- 14 Mayıs 2009
- 22.264
- 12.552
kben ilk gün götürdüm canım kusma oldumu napacağımı şaşırıyorum10 çocukda büyütsem alışamıycsm. Ama ishal ve ateş yoktu götürdüğümde hiç bişey yapmadılar geri geldik. Ertesi gün ishal başladı kusma 2 günde geçti ıshal 1 hafta sürdü. Ateşi olmadı hiçSağolun kızlar akşam dolven verdik 2-3 saat kendine geldi biraz su içti ekmek içi istedi 3 minik parça yedi ilacın etkisi geçince yine çıktı ateşi ve uyumadan tekrar kustu şimdi ateşi var ıslak bezle düşürmeye çalışıyoruz yine kusar diye vermedim ilacı tekrar zaten baygın gibi uyuyor içemez ağlar ağlarsa da kusar dün başladı hastalığı sabahta kontrol edelim dedik azalma olmazsa öğleden sonra götürecez doktora serumu alsa kendine gelir eminin çünkü hiç sıvı alamıyor vücudu kusmaktan ama nasıl taktıracaz nasıl tutacaz onu serum bitene kadar çok ağlar tutup çıkarmak ister serumu psikolojisi bozulur bunlardan korkuyorum kendi kendine geçmez mi acaba kızlar gerçi bu kusmayla kendi kendine geçeceğe de benzemiyor yarın götürecez çok büyük ihtimal bakalım inşallah iyileşir nöbet tutuyoruz şimdi eşimle daha çok artmasın diye ateşi
Haklısınız son zamanlarım çok zor olurdu orda kalsaydım yine rahat etmicektim hep korku endişe olacaktı hastaneye yetişebilecek miyim diye doktor zaten yok muşa da gitmek işkence hayırlısı buraya gelmekmiş...
MaRaL_ cığım aynen zorlayamıyorum zaten yemesi içmesi için o kendisi mama deyip istedikçe veriyoruz ekmeği suyu ama onu da çıkarıyor zavallım aynen hakan gibi isteyip yiyip kusuyor hep sen hastaneye götürmüş müydün yoksa serumsuz mu atlattınız canım hatırladığım kadarıyla serum takılmadı hakana bir de ben kan ilacını kullanmıyorum berata canım 9 aylıkken 1 ay kadar kullanıp kesmiştim
Biz de babası gelirse acaba daha mı kötü olur diye düşündük başa döner miyiz acaba diye ama buraya alıştı ya biraz belki de çok ağlamaz diye düşündük ve babasını görüp mutlu olsun istedik dayanamadık geldi babası ama tabi berat hastalıktan hiçbişey anlamadı kolu kanadı kırık bi kuş gibi hiç neşesi yok sadece babba deyip sarılıyor boynuna dua ediyorum hep iyileşsin diye
Serum susuz kalmasın diye canım. Hastalık viral oldugu için yine aynı surede iyileşecek. Kusma ve ishallerde tehlikeli olan susuzkuk zaten sadece
Derisi buruşuyordu galiba susuzlukta,karnını bukunce toparlamıyor hemen mesela
Ağız kokusu yok demi? Varsa bakterıyel oluyor hastalık ama kusma ve ishal genelde viral olur
Rota aşınız vsrmuydı