2015 Şubat Anneleri

O devam sütlerinde şeker yok mü Can'ım? Markası ne ? Tadı nasıl ? Ben tunaya mesela dışardaysak ve bişey yemediyse ara öğün olarak alıyorum, yada kefir alıyorum muzlu ballı. Hangisi daha iyi acaba
benim aldigim markada yok canim seker , uzerinde sekersiz,katkisiz yaziyor, tadi normal sutden pek degisik deil zaten

vanilyali sekerli olanda var ama ben onlari almiyorum

vanilyali sekerli sute alisan çocuk onu birakinca digerini pek içmiyormus çevremden duyduklarima gore
ben o yuzden tatlandirilmislari almiyorum

markasi lactel burdada orada yokdur herhalde
burdada kefir yokkk :)

Ah canım yaa.. keşke şu kadına muhtaç olmasan.. hatta kimseye muhtaç olmasak keşke ama napalım maalesef evlatlarımız için milletin lafını suratını tribini yemek zorunda kalıyoruz.. neler olabilir kv haricide ayaza bakabilme yada baktırabilme durumun?? Bakıcı, kreş, izin, rapor?? Annen ne zaman dönüyordu? Belki o zamana kadar izin alabilirsin??

ayazveyazim ben az verdim emrede yani hep unuttum iki çcouk butun yuk ustumde ,iki çocuk,aksam nasil oluyor bilmiyordum unutuyordum hep elimde olmadan

su an boyu arkadaslarindan çok kisa ve ben kendimi suçluyorum verseydim boyle olmazdi diye

ama senin oglanin boyu iyiydi o zman ben kendimi bosami suçluyorum :))

Burada bir tek bi markanın içinde şeker Yok galiba, adını unuttum şimdi, böyle kekremsi değişik bi tadı var. Diğerleri hep şeker, hiç de besleyici gelmiyor o şekerliler bana. Altınkılıç markasının kefirix adında bi kefiri var burda, sadece kefir ve bal muz var içinde onu alıyorum ben. Kefir sütün mayalanmış şekli olduğu için bana daha güvenilir ve sağlıklı geliyor.

ah canim kiyamam yaaa niye vijdabsuz bu kadin boyleee ..
bakici bulsan seni çokmu zorlarr gerçi sen onu dusunmusundur de ne bileyim
uzuldum seni uzmusler hiç haketmiyorsun bunu hemde hiçç

annnen ne zaman gelicek

sabret ayaz buyyecek kres okul yasi gelicek
o kadina mecur olmayacksin
ama sabrederken içine de at

aldigimin içeriginde 35 % sut yaziyor gecen hafta farkettim onuda
geri kalani ne bilemedim
yakinda normal sute geçicem galibaa

benimki beyaz ne olsa sever, sutu azaltip yogurt cacik ayran peyniri arttirsam iyi olucak galibaaa , cacigi çok seviyor ben balik hafiza unutyorum hep vermeyi

gelincikgibi im bugun emre ablasinin ogretmeninin basini oksadigini soyledi ama ogrtemen ordaydi
oksadimi diye kostum ardindan kadinda $a$irdi ben direk sorunca boylemi diye :)
hatta gozlerim doldu falan anlatirken
herseyi bastan anlattim,takip edelim dedi, ogrtemeninden randevu alicam ne zaman musaitse onunla konusup okul psikolunu gorebilirmiyim diye sorucam ,olmadi direk psikologa goturcem teke tek gorusebilmesi için ..

bugun anladimki ben tetikde bekiyorum ve kafayi yiycem bu dusunce beynimi kemiriyor
esimin dedigi gibi takinti yapip hasta olucam gidisat onu gosteiryor beklemek hiç iyi deil
onumuzdkei hafta bu isi halledicem insallah ..

Canim boyle surekli dusunup takinti haline getirmektense git artik bi psikoga icin rahatlasin. Sen de boyle dusune dusune hasta olacaksin cidden kiyamam.

Gunaydınnn
Bizim bez çişi geçirmiş
Uyandı geerı uyudu ama ıslak çocuk birazdan kalkar
Bez yüzünden erken uyanıyor tulum olmasa altını değişirdim ama boydan tulum var direk uyanır çıkarınca

Kızlar ne kadar heves edip böyle besleyici değişik tariflerinizi denediysem berat yemedi sevmiyor hiç değişik tatları onunki standart olacak biz ne yiyorsak ondan yiyor klasik yiyecekler ve tarifler :) doğduğundan beri ona özel hangi yemeği yaptıysam yemedi tadını beğenmiyor heralde besleyici ya ondan sağlıksız bişey olsa kesin yer beyaz peyniri çok seviyor şütaşın alıyorum ama o yerken içim hiç rahat değil sanki faydadan çok zararı var gibime geliyor kutu peynir sonuçta fabrikasyon ama doğalını yemiyor zaten öyle doğal temiz ev yapımı peynir de bulamıyorum burda
Kahvaltısını da hala karışım olarak yiyor ayrı ayrı vermeyi denediğimde yemiyor bitirmiyor bir iki lokmadan sonra kaçıp gidiyor sanırım 2 yaşına kadar böyle cicibebe süt peynir bal yumurta ekmek içi karışımı kahvaltısını bu şekilde yiyecek

Canım benim çok sıkıntılı bi süreç valla kayınvaliden de dünden hazırmış gitmeye öyle bişey demeni bekliyormuş hiçbir kaynana kendi kızı kadar düşünmez ki gelinini keşke demeseydin git filan aynı şehirde olsaydık annem ayaza da bakardı valla seve seve :)

bi de hafif ıslak olacak o kek yanında çay ya da kahve, müthiş :)
sağol canım evet bi kere kuru meyvelerle yapmıştım o zaman pek yememişti ama baya önceydi şimdi yer. Begüme yapınca içine ceviz badem fındık un gibi çekip mutlaka koyuyorum zaten. ruşeym kullanıyodum uzun zamandır almıyorum ama alayım. bizim kız biraz tatlıcı bakalım tuzlu da deneyeyim ama yer mi görücez.

canım eğer kahvaltıda tek tek yemiyor diyosan ki benimde öyley ben çözümü beraber kahvaltı masasına oturarak çözdün. daha doğrusu ara öğünlerde atıştırmaları hariç hep bizimle birlikte yiyor.

biz yiyince çok daha özeniyor. onun tabağına koyuyorum kendi yemeye heveslendiği için. kahvaltıda da öncesinde omletini ya da karışımı yedikten sonra ben yerken o da özenip zeytin peynir domates hepsinden yiyor iki üç parça da olsa. sen yine karışım ver ardından annen kahvaltı ederken onu da oturtsun belki özenir?

Sen daha önceki olayda da demiştin bana bakmak istemiyor olabilir diye.. haklı çıktın ne yazık ki.. Benim hiç aklım almıyor biliyor Musun? Yanı o kızıysa bu da oğlu ve torunu benim için değil onlar için yapıyor sonuçta.. ki ben ona başka bişi yaptırmıyorum zaten çoğul bakmak dışında..

Al işte senin Kv sen hiç bi farkı Yok bunun da, bence gelinlerden çok Kv ler kıskanıyor biliyor Musun bak onlardan iyi davranıyorum Ama kaybeden yine de Ben..

Keşke imkanım olsa, çok kredi ödüyoruz kalanla da işte market alışverişi bilmem ne oluyor yani seneye yaza kadar başka hiç bir bütçe ayıramıyorum bakıcıya bakıcılar burda 700-800den açıyor ağzını ve sigorta diye tutturuyorlar.. artık seneye yazdan sonra son çarem kreş olacak aslında yaşı da geliyor yavaş yavaş.. birine muhtaç olmaktan nefret ediyorum..

Annemler gelecek ama be zaman tam belli değil gelince de hemen bakabilir mi bilmiyorum ama en azından Yen'i yıldan itibaren bakar belki yani umarım öyle olur çünkğ bu kadının yüzüne bile bakmak istemiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…