yapti diyo yazik. Allah sifa versinHastanedeyiz kızlar saat 11:30 da geldik 3 serum verildi antibiyotik potasyum ve başka bir serum daha sodyum yazan kan idrar ve gaita tahlili istedi doktor şu an son serum takılı kanda enfeksiyon yüksek çıkmış inşallah serumlar bitince iyileşir babası da bugünü hastanede geçirdi burdan eve gitmeden otogara gidecek direk
Ahh canim ne guzel anlatmissin. Onlarin da anneleri neler cekti kimbilir o yasa getirene kadar. Halimiz ne olacak bilmiyorum. Guvenli tek bir yer yok ulkemde artik. Zaten biz guvende olsak ne yazar boyle can kayiplari oldukca yuregimiz yaniyor.bakmaya kıyamıyoruz evlatlarımıza, işte böyle ateşi çıksa içimiz yanıyor. insanlar ne zorluklarla büyütüyor, okutuyor, yetiştiriyor.. sonra böyle katlediliyorlar işte.. başımızın belası teröre de, bunca can kaybına rağmen önlem alıp bizi koruyamayanlarada.. off off çok ağır konuşasım varda neye yarar. evladıma baktıkça o anneleri düşünüyorum, içim acıyor..
Ay kiz ne guzel bi fikir bu simdi hayal ettim de. Ohh kemiklerimiz bilebdinlenirdi. Bi de ustune sohbet muhabbetÇok mantıklı Can'ım. Kesin havasızlıktan bu kaşıntı, tayt üstüne pantolon içimize içlik bilmem ne, bizi en güzel bi hamam paklar ah keşke hamam keyfi yapabilsek hep birlikte :))
Allah gönlüne göre versin inşallah canımMaRaL_ canımcım belli olmadı daha.. tercih yapmadım heniüz hayırlısı olsun:) rüyanı beğendim yakın olması iyi tabi aöa daha önemlisi güzel bir çalışmam ortamı olsun
he canım yok yapacak hiçbir şey. Bir aşı vardı şans olarak onuda ben yaptır madum. Çekecem böyle işte haftalarcaselam kızlar..
Evet yaa yaz daha iyi kistan. Ayy dogum gunleri geliyo. Dogduklari gun dun gibi. 3 yil bisey degil yaa 2 yil bu kadar cabuk gecmiskenYaz gelse demi bir an önce
Bizimkiler in doğum gününe bile daha iyi olur havalar biraz
2020 deyince bi garip oluyor :) sanki asır varmış gibi halbuki şurada 3 sene var :))