İyi akşamlar kızlar. Hayat rutininde akıp giderken buralara da ne yazacağımı bilemez oldum. Her şey aynı, kar hariç. Bugün okullar tatildi. Kar fırtınası var iki gündür ama elektrikler gitmedi şükür bu sefer. Akşamları da Tuna uyuduktan sonra film izliyoruz. Her gün bi film neredeyse, iyi geldi bu aktivite. Onun dışında internet alemi berbet , insanlar iğrenç, ikiyüzlü, acımasız ve önyargılı. Halep et insanlar ölmüş herkes çığlık kıyamet koştura koştura bişeyler zırvalıyorlar. Sanki bu savaş Yen'i başladı, sanki çocuklar Yen'i katledildi, sanki kadınlara ilk kez tecavüz edildi.. yıllardır böyleydi zaten. Kim bilir ne oyunlar dönüyor, kimin işine gelmedi de bu olanlar timsah gözyaşlarını dökmeye başladılar. Dua edelim de dua edelim.... o duaları çocukları gözlerinin önünde öldürüler analar binlerce katıyla ediyor zaten, ikiyüzlü adi insanlar da saf niyetlileri suistimal ediyorlar..... kızlar insanlardan gerçekten tiksindim artık!! Ne din ne siyaset konuşulabiliyor. Kendinden olmayana, kendi gibi düşünmeye acımasızca eleştiri yağdırıp "ötekileştiriyor" arkası sağlam çünkü!! Herkes donunu indirip sokakta koşsun dese gidecek potansiyele sahip. Halbuki ötekileştirdiği eleştirdiği bunları yazarken bile tedirgin. Çünkü artık adalet Yok! Hiç bir zaman olmadı da zaten.. ama hiç bu kadar olmadığını görmemiştim. Bi sürü cahil zırvası dinlemekten, okumaktan iğrendim!! Eskiden mücadele ederdim, anlatmaya savunmaya çalışırdım, asla ikna etmeye çalışmazdım ama, fikrini değiştirmeye çalışmazdım, başka bi bakış açısı sunardım. Ama o kadar cahil ki, yaaaasakız gibi, balgam gibi, irin gibi.. nasıl desem ağızda büyüyen un kurabiyesi gibi, boğazına takılan kılçık gibi, sanki kafa taşına beyin yerine sünger koymuşlar gibi!! şu an o kadar keskin bi bıçakla ayrılmışız ki mümkün değil o yara kapanmaz, dikiş tutmaz. İstemiyorum da zaten!! Kolum olsa kesip atasım var, o derece soğudum. Riyakarlıktan, yalakalıktan, yılAn gibi tıslayan zehir saçan ayıran, kem gözlülerden, Rüzgar nerden eserse o yana dönen insanlardan iğreniyorum!!
Kusura bakmayın, kendimi en iyi ifade edebildiğim, özgür olduğum platform burası. O yüzden baya salladım :)) inşallah başı a bişey gelmez
gelirse de onuruyla gitti dersiniz
sizi seviyorum kızlar öptüğğğmm.