:18::18::18::18: beklemek çok zor yaa hele bide bu halde çalışmakişim çok yoğun kimseyede demedim daha.. otururken çok rahatsız oluyorum yaa kasıklarıma fena bi ağrı girio bebişim sıkısıo mu ne
merhaba kızlar sabah yazmıştım kontrole gidiyorum dua edin diye
bugün bütün günüm hastane de geçti şimdi geldim
doktor bu sefer direkt alttan muayene etti ve bebeği gördük çok şükür
kalp atışlarını da duydum içim o kadar rahatladı ki anlatamam 1 haftadır sürekli stres yapıyordum
dua eden iyi dileklerini ileten herkese teşekkürler
bende konsantrasyon sorunu yaşıyorum ama bir yandan da vakit hızlı geçiyor diye seviniyorum. en azından ayakta veya dışarda değilsin öyle daha zor olabilirdi. merak etme daha milimlerle ölçüldüğünde sıkışmaz kolay kolay
ayy maşallah canım..yas kac?? ne hızlısınız :))
maşallahdarısı benim gibi bekleyenlerin başına.. sen ilk defa mı gittin?
kalp atışlarını da duydum içim o kadar rahatladı ki anlatamam 1 haftadır sürekli stres yapıyordum
2. canım ilk 1 hafta önce gittim doktor keseyi gördüm ama bebeği göremedim haftaya gel dedi
bu sefer çok şükür birşey çıkmadı herşey yolunda
sen hiç kontrole gittin mi?
2. canım ilk 1 hafta önce gittim doktor keseyi gördüm ama bebeği göremedim haftaya gel dedi
bu sefer çok şükür birşey çıkmadı herşey yolunda
sen hiç kontrole gittin mi?
hadi gözün aydın.sağlıkla al kucağına inşallah.insanın üzerinden büyük bir yük kalkıyor
yok canım hiç gitmedim daha. 8. haftada inşallah. tabii çatlamadan bekleyebilirsemgün sayıyorum resmen
halamı alttan kontrol yaagözün aydın canım darısı başımızaaaa :) daha 2 hafta var pıt pıtları duymama
geç gitmen aslında iyi bir şey canım ben ilk gittiğim de küçük olduğu için göremedi doktor
geç gitmen aslında iyi bir şey canım ben ilk gittiğim de küçük olduğu için göremedi doktor
evet zaten o yüzden geç gitmek istedim. biliyorum çünkü arada niye göremedi diye stres yaparım ben. 7. haftada gitmek istemiştim o tarihte de randevu bulamadım benim uzun geri sayımım bu şekilde başladıneyse inşallah sonuç iyi olsunda geç olsun..
8.haftada karnından göremedimi?? ee benimde aynısımı olacak cok kötü yaa hiç sevmedim onu :S gerci simdi cagırsa gel alttan bakcam ama bebişini görcez die hoplaya zıplaya giderdimm
aslında belki görülürdü ama geçen hafta göremeyince direkt alttan muayene etti
belki ultrasondan baksa da görülürdü bilmiyorum
malesef kimsenin bir diğerinin hassasiyetine saygısı kalmamış. içerde bayan hasta varken girilir mi hiçişte bu yüzden imkanı olan herkes insan gibi değer görmek için özele gidiyor.
Sonuç mutlu son ya önemli olan o