2015 Şubat Anneleri

dayanamıyorumkı bende:KK43::KK43: aklım hep bebekte nasıl dıye . ben cokmu gec gıtmıs oluyorum. herkes kacıncı hafta gıttı doktora kızlar kese ne zaman gozukuyor kalp atımı kacıncı haftada duyuluyor bır yardım edın canlarım

aaa tarihlerimiz seninle aynı:KK1: sen ne zaman gitmeyi planlıyorsun? ben 8. hafta için randevu aldım. gittiğimde herşey olup bitmiş olsun diye. bu işlerin 8-9 haftaya kadar yolu var önce gittiğinde de duyamayabiliyorsun.

birde x-ray cihazlar var:KK52: ben işe gelirken geçmek zorundayım daha söylemedim çünkü işyerime. geçmezsem anlaşılacak durum. biryerde zararlı olmadığına dair bişeyler okudum ama hala emin değilim siz ne düşünüyorsunuz??

Cnm benim doktorum bu avm lerdeki veya havalimanlarindaki guvenlik kontrolleri icin zararli degil miknatissal olarak bakiyorlar dedi. Bir sakincasi yok gecmende dedi ama bazi anneler yine de icleri rahat olsun diye gecmiyorlar dedi karar senin dedi.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

birde x-ray cihazlar var:KK52: ben işe gelirken geçmek zorundayım daha söylemedim çünkü işyerime. geçmezsem anlaşılacak durum. biryerde zararlı olmadığına dair bişeyler okudum ama hala emin değilim siz ne düşünüyorsunuz??

evet zararsız diyor bizim geçtiğimiz yerden ama çantaları geçirdikleri yerde içlerinde ne var ne yok görüntülüyor kesinlikle röntgen cihazı bildiğin sizin iş yerinde varmı bilmiyorum ben uçakla da kaç kez seyehat ettim alışveriş merkezlerinde vs o kapılarada maruz kaldım ama asla geçmedim elle arasınlar söyle kesinlikle embriyo fetüs dönemi farketmez canım sonuçta bebek

dayanamıyorumkı bende:KK43::KK43: aklım hep bebekte nasıl dıye . ben cokmu gec gıtmıs oluyorum. herkes kacıncı hafta gıttı doktora kızlar kese ne zaman gozukuyor kalp atımı kacıncı haftada duyuluyor bır yardım edın canlarım

canım bende senın gıbı kendı doktorumda randevu alamamıstım ama meraktanda catlıyordum. oyuzden sabahın korunde kalkıp delet hastanesıne gıttım sıra alldım bekledım tabı 3 saat falan :nazar::nazar: orda doktor keseyı gordu ve içim rahatladı. 5+4 tum o zaman. 6+4 te kendı doktoruma gıttım oda kalbını dınlettı.

Cnm benim doktorum bu avm lerdeki veya havalimanlarindaki guvenlik kontrolleri icin zararli degil miknatissal olarak bakiyorlar dedi. Bir sakincasi yok gecmende dedi ama bazi anneler yine de icleri rahat olsun diye gecmiyorlar dedi karar senin dedi.

valla canım ben hıc arastırmadım zararlı mı dıye cunku dırek atlıyorum o kapıları yandan gecıyorum. dıstanda hamılelık bellı olmadıgı ıcın guvenlıkte bakıyo tıp tıp yuzume :)

Benim yerimede az kestir ben çalışıyom çünkü 😀

Allah YARDIMCINIZ olsun cnm. Hamile haliyle calismak da zor.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben yaz-kış güneş koruyucu kullanıyorum,çok hassas bir cildim var azıcık güneşte bile hemen leke oluyor yoksa. şampuanı da folik asit almaya gittiğimde eczaneden dalin bebe şampuanı aldım daha yeni.onlarda paraben,sls vs. yok çünkü. daha denemedim ama inş kepek falan yapmaz.

bnede bugun bir güneş koruyucu yuzum için... bir çatlak kremı ve bırde göz temızleme jelı sıparişi verdım ... çatlak kremını 3.aylık olunca kullnmaya başlayacağım...ilk bebekte de kullandım sabah krem akşamda bebe yağı surerdım ... yinede biraz karnımın altında izler oluştu...

Allah YARDIMCINIZ olsun cnm. Hamile haliyle calismak da zor.

bişey söyleyeyımmı ben iki gun önce evde kaldım işe gıtmedım..ama ınanın evde daha fena oldum 20 dk ayaktaysam 30 dk uzanıyorum bı fenalıklar falan geldı..işyerınde mecbur dayanıyorsun evet zor oluyor ama bırakamıyor ınsan kendını..şuna karar verdım evde otursaydım kafamı kaldırmazdım yataktan... ve 100 kg olurdum herhalde... ilk gebelıktede çalıştım bunda da muhtmelen calışacağım inşallah...
bide kımseye söylemedım ..ramazanda gelıyor oruç tutmayınca işkillenecekler...her sene tutan bırıydım cunku

çok sağol canım:KK16: valla içimi rahatlattın. bende böyle okudum ama bir dr a soramamıştım..

bişey söyleyeyımmı ben iki gun önce evde kaldım işe gıtmedım..ama ınanın evde daha fena oldum 20 dk ayaktaysam 30 dk uzanıyorum bı fenalıklar falan geldı..işyerınde mecbur dayanıyorsun evet zor oluyor ama bırakamıyor ınsan kendını..şuna karar verdım evde otursaydım kafamı kaldırmazdım yataktan... ve 100 kg olurdum herhalde... ilk gebelıktede çalıştım bunda da muhtmelen calışacağım inşallah...
bide kımseye söylemedım ..ramazanda gelıyor oruç tutmayınca işkillenecekler...her sene tutan bırıydım cunku

Ben oglumda hep yattim zor bi gebelikti düşük riskiyle büyüdü hep ve 58 den 85 kilo ile doğuma girdim ama 2 ayda 65 e düştüm doğumdan sonra. Simdi oğlan olduğu için yatamiyorum zaten anca o yuyunca bi saat uyumakla dinlenmek arasi.

bende 5+4 teyim bugün. hiç mide bulantısı falan yok. sende başladı mı? arada bi belime ağrı girmese hamile olmadığımdan şüphelencem..
bu arada hangi şehirdesin?

Ben izmirdeyim canım. Benim bulantım 6+0 da kendini belli etti resmen ama siddetli degil arada bir yokluyor lakin ben cok istHsiz her yemek bNa itici geliyor sanki hersey cok yagli ve kokusmus gibi geliyor. Soguk meyve yiyebiliyorum cogu zaman o iyi geliyor. Cogu kisinin bulantisi yok merak etme aman de olmasin da zaten bUrda kizlar bulanti yuzunden ne izdirap cekiyorlar.

bende 5+4 teyim bugün. hiç mide bulantısı falan yok. sende başladı mı? arada bi belime ağrı girmese hamile olmadığımdan şüphelencem..
bu arada hangi şehirdesin?

5. haftanın son günündeyim ve senin gibiyim. normalmiyiz bilmem ama en azından yanlız değiliz:KK1:

5. haftanın son günündeyim ve senin gibiyim. normalmiyiz bilmem ama en azından yanlız değiliz:KK1:

ben de 5+2 deyim.bende de bulantı başlamadı ama sinyalleri alıyorum.yakındır.mutfağı pırıl pırıl ettim bugün.eğer kızımdaki gibi olursa o mutfak bana dar gelecek biliyorum bal dök yala da olsa kokacak:KK37: ama inşallah yanılıyorumdur

ben de 5+2 deyim.bende de bulantı başlamadı ama sinyalleri alıyorum.yakındır.mutfağı pırıl pırıl ettim bugün.eğer kızımdaki gibi olursa o mutfak bana dar gelecek biliyorum bal dök yala da olsa kokacak:KK37: ama inşallah yanılıyorumdur

kaşınıyormuyuz acaba:KK52: ama insan az da olsa bir şekilde hissetmek istiyor:KK9:

bnede bugun bir güneş koruyucu yuzum için... bir çatlak kremı ve bırde göz temızleme jelı sıparişi verdım ... çatlak kremını 3.aylık olunca kullnmaya başlayacağım...ilk bebekte de kullandım sabah krem akşamda bebe yağı surerdım ... yinede biraz karnımın altında izler oluştu...

canım kullandığın markalara çok dikkat et iyice araştırdıktan sonra al bence. gerçi ikinci gebeliğin sen benden daha iyi bilirsin :) ben sebamedin ürünlerine güveniyorum gerçekten güneş koruyucu onu kullanıyorum zaten,şampuanıda çok iyi ama bana pahalı geliyor biraz.bebeğim için kullanabilirim ama kendime bir kutusu bir hafta anca gider olmaz yani.çatlak konusunda da ben çok talihsizim zaten ergenlik döneminde birden boy attığım için küçük küçük oluşmuştu. gebelikte de olur diye düşünüyorum çünkü annemde ve iki ablamda da var. şimdiden başlasam mı senin gibi 3 aydan sonra mı başlasam bilemedim

:18::18::18::18: beklemek çok zor yaa hele bide bu halde çalışmak :KK43: işim çok yoğun kimseyede demedim daha.. otururken çok rahatsız oluyorum yaa kasıklarıma fena bi ağrı girio bebişim sıkısıo mu ne :p

X