2015 Şubat Anneleri

Benım de bugün 6+3 :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

off gercekten kötüymüş :S

canım mide bulantısına karşı bileklik gibi bantlar olmalı denedin mi

Yedım cnm oğlanı sallıyorum şimdi. Bıraz dınlenınce daha ıyı olurum sanırım bende bıraz uyusam ama nerdee

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Oğlan uyuyunca sende uzan bari en azından dinlenirsin

Oğlan uyuyunca sende uzan bari en azından dinlenirsin

Valla yemegım vardı hallettım şimdi gidiyorum gelınce bılg acıyım da lıste guncellemelerı var bırıkınce basolmuyo,,,

Valla yemegım vardı hallettım şimdi gidiyorum gelınce bılg acıyım da lıste guncellemelerı var bırıkınce basolmuyo,,,

Benim yerimede az kestir ben çalışıyom çünkü 😀

Kızlar güneş koruyucu kullanmaya başlayan var mı. Ben araştırıyorum bide şampuan falan kullanılan her şey ilk 3 ayda çok önemli diyorlar. Siz ne düşünüyorsunuz

merhaba ben sebamed 50faktör az bişey yüzüme kullanıyorum şampuanıda mecbur kullanıyorum saçlarım o kadar gür ki başka bişey temizlemiyor. şimdi ben oğluma hamileyken acayip pimpiriklendim şampuan organik defne sabunu şampuanı kullanmıştım saçlarım bildiğin keçe gibi oluyordu ne krem ne makyaj malzemesi ne parfüm asla kullanmadım. şimdi bunda şampuan ve koruyucu kullanıyorum. inan şu bilgisayarın telefonun radyasyonun verdiği zarardan daha masumdur şampuan önce bunları bıraksak daha iyi olacak olmuyor işte

Doğru diyorsun canım ama içimize de kuşku düşmüyor değil. Güneş koruyucu alacakken iyi birşey alayım dedim. Bende araştırıyorum güneş alerjimde olduğu için kullanmam şart. Akşam sebamed baktım yoktu netten bakıcam artık.

kızlarr benım ılk randevum temmuzun 2. haftası doktorum sehır dısında ozaman gelıyor ozamana kadarda 7. haftam doluyor kese ve kalp atımını gorebılırmıyım sızce.. bırdee cokmu gec gıdıyorum doktora daha hıc gozukmedım sadece ozel hastanenın acıl doktoru tmıde bulantılarım oldugunda ılgılendı. bırde 3 gunde bır beta hcg olcturuyorum.

Hadi yaaa:18::18: benim ilk hamileleiğim bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim

Yemeeee meslektasim yeme :) bol bol Su iç.ohhh en iyisi. 7.aydan sonra çok kilo alınıyor. O kilolari vermek çok zor valla.tecrübe konuşuyor :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Off benimki temmuzun ilk haftası dedi hemen pazartesi gidiyorum...Ben dayanamaz başka doktora giderdim en azından kese için

Off benimki temmuzun ilk haftası dedi hemen pazartesi gidiyorum...Ben dayanamaz başka doktora giderdim en azından kese için

dayanamıyorumkı bende aklım hep bebekte nasıl dıye . ben cokmu gec gıtmıs oluyorum. herkes kacıncı hafta gıttı doktora kızlar kese ne zaman gozukuyor kalp atımı kacıncı haftada duyuluyor bır yardım edın canlarım

ben yaz-kış güneş koruyucu kullanıyorum,çok hassas bir cildim var azıcık güneşte bile hemen leke oluyor yoksa. şampuanı da folik asit almaya gittiğimde eczaneden dalin bebe şampuanı aldım daha yeni.onlarda paraben,sls vs. yok çünkü. daha denemedim ama inş kepek falan yapmaz.

Alıntı yapılan mesajı göremiyorum ben tlf dan girdiğim için mi acaba ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kese 5. haftada görülüyormuş canım...Kalp atışı da değişiiyormuş 6. haftadan itibaren 9. haftaya kadar gidebiliyormuş

birde x-ray cihazlar var ben işe gelirken geçmek zorundayım daha söylemedim çünkü işyerime. geçmezsem anlaşılacak durum. biryerde zararlı olmadığına dair bişeyler okudum ama hala emin değilim siz ne düşünüyorsunuz??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…