- 4 Ekim 2014
- 2.840
- 1.448
- 37
çok tatlısın yav :)Kizlar kizlar insaf edin biraz ne cok yazmisiniz yetisemiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok tatlısın yav :)Kizlar kizlar insaf edin biraz ne cok yazmisiniz yetisemiyorum
Afiyet olsun Can'ım tatlı begümüme :) elma ıslatıyor gerçekten ondan öyle olmuş olabilir. Bide ertesi güne daha lezzetli oluyor o ıslaklığı gidiyor. Havuç mesela o kadar ıslak yapmıyor keki. Ha bi tarif daha veriyim bak böyle tencerede pişmeli, muzlu bol kakaolu Hindistancevizli of anam of efsane yani ben diyim :))mery60 bu akşam muffin kaplarında keki yaptım güzel oldu ama tarçınım yoktu. badem falan attım içine yine güzel oldu. ama kırk dakika pişti yav sanki hep yapış yapış içi gibi geldi 20 dakikadan sonra açtığımda. sanırım elmadan dolayı o yumuşaklık ıslaklık.
eşim beğenmedi zaten o kuru kuru kek sevmez ona şerbetli sulu sulu tatlılar lazım. ben beğendim en önemlisi Begüm beğendi koca bi tanesini yedi
Yok yok bişi damlatmamıştı bizde canım başka doktorlar ne yapıyor farklı uygulanalar var mı bilmiyorumayy evet hatırladım
gözüne bişey damlatıyo mu acaba makineyle bakmadan önce. bakalım biz napıcaz
Oyyy yazık yaaa yerim.. ya ben de günde bir kereye düşürdüm artık ama hiç bırakasım yok ikiye kadar emzireceğim sanırım. Zaten Tuna'nın öyle çok düşkünlüğü yok. Tuna'dan çok ben üzüleceğim sanırım memeyi bırakıncaOyle canim yaa yasasin ozgurluk. O kadar hazirlamisim ki kendimi nerdeyse uzulmedim bile diyebilirim. Duru'ya hassas davranmaya calisiyorum sadece uzulmesin diye. Bayagi dalgaya aldik memeyi ama arada aklina gelip istekli istekli memmee diyisi var insanin ici burkuluyo. Sonra da hatirliyo galiba hemen memme eee diyip guluyo yazik. Esimin anannesi bugun diyo ki cocuga git memeyi em falan. Nasil uzuldum oyle deme diyorum diyo israrla. Duru da yavrum o oyle deyince geldi basini koydu memeye. Hic yapmaz normalde.
Kendim de bişi yaparım ama o kadar yaratıcı değişim ben :)) var olan resimlerden karma oluyırdu daha çok da şu an hayal tüm bunlar :))Ay ne güzel kız resim benim yapamadığım bişey, bakarak çizilmiş bi şeyi kopya yaparım ama kendim hiç çizemem. Battaniye örmesi o kadar uzun sürüyor ki hediye edeceğini zannetmiyorum cınım
Ömründe vermedim :)) ay bilmiyorum yaa bi türlü ısınamadım şu D vit olayına, napıyım içireyim mi şimdi bi ampul?bu arada d vit ampul veriyonuzmu kizlar?
bi kere kirip içilen var ya onu ihmal etmeyin senede bir kere verin, dr lar genelde onerirler
burda çok guneslenmedigimiz için ben alti ayda bir veriyorum
hahahaha demeye utandım ama ben de toplasan 1-2 ay vermişimdir :)) ben de ısınamadım sanki işe yaramıyor, yurt dışındakiler farklıdır ve sağlıklıdır ama bizim Türkiye'de herşey saçma salakÖmründe vermedim :)) ay bilmiyorum yaa bi türlü ısınamadım şu D vit olayına, napıyım içireyim mi şimdi bi ampul?
O devam sütlerinde şeker yok mü Can'ım? Markası ne ? Tadı nasıl ? Ben tunaya mesela dışardaysak ve bişey yemediyse ara öğün olarak alıyorum, yada kefir alıyorum muzlu ballı. Hangisi daha iyi acabae ben hep devam sutu veriyorum
o bittiyse normal sut veriyorum idareten
ama verme amacim dokunmasi falan deil daha guzel yarasin diye:))
digerlerinde vermemistim hiç devam sutunu :))
bida boyle olsun
battim sut parasindan valla :)))indirimede koymuyolar yagli sutlerii
inek baglasam kâra geçerim ama apartmandayim :)))
aynen öyle canım aynen. hele aradan yıllar geçip de okuduğunda daha farklı şeyler aydınlanıyor insanda.Aa yarım mı kaldı tüh , oku en kısa zamanda benim de az kaldı ama vakit bulamıyorum. Daha doğrusu yaratmıyorum. Eski kitapları tekrar okumak gerçekten çok farklı oluyor yav, bazen diyorum ben bu kitabı okumuşum ana hiç bişey anlamamışım. Farkedemediğin şeyleri farketme imkanı sağlıyor tekrar okumak. Gel gör ki okunacak o kadar çok kitap var ve vakit yokken tekrar okumak biraz zor oluyor tabisi:)) ama sana ne güzel fırsat doğmuş :)
oyy o zaman isterim tarifi vallahi :) ya keki bende çok severim özellikle kakaolu kekleri. sık sık da yaparım ama Begüm için daha besleyici şeyler olsun istiyorum içinde. bal kabağını hiç sevmem ama kekte nasıl olur hiç denemedim. havuçlu ceviz keke de bayılırım :) bir de kekim neli olursa olsun içinde iri iri fındık parçaları olması gerek benim kekimde.Afiyet olsun Can'ım tatlı begümüme :) elma ıslatıyor gerçekten ondan öyle olmuş olabilir. Bide ertesi güne daha lezzetli oluyor o ıslaklığı gidiyor. Havuç mesela o kadar ıslak yapmıyor keki. Ha bi tarif daha veriyim bak böyle tencerede pişmeli, muzlu bol kakaolu Hindistancevizli of anam of efsane yani ben diyim :))
biz götürmedik, hep aklımda ama bi tür götürmüyoz yav üffff... sinir oldum kendim,ze! Göz çok önemli halbuki..kızlar hangilerini göz doktoruba götürdü kuzuları? salı gününe randevu aldım bi gidelim bakalım genel kontrole.
neler yapıyolar onu sorucaktım. hazırlı olayım gerçi neyine hazırlıklı olacaksam.
Amame katılıyorum, Türkİyide her şeyin tam tersini yapıcaz :))Ha
hahahaha demeye utandım ama ben de toplasan 1-2 ay vermişimdir :)) ben de ısınamadım sanki işe yaramıyor, yurt dışındakiler farklıdır ve sağlıklıdır ama bizim Türkiye'de herşey saçma salak
Canim ben goturdum hep uzaktan bakiliyo cok zorlamiyo o yuzden. Bi alet var onunde gulenyuz var ona odaklamaya calisiyolar gozlerini. Insallah guzel gecer canimkızlar hangilerini göz doktoruba götürdü kuzuları? salı gününe randevu aldım bi gidelim bakalım genel kontrole.
neler yapıyolar onu sorucaktım. hazırlı olayım gerçi neyine hazırlıklı olacaksam.
Çok iyi yapıyorsun. Ben de spora başlıcam yine . Kendim için bişeyler yapmam lazım. Bu ara ev yine üstüme üstüme geliyoraynen öyle canım aynen. hele aradan yıllar geçip de okuduğunda daha farklı şeyler aydınlanıyor insanda.
canım inan fırsatım yok. o fırsatı gece 2de yatma pahasına yaratıyorum çünkü kendime ayırdığım tek özel an gece yatmadan kitap okumak.. onu da yapmasam kendim için hiç bir şey yapmamış olucam.
canım arkadaşım benim böyle yorgunluk ve moral bozukluğu anlarında öyle düşünmen çok normal. ama çalış, oturma evde. çalışan üreten bir kadın olmak çok güzel bir şey..Kızlar iyi akşamlar olsun hepinize..
Çok Yorgun'um, walla paraya ihtyaç olmasa Çalışmam oturur çocuk yaparım her yıl ve onlara bakarım :)))
Şu Kv beni yine sinir etti.. kızı İstanbul'a taşınıyor orda zorunlu hizmetini yapacak.. çok iyi bir yere tayini çıktı.. görümcemim teyzesi orda yaşıyor şu an onlarda kalıyor daha bugün ev tuttu işte Sakarya'dan eşyalarını getirecek ve sadece o eşyaları yerleştirecek çünkü eşyalı bir ev tütmüş.. ben akşam eve geldim okuldan sonra Kv başladı işte kızımın yanında olamıyorum da uzakta olmak ne kötü de bilmem ne..koca kadın yaa kızı 26 yaşında..
neyse bu benim sinirimi bozdu.. az önce ben bulaşık yıkıyordum işte eşime anlatıyor şöyle ev tutmuş bilmem ne diye sonra dedim ki aana çok ihtiyacı varsa git dedim..ben başımın çaresine bakarım, onun kadar ihtiyacım Yok sonuçta dedim.. kadın hiç ikiletmeden eve t ben bi gideyim bakayım demesin mi???? Bi hafta sonu kalırım iki üç gün de öyle kalır gelirim dedi..
Üzüldüm walla.. ayaza bakıyor sonuçta, kızdım, ne bilem karışık duygular.. eşim tam nere gidiyonuz bişi diecekti gözlerimi bi bölerttim sustu..
Yattım şimdi de erkenden..
İstemiyorum walla ben onu yaa..
Napcam bilmiyorum walla kızlar
canım çok rahatladım teşekkür ederim inşallah güzel geçer :)Canim ben goturdum hep uzaktan bakiliyo cok zorlamiyo o yuzden. Bi alet var onunde gulenyuz var ona odaklamaya calisiyolar gozlerini. Insallah guzel gecer canim
açık havada yürümek hele doğal bi ortamda ya da deniz kıyısında. ohhhh düşününce huzur doldum.. mutlaka yap bunu canım.Çok iyi yapıyorsun. Ben de spora başlıcam yine . Kendim için bişeyler yapmam lazım. Bu ara ev yine üstüme üstüme geliyor
AVrupada vermeyen dr yok canim vallaÖmründe vermedim :)) ay bilmiyorum yaa bi türlü ısınamadım şu D vit olayına, napıyım içireyim mi şimdi bi ampul?
Canim yaa ben de cok sinir oldum yani. Hadi diyelim seni dusunmuyo da ayaz'i da dusunmuyo napcak nasil idare etceksiniz diye. Cok kacasi var onun bu sene pek bakasi yok galiba. Neyse sabret canim annenler gelecek insallah.Kızlar iyi akşamlar olsun hepinize..
Çok Yorgun'um, walla paraya ihtyaç olmasa Çalışmam oturur çocuk yaparım her yıl ve onlara bakarım :)))
Şu Kv beni yine sinir etti.. kızı İstanbul'a taşınıyor orda zorunlu hizmetini yapacak.. çok iyi bir yere tayini çıktı.. görümcemim teyzesi orda yaşıyor şu an onlarda kalıyor daha bugün ev tuttu işte Sakarya'dan eşyalarını getirecek ve sadece o eşyaları yerleştirecek çünkü eşyalı bir ev tütmüş.. ben akşam eve geldim okuldan sonra Kv başladı işte kızımın yanında olamıyorum da uzakta olmak ne kötü de bilmem ne..koca kadın yaa kızı 26 yaşında..
neyse bu benim sinirimi bozdu.. az önce ben bulaşık yıkıyordum işte eşime anlatıyor şöyle ev tutmuş bilmem ne diye sonra dedim ki aana çok ihtiyacı varsa git dedim..ben başımın çaresine bakarım, onun kadar ihtiyacım Yok sonuçta dedim.. kadın hiç ikiletmeden eve t ben bi gideyim bakayım demesin mi???? Bi hafta sonu kalırım iki üç gün de öyle kalır gelirim dedi..
Üzüldüm walla.. ayaza bakıyor sonuçta, kızdım, ne bilem karışık duygular.. eşim tam nere gidiyonuz bişi diecekti gözlerimi bi bölerttim sustu..
Yattım şimdi de erkenden..
İstemiyorum walla ben onu yaa..
Napcam bilmiyorum walla kızlar
Oy oy irifındıklı bol kakaolu kek yenmez mi :)) bal kabağını ben çok sevdim için bana güzel geliyor. Begüm'e kuru meyveli tatlı kekler, bol sebzeli ve peynirli tuzlu kekler yapabilirsin Can'ım, kahvaltıya alternatif olur, kabaklı havuçlu hatta ıspanaklı. yoğurt koy içine keklerin, Ruşeym, ceviz, badem, hatta tahin ve yulaf koy, besleyicilerini arttır.oyy o zaman isterim tarifi vallahi :) ya keki bende çok severim özellikle kakaolu kekleri. sık sık da yaparım ama Begüm için daha besleyici şeyler olsun istiyorum içinde. bal kabağını hiç sevmem ama kekte nasıl olur hiç denemedim. havuçlu ceviz keke de bayılırım :) bir de kekim neli olursa olsun içinde iri iri fındık parçaları olması gerek benim kekimde.