2015 Şubat Anneleri

Fatıma annemizin ruhuna okuyorum. Duamız tabiki Allaha ama o bi vesile. Mesela eyüpsultan hazretlerinin türbesine gidip fatiha okuyup onun ruhuna hediye edip onun hürmetine dua ettiğimiz gbi.

Anladim canim niyet onemli. Allah dualarimizi kabul etsin. Ben pek koymam araya vesile direk okur allahim kolay dogum nasip et diye dua ederim. Turbeye gidince de orada yatana okurum fatiha, hurmetine dua etmiyorum. Bana garip geliyor.

ama senin dediğin şekilde nadiren oluyor. genelde 12-13 haftalarda geçiyormuş. biz 5 kardeşiz annem hepsinde dokuz ay yemeden yatak döşek yatmış ama ben de bir şey yok. olmayabilir de annen gibi.

43 kiloyum ama
kendimi hiç iyi hissetmiyorum
bebeğimi de besleyememekten korkuyorum en çok

7. haftada bitiyormu bulantılar :44:
o zaman ben 1 hafta sabrederim yahu

Valla benim kızda 15. haftanın içinde bittiydi. Şu an 8+2'yim, sabah ilacı biraz geciktirdim, cayır cayır bulanıyor valla...

Oglum uyurken gidip biraz uyuyayim ben. Gorusuruz kizlar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

500 yasinde çok önemliymiş onuda duymuştum

jel nasıl bilmiyorum hıc kullanmadım. ben de alttan kullanıyorum zaten cok gıcık bır durum. hiç kanamam falan da olmadı ama yine de bir kere düşük oldumu dayıyorlar hemen hapı.

aynen öyle..
ama ben babam hamilelğimi tebrik ederken baya utandım

ama senin dediğin şekilde nadiren oluyor. genelde 12-13 haftalarda geçiyormuş. biz 5 kardeşiz annem hepsinde dokuz ay yemeden yatak döşek yatmış ama ben de bir şey yok. olmayabilir de annen gibi.

Benim annem de ne kardeşimde be bende hiç bulantı görmemiş. O yüzden bana tuhaf tuhaf bakıyor şimdi
Ama ben hiç çekmemişim kendisine valla. Bütün hamileliklerim şiddeti giderek artan seviyelerde bulantılı...

inşallah olmaz yaa

Valla benim kızda 15. haftanın içinde bittiydi. Şu an 8+2'yim, sabah ilacı biraz geciktirdim, cayır cayır bulanıyor valla...

ayy sorma bende sabah içmedim iyiyim dedim uyudum tekrar uyandım bulanmaya başladı hemen içtim valla

sağol canım.. bugün itibariyle 5. haftam bitiyor 6 ya giriyorum. bakalım bende bir değişiklik olacakmı:18:

inşallah hiç yaşamazsın canım çok zor valla

aynen öyle..
ama ben babam hamilelğimi tebrik ederken baya utandım

evet ya o durum hala gecerlı bak. bende babamla konusamıyorum bu konuyu. oda oek soramıyo annem anlatıyodur kesın ama bız pek yuz goz olmadık bu konuda :)

ayyy çok korkunç nasıl böyle birşey yaparlar ki.. durum ne kadar acil de olsa hasta mahremiyeti diye bişey olmalı. benim kocam da delirirdi herhalde

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Doktorun yardımcısına ve Eczaciya Danıştik icebilirsin dediler o yüzden alicam bende ya annemde hamileliginde çok kullanmış o ilaci

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bana dr yazdı canım. Prospektüsünde de gebeler güvenle kullanır diyor ama, aynı paket miki.Dur resmini koyayım ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…