Ben hergün d vit vermeye. Devam ediyorum hap şeklinde burda koca insanlar bile içiyorbu arada d vit ampul veriyonuzmu kizlar?
bi kere kirip içilen var ya onu ihmal etmeyin senede bir kere verin, dr lar genelde onerirler
burda çok guneslenmedigimiz için ben alti ayda bir veriyorum
Artik yogurt vereyim sut vermeyeyim yatarken canim bari. Sabah icsin bi bardak sutunu. Dun gece sut verdim. Karni mi agridi ne oldu uyandi zor uyudu yavrum. Yoksa sutten kestigimden beri gece uyansa da hemen uyuyodu. Gogusler de bi tuhaf oldu ilk gunlerdeki sislik gitti aslinda. Basta sismisti. Simdi de bi acima geldi. Sutyenden bile aciyo. Biraz durayim bakalim gececek mi.evet hatırlıyorum canım. her çocuk başka şekilde tepki verebilir.bazısına hiç dokunmaz belkide. ama günde bi bardaktan fazla içirmem ben. ve gece yatmadan önce içmemeliymiş asla. akşam yatmaya yakın saatlerde yoğurt verilmesi en sağlıklısıymış.
Ayy sinir bi durum sebebini anlamadigim davranislari var yani. Duru'yu da hep yaramazliga tesvik eder. Sunu yap bunu yap der nedense. Huyu oyle. Isten esimle ayni anda geldik. O an esimle oynadi biraz anannesi hemen diyo memeden ayrilinca seni hic aramiyo bak falan. Huyu boyle iste kadinin. Kayinvalidem de cekmis biraz ona ama az yani. Ben alistim boyle demelerine anannesinin yasli deyip geciyorum. Ama Duru'yu uzecek bisey olunca salterler atiyo.yalnız anlayamadım neden ısrarla öyle diyor memeyi bırakmış çocuğa? yazık değil mi? art niyetle yapıyor gibi resmen. ay sinir oldum..
üzülme sen zamanla tamamen unutacak zaten. göğüslerin de ağrıyorsa sağ bi şekilde makinen yoksa elinle sağ canım çok ağrır duramazsın üstüne yatarsan bi de daha fena. benimde öyle olmuştu.
Kademeli birakmaktandir galiba canim. Ben de isterdim oyle birakmak ama Duru hic kademeli birakmaya uygun bir cocuk degildi maalesef. Yavrum ya soruyo demek hala. Ama dusunuyorum cok sevdigim biseyden bir daha donmemek uzere ayrildigimi zor gercekten onlar icin unutmasi.Canım benim göğüslere hiiiiiç bişi olmadı, kademeli bıraktırdım ya ondan sanırım :) sen de ani bıraktırdın yeb gibi ondan öyle sanırım çok normal baktın ki şişiyor veya rahatsız ediyor sağ sütünü
Ayaz da hala meme diyor açsam emecek O derece ama ısrarcı değil öyle arada kafasına esiyor geliyor açmaya çalışıyor falan :)
Kademeli birakmaktandir galiba canim. Ben de isterdim oyle birakmak ama Duru hic kademeli birakmaya uygun bir cocuk degildi maalesef. Yavrum ya soruyo demek hala. Ama dusunuyorum cok sevdigim biseyden bir daha donmemek uzere ayrildigimi zor gercekten onlar icin unutmasi.Canım benim göğüslere hiiiiiç bişi olmadı, kademeli bıraktırdım ya ondan sanırım :) sen de ani bıraktırdın yeb gibi ondan öyle sanırım çok normal baktın ki şişiyor veya rahatsız ediyor sağ sütünü
Ayaz da hala meme diyor açsam emecek O derece ama ısrarcı değil öyle arada kafasına esiyor geliyor açmaya çalışıyor falan :)
Canim annelik daha hamilelikten basliyo iste ona saglikla kavusmak icin neler yapiyosun simdiden. Bu arada ben 5 yil dershanede ogretmenlik yaptim. Berat ve Mert isimli ogrencilerim hep cok tatli ve firlama oluyodu. Yandin:)Sağol canım çok tatlısın :) yanıyor biraz iğneden sonra :)
:) aynen beratta tam olarak dediğin gibi canım bakalım minik kardeş nasıl olacak ama sanki bu beratı geçecek gibi yaramazlıkta daha 6 aylık karnımda tekmelerinden uyuyamıyorum bazen yandım gerçekten iyi ki annem var canım annem hemen de duygusallaşıyorum :)Canim annelik daha hamilelikten basliyo iste ona saglikla kavusmak icin neler yapiyosun simdiden. Bu arada ben 5 yil dershanede ogretmenlik yaptim. Berat ve Mert isimli ogrencilerim hep cok tatli ve firlama oluyodu. Yandin:)
Evet bizimde ihtiyacımız varmış. Ben baslıycam çocuklarla beraber bu ay. Aynı alıımkı unutmayım sonra 6 ayda bir .Ben hergün d vit vermeye. Devam ediyorum hap şeklinde burda koca insanlar bile içiyor
Haha gelin kaynana toprağına düşermiş:))))))Ayy sinir bi durum sebebini anlamadigim davranislari var yani. Duru'yu da hep yaramazliga tesvik eder. Sunu yap bunu yap der nedense. Huyu oyle. Isten esimle ayni anda geldik. O an esimle oynadi biraz anannesi hemen diyo memeden ayrilinca seni hic aramiyo bak falan. Huyu boyle iste kadinin. Kayinvalidem de cekmis biraz ona ama az yani. Ben alistim boyle demelerine anannesinin yasli deyip geciyorum. Ama Duru'yu uzecek bisey olunca salterler atiyo.
Yok kiz onlar anne kiz:)Haha gelin kaynana toprağına düşermiş:))))))
bencede bi de yoğurt vermeyi dene bakalım canım. hem uyku getirir mayıştırır.Artik yogurt vereyim sut vermeyeyim yatarken canim bari. Sabah icsin bi bardak sutunu. Dun gece sut verdim. Karni mi agridi ne oldu uyandi zor uyudu yavrum. Yoksa sutten kestigimden beri gece uyansa da hemen uyuyodu. Gogusler de bi tuhaf oldu ilk gunlerdeki sislik gitti aslinda. Basta sismisti. Simdi de bi acima geldi. Sutyenden bile aciyo. Biraz durayim bakalim gececek mi.
ya sen kaynananla yeterince uğraşıyosun bi de onun annesi nerden çıktı onu anlamadım yoksa o da mı sizde kalıyo?Ayy sinir bi durum sebebini anlamadigim davranislari var yani. Duru'yu da hep yaramazliga tesvik eder. Sunu yap bunu yap der nedense. Huyu oyle. Isten esimle ayni anda geldik. O an esimle oynadi biraz anannesi hemen diyo memeden ayrilinca seni hic aramiyo bak falan. Huyu boyle iste kadinin. Kayinvalidem de cekmis biraz ona ama az yani. Ben alistim boyle demelerine anannesinin yasli deyip geciyorum. Ama Duru'yu uzecek bisey olunca salterler atiyo.
Yok canim o yalniz yasiyo arada bizi Duru'yu falan ozleyip geliyo iste.bencede bi de yoğurt vermeyi dene bakalım canım. hem uyku getirir mayıştırır.
bekle bakalım bi sertlik yoksa. hassasiyet vardır belki sadece.
ya sen kaynananla yeterince uğraşıyosun bi de onun annesi nerden çıktı onu anlamadım yoksa o da mı sizde kalıyo?
oyy kafam karisti bneim beaa :)Yok kiz onlar anne kiz:)
Ben götürmüştüm çok oldu 13 aylık falandı..kızlar hangilerini göz doktoruba götürdü kuzuları? salı gününe randevu aldım bi gidelim bakalım genel kontrole.
neler yapıyolar onu sorucaktım. hazırlı olayım gerçi neyine hazırlıklı olacaksam.
ayy evet hatırladımBen götürmüştüm çok oldu 13 aylık falandı..
IşıKla gözünün içine baktı, bi makineye soktu falan ama zordu yanı ayaz kıyameti koparmıştı yırttı kendini baktırmicam diye :) bi şekilde olduydu ama hiç unutmam o günü ben..
Fazla bi işlem Yok yanı :))
Ay ne güzel kız resim benim yapamadığım bişey, bakarak çizilmiş bi şeyi kopya yaparım ama kendim hiç çizemem. Battaniye örmesi o kadar uzun sürüyor ki hediye edeceğini zannetmiyorum cınımYa benim annem falan da bu konularda çok beceriklidir ama işte ben yapmadımçok pişmanım hakim bey diyesim geldi :)))
Ya var ya oğlanın uykusunu düzene getireyim (2 yıl olacak hala düzene sokacam) ben de başlıcam.. çok istiyorum böyle battaniyeler örmek onları hediye etmek.. ben bi tek resim yaptım hep, karakalemim iyi diyor herkes, ona bilir vaktim Yok attık..
çok severim aslında böyle şeyleri ama ah zamanoğlan bi şeye izin vermiyor ki..
Aa yarım mı kaldı tüh , oku en kısa zamanda benim de az kaldı ama vakit bulamıyorum. Daha doğrusu yaratmıyorum. Eski kitapları tekrar okumak gerçekten çok farklı oluyor yav, bazen diyorum ben bu kitabı okumuşum ana hiç bişey anlamamışım. Farkedemediğin şeyleri farketme imkanı sağlıyor tekrar okumak. Gel gör ki okunacak o kadar çok kitap var ve vakit yokken tekrar okumak biraz zor oluyor tabisi:)) ama sana ne güzel fırsat doğmuş :)sorma hemşirem (eskiler öyle dermiş ya) eskiden yine 10da uyuyordu. iyice kaydı nasıl düzeltecem bilmiyorum. sabah erken kaldırıp öğlen uykusunu erkene çekiyorum. ya da gün içinde uyumuyo diyelim 9 buçukta yatıyo sabah yine 10da kalkıyo bizimki sabah uykusunu seviyo :) neyse bakıcam bi çaresine..
dediğin gibi yatmadan biraz kitap okumak dışında hiçbir aktivitem yok. yaa sana ne diyeceğim ben o kitabı yazlıkta plajda okuyordum ya bitiremedim yoğunluktan giderkende komşumuza vermek zorunda kaldım. tam kitabın yarısında kaldım hala merak içindeyim almaya da fırsat olmadı
kitaplıkta da okumadığım pek kalmadı gibi bende yeni alamadığımdan sefilleri tekrar okuyorum canım. ortaokulda okumuşumdur en son. eski kitapları ara ara tekrar okumak güzel :)
Ya ben baharatlı bi tadı olsun istedim, koymazsan da bişey farketmez yani :)) yakında bal kabaklı keklere başlarım. Yaşasın kışşş :) kışın en güzel yanı bol bol kek yapmak ve yemek :))becerikli kadınsın vesselam :) bayılıyorum senin bu uydurmasyon ölçüsüz tariflerine :) elma aldım bugün deniycem mutlaka sağol tatlım. ama sanırım içine zencefil yenibahar koymam özellikle zencefilden nefret ediyorum çok yararlı tabii ama