Canim sut cok kilo aldiriyomus doktor bana oyle dedi. Duru da cok iciyodu. Kilolu dedi doktor.beslenmesi kahvaltida 1 yumurta haslama yada omlet
bi dilim kasar peyniri gun içinde her hangi bi zamanda ( bi dilimi bi br sute esit diyoalr ondan ),bi kase yogurt
meyva ,etli sebze yemegi bu yoksa çorba oluyor
aralarda sut gunde 1 lt ye yakin içiyor ama yukarda yaziklarimi yedikden sonra
bebe biskuvuiis abur cubur kek falan vermiyorum,tadina bule bakmadi bebe biskuvisinin , bal pekmez sekerli seyler hiç yok, sutune nesquik yok, nerdeyse sekerli bisey tuketmiyor gibi ,meyva puresini hazir aliyorum ozellikle sekerisz yazani veriyorum onuda .. buyuklerden otlaniyor arada ama onlarda zaten kiyamaay kiyamaaya ucundan veriyolar ellerindekinden :)))) kek biskuvi neyse , eline tumce verilmiyor yani
çorba olunca da bi dilim ekmek dogruyorum yoksa ekmekde yemez
çokmu sizce, dr kilosu fazla derse ben bunlaru azaltamamkii napacam
Canim valla sira geldi tuvalet egitimine. Hayirlisi olsun bakalim. Benim memelerde bugun hassasiyet basladi nedense aciyo. Senin de oldu mu oyle?
Canim biz de gorduk fazla icirmenin zararini maalesef. Ishal ve uzayan yesil kaka. Ne kadar ugrastik. Gece bile uykusunda kaka yapiodu. Cok zordubenim bi uzmanlığım yok sadece uzmanların araştırıp söylediklerinden biliyorum canım. benim bildiğim tek şey sadece sütün değil her şeyin fazlası zarar. ama tabiiki sen annesisin en doğrusu u sen bilirsin.
kilosu da boyu da iyi bence boşa evham yapıyosun sanki.
kaç kg seninkiCanim sut cok kilo aldiriyomus doktor bana oyle dedi. Duru da cok iciyodu. Kilolu dedi doktor.
gesçtimi simdi canim yedsil ishalCanim biz de gorduk fazla icirmenin zararini maalesef. Ishal ve uzayan yesil kaka. Ne kadar ugrastik. Gece bile uykusunda kaka yapiodu. Cok zordu
Canim doktor kilolu dediginde duru 82cm ve 12.200 civariydi. Bana cok kilolu gorunmuyo tombik biraz biraz da gobuslu.kaç kg seninki
olabilir bide yagli veriyorum yariyor olmali
dr fazla derse azaltamaya çalisirim
belki 800 ml flndir gunluk hiç tam hesaplaamadim
12 lt si 13 gun fln suruyor bitmesi
Sutu biraktik gecti canim. O gunden beri devam sutu verdim hep. Ama simdi ufak ufak baslatayim diyorum. Bu aksam suyla karistirip verdim. Insallah bisey olmazgesçtimi simdi canim yedsil ishal
e ben hep devam sutu veriyorumSutu biraktik gecti canim. O gunden beri devam sutu verdim hep. Ama simdi ufak ufak baslatayim diyorum. Bu aksam suyla karistirip verdim. Insallah bisey olmaz
Onu her koşulda vermek lazım mı? Bizim doktor bu d vitaminlerin güneş olmadan aktive olmadığını ve işe yaramadığını söylemişti tek başına yeterli değilmiş ne derece doğru bilmem :)bu arada d vit ampul veriyonuzmu kizlar?
bi kere kirip içilen var ya onu ihmal etmeyin senede bir kere verin, dr lar genelde onerirler
burda çok guneslenmedigimiz için ben alti ayda bir veriyorum
allah walla bizde de hiç süt tüketilmez sadece yoğurt.. ondan dolayı ayaza süt vermek hiç aklıma gelmiyor :) bi de ben süte karşıyım çok araştırdım böbrekleri çok yoruyormuş ve o kutudaki sütler bana pek sağlıklı gelmiyor nedense :)))benim dolapta uç çeist sut oluyor, pembe kapakli hakaninki
kirmizi kapakli buyuklerin mavi kapakli da benim ve esiminki :))))))))
Canım benim göğüslere hiiiiiç bişi olmadı, kademeli bıraktırdım ya ondan sanırım :) sen de ani bıraktırdın yeb gibi ondan öyle sanırım çok normal baktın ki şişiyor veya rahatsız ediyor sağ sütünüCanim valla sira geldi tuvalet egitimine. Hayirlisi olsun bakalim. Benim memelerde bugun hassasiyet basladi nedense aciyo. Senin de oldu mu oyle?
Canım benim göğüslere hiiiiiç bişi olmadı, kademeli bıraktırdım ya ondan sanırım :) sen de ani bıraktırdın yeb gibi ondan öyle sanırım çok normal baktın ki şişiyor veya rahatsız ediyor sağ sütünüCanim valla sira geldi tuvalet egitimine. Hayirlisi olsun bakalim. Benim memelerde bugun hassasiyet basladi nedense aciyo. Senin de oldu mu oyle?
kiz o calcium deilmiydi d vit olmadan aktive olmayanOnu her koşulda vermek lazım mı? Bizim doktor bu d vitaminlerin güneş olmadan aktive olmadığını ve işe yaramadığını söylemişti tek başına yeterli değilmiş ne derece doğru bilmem :)
insallah oiyle dedilir diyorum ne deyim :)Maş
allah walla bizde de hiç süt tüketilmez sadece yoğurt.. ondan dolayı ayaza süt vermek hiç aklıma gelmiyor :) bi de ben süte karşıyım çok araştırdım böbrekleri çok yoruyormuş ve o kutudaki sütler bana pek sağlıklı gelmiyor nedense :)))
bendeinsallah oiyle dedilir diyorum ne deyim :)
e yarim kg yoghurt yermi ayaz
gunluk tuketilmlesi gerekn azami miktar 500 ml diyolar ya
ya sen bakma türkiyede her doktor farklı telden çalıyor. ha dediği doğru mudur yanlış mıdır bilemem. bende uzun zamandır kontrole götürmedim o zaman bi doktoruma sorarım.kemal milar d vit cinin adi :)
yalnız anlayamadım neden ısrarla öyle diyor memeyi bırakmış çocuğa? yazık değil mi? art niyetle yapıyor gibi resmen. ay sinir oldum..Oyle canim yaa yasasin ozgurluk. O kadar hazirlamisim ki kendimi nerdeyse uzulmedim bile diyebilirim. Duru'ya hassas davranmaya calisiyorum sadece uzulmesin diye. Bayagi dalgaya aldik memeyi ama arada aklina gelip istekli istekli memmee diyisi var insanin ici burkuluyo. Sonra da hatirliyo galiba hemen memme eee diyip guluyo yazik. Esimin anannesi bugun diyo ki cocuga git memeyi em falan. Nasil uzuldum oyle deme diyorum diyo israrla. Duru da yavrum o oyle deyince geldi basini koydu memeye. Hic yapmaz normalde.
evet hatırlıyorum canım. her çocuk başka şekilde tepki verebilir.bazısına hiç dokunmaz belkide. ama günde bi bardaktan fazla içirmem ben. ve gece yatmadan önce içmemeliymiş asla. akşam yatmaya yakın saatlerde yoğurt verilmesi en sağlıklısıymış.Canim biz de gorduk fazla icirmenin zararini maalesef. Ishal ve uzayan yesil kaka. Ne kadar ugrastik. Gece bile uykusunda kaka yapiodu. Cok zordu