Fatıma annemizin ruhuna okuyorum. Duamız tabiki Allaha ama o bi vesile. Mesela eyüpsultan hazretlerinin türbesine gidip fatiha okuyup onun ruhuna hediye edip onun hürmetine dua ettiğimiz gbi.
akşam doktor eşime benim hanım 9 ay çekti bu bulantıları demiş.
hemşirede ben 5 gün hastanede yattım bu bulantılar yüzünden dedi.
moralim bozuldu inşallah bende öyle olmaz
ama annem bana hamileliğinde 9 ay su bile içememiş rahatça.
o bile kokmuş.
sanırım bende onun gibi olacağım
Allah hayra çıkarsın canım ya
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
43 kiloyum ama
kendimi hiç iyi hissetmiyorum
bebeğimi de besleyememekten korkuyorum en çok
7. haftada bitiyormu bulantılar :44:
o zaman ben 1 hafta sabrederim yahu
ocak anneleri sürekli okuyorlar. herkes yasin okuyor işte kaç tane okudularsa bildiriyorlar . hatta cüz alıyor herkes, ramazan boyunca okuyup hatim edeceklerdi en son. ben başta ocak annesi olurum dedim ama geriden gelince şubat olduk.
Senin durumun farkliymis canim. Diyeti birakinca hizli aliniyor evet. Saglikli olalim da gecer bu gunler. Progestani jel seklinde alsan siskinlik yapmaz ama onun da kullanimi stres. Progestan sisirmistir bir de seni. Diger aylara daha iyi oluruz ins.
Bnim de cumlelerim harflerim bi garip telefondan yazinca. Hic sevmezdm boyle yazanlari
onların zamanında ayıpmıs bu tarz seyler o yuzden. benım annem kardesıme dogum yapmıs. dayıma soylemısler dayım hamılemıydı ı dıye sormus dusun yanı durumubenım kardesım hergun benı arayıp abla ben yegen ıstıyorum yapın artık dıye cemkırıyodu, bebek resımlerı atıyodu face ten falan ... jenerasyon farkı
canım korkma herşey yolundadır.
5. haftada bende de bulantı hiç yoktu hatta hamile olduğuma inanmıyordum
bende de adet sancısı gibi sancılar olmuştu
ama 6. haftada başladı herşey
inşallah sende hiç olmaz
bir de her hamilelik belirtileri aynı olmuyor
mesela benimde ilk hamileliğimde ben daha adet günüm gelmeden hamile olduğumu anlamıştım baş dönmesi ve mide bulantılarımdan
ama bunda hiç şikayetim olmadı
hepsi 6. haftada başladı
sağol canım.. bugün itibariyle 5. haftam bitiyor 6 ya giriyorum. bakalım bende bir değişiklik olacakmı:18:
500 yasinde çok önemliymiş onuda duymuştum
1 kişi mi okuyacak 500 yasini toplu mu yoksa . burda herkes 6-7 tane okusa zaten 500 tane eder sanırım eğer öyleyse.
ama senin dediğin şekilde nadiren oluyor. genelde 12-13 haftalarda geçiyormuş. biz 5 kardeşiz annem hepsinde dokuz ay yemeden yatak döşek yatmış ama ben de bir şey yok. olmayabilir de annen gibi.
ama senin dediğin şekilde nadiren oluyor. genelde 12-13 haftalarda geçiyormuş. biz 5 kardeşiz annem hepsinde dokuz ay yemeden yatak döşek yatmış ama ben de bir şey yok. olmayabilir de annen gibi.
Valla benim kızda 15. haftanın içinde bittiydi. Şu an 8+2'yim, sabah ilacı biraz geciktirdim, cayır cayır bulanıyor valla...
sağol canım.. bugün itibariyle 5. haftam bitiyor 6 ya giriyorum. bakalım bende bir değişiklik olacakmı:18:
canım korkma herşey yolundadır.
5. haftada bende de bulantı hiç yoktu hatta hamile olduğuma inanmıyordum
bende de adet sancısı gibi sancılar olmuştu
ama 6. haftada başladı herşey
inşallah sende hiç olmaz
bir de her hamilelik belirtileri aynı olmuyor
mesela benimde ilk hamileliğimde ben daha adet günüm gelmeden hamile olduğumu anlamıştım baş dönmesi ve mide bulantılarımdan
ama bunda hiç şikayetim olmadı
hepsi 6. haftada başladı
nasıl senın mıden kötü mü?
bulantın mı var
aynen öyle..
ama ben babam hamilelğimi tebrik ederken baya utandım
kızlar dün gece acile bir kadın geldi
doğum sancıları başlamış.
kadın çığlık çığlığa.
başka bir hastaneye sevk edeceklerdi
ambulans yokmuş
kadın tam 45 dk sancı çekti
hemşire geldi bi serum taktı
kadın eşofmanla gelmiş
serumu taktıktan sonra gecelik giydirin eşofmanla olmaz yolda doğum başlayabilir dedi
o kadar insan içinde soydular kadını gecelik giydirdiler
kadınlık kepazelik bu devirde.
madem gecelik giydirecektin neden serumu takmadan önce söylemedin boş yere acı çektiriyosun kadına
birde hiç perde çekme veya etrafını kapatma gibi bişey olmadı
bir sürü erkek hastanın arasında soydular kadını.
kocası sinrilendi bağırdı çağırdı
hakikaten devlet hastanesiyle özel hastanenin farkı en basitinden hademelerde bile belli oluyor.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
jel nasıl bilmiyorum hıc kullanmadım. ben de alttan kullanıyorum zaten cok gıcık bır durum. hiç kanamam falan da olmadı ama yine de bir kere düşük oldumu dayıyorlar hemen hapı.
Evet acikinca daha çok ağrıyor ya ama ağrım varkende pek bişey yiyemiyorum ya agrida bulantı dan zormuş :/ eczaneden rennie tableti aldım az önce bi zararı olmaz değil mi?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
nasıl senın mıden kötü mü?
bulantın mı var
beni soruyorsan tık yok canım adet ağrısına benzer bişeyler oluyor arada bunun dışında hiç belirti yok daha. kızımda olmuştu bulantım ama kaçıncı haftada başlamıştı hatırlamıyorum. bakalım bekleyip görcez..