üşengeçlikte halsizlikten sanırım ben de öyleyim. aslında yürümek iyi geliyor açılıyor insan ama hava çok sıcak.
ben de geldim sabah masama oturdum saat 2 olacak nerdeyse hiç çalışmadım . paso yazılanları okuyorum oraya buraya bakıyorum ama çalışmak istemiyorum. hatta biraz önce yarım saat uyudum. neyse ki kendi işim kovulma derdim yok yoksa kimse beni çalıştırmazdı.
Canım benim işim sahada o yüzden sık sık çıkmak zorundayım ama bayılacak gibi oluyorum sıcakta. Bu kez akşam da çok halsizlik çöküyor bir iş yapamıyorum serinde akşam yürüyüşüne halim kalmıyor anlayacağın
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
noumenon canım ya benim geç döllenme olmuş. benim kaç günlük gecikmem olduğu halde daha 6. haftanın içindeyim.
alaimisemaa amin canım yaa gelip anlatacağım yaşadığım gelişmeleri inşallah. sülük tedavisi uyguluyordum miyom için belki hatırlarsın. bi anda böyle bişey oldu :) Rabbim tez zamanda isteyen herkese nasip etsin.kimsenin kucağını boş bırakmasın.
Canım doktorun bana yazdığı ilaçlardan biri bu. Diğeri zaten bulantı için olanı.
Eki Görüntüle 1170529 Eki Görüntüle 1170530
ay bide görsen zaten yaşları küçük daha 20 yaşındalar saçma sapan konuşmalar
o kadını knuşuyolar anlayamamışlar neden bağırıyo bu kadın diyolar biride can çekişiyo diyo
dayanamadım annende yıllar önce öyle can çekişerek dünyaya getirdi seni
biraz daha düşünceli olun lütfen dedim
yahu arkadaşım kızı 4 aylıkken tekrar hamile kaldı iki çocuğunun arasında 13 ay var
isteyen yapar hemşireler doktorlardan çok sorgucu
özeli tercih ettiğime bir kez daha sevindim akşam
aman olmasın canım çünkü bu mide bulantısı diğer mide bulantılarına benzemiyor
allah düşmanıma vermesin çok zor
herşey kokuyor değil bişey yemek
onu düşünürken bile mideni bulandırıyor
konuşurken falan öğürmeler oluyor
yani bende öyle:26:
Yedım cnm oğlanı sallıyorum şimdi. Bıraz dınlenınce daha ıyı olurum sanırım bende bıraz uyusam ama nerdee
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Oğlan uyuyunca sende uzan bari en azından dinlenirsin
Valla yemegım vardı hallettım şimdi gidiyorum gelınce bılg acıyım da lıste guncellemelerı var bırıkınce basolmuyo,,,
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar güneş koruyucu kullanmaya başlayan var mı. Ben araştırıyorum bide şampuan falan kullanılan her şey ilk 3 ayda çok önemli diyorlar. Siz ne düşünüyorsunuz
merhaba ben sebamed 50faktör az bişey yüzüme kullanıyorum şampuanıda mecbur kullanıyorum saçlarım o kadar gür ki başka bişey temizlemiyor. şimdi ben oğluma hamileyken acayip pimpiriklendim şampuan organik defne sabunu şampuanı kullanmıştım saçlarım bildiğin keçe gibi oluyordu ne krem ne makyaj malzemesi ne parfüm asla kullanmadım. şimdi bunda şampuan ve koruyucu kullanıyorum. inan şu bilgisayarın telefonun radyasyonun verdiği zarardan daha masumdur şampuan önce bunları bıraksak daha iyi olacak olmuyor işte
Kızlar güneş koruyucu kullanmaya başlayan var mı. Ben araştırıyorum bide şampuan falan kullanılan her şey ilk 3 ayda çok önemli diyorlar. Siz ne düşünüyorsunuz
Selam kizlar nasilsiniz?
Ben ogretmenim tatil basladi sukur ama ramazanda yemek nasil yapicam hic icim almiyor.
Yarin dr kontrolu var ins iyidir bebegim. 10 gun once karindan sadece kese gorunmistu simdi kalbi gorunur mu acaba.
Midem bossa bulaniyor biseyler yersem bulanmiyor ve canimin istedigi seyler hep kilo aldirici hamurisi vs. Zten kilolu hmile kaldm iki haftadir bi kilo da almisim deli gibi yiyorum off
kızlarr benım ılk randevum temmuzun 2. haftası doktorum sehır dısında ozaman gelıyor ozamana kadarda 7. haftam doluyor kese ve kalp atımını gorebılırmıyım sızce.. bırdee cokmu gec gıdıyorum doktora daha hıc gozukmedım sadece ozel hastanenın acıl doktoru tmıde bulantılarım oldugunda ılgılendı. bırde 3 gunde bır beta hcg olcturuyorum.
Off benimki temmuzun ilk haftası dedi hemen pazartesi gidiyorum...Ben dayanamaz başka doktora giderdim en azından kese için
dayanamıyorumkı bendeaklım hep bebekte nasıl dıye . ben cokmu gec gıtmıs oluyorum. herkes kacıncı hafta gıttı doktora kızlar kese ne zaman gozukuyor kalp atımı kacıncı haftada duyuluyor bır yardım edın canlarım
merhaba ben sebamed 50faktör az bişey yüzüme kullanıyorum şampuanıda mecbur kullanıyorum saçlarım o kadar gür ki başka bişey temizlemiyor. şimdi ben oğluma hamileyken acayip pimpiriklendim şampuan organik defne sabunu şampuanı kullanmıştım saçlarım bildiğin keçe gibi oluyordu ne krem ne makyaj malzemesi ne parfüm asla kullanmadım. şimdi bunda şampuan ve koruyucu kullanıyorum. inan şu bilgisayarın telefonun radyasyonun verdiği zarardan daha masumdur şampuan önce bunları bıraksak daha iyi olacak olmuyor işte
Kese 5. haftada görülüyormuş canım...Kalp atışı da değişiiyormuş 6. haftadan itibaren 9. haftaya kadar gidebiliyormuş