dayanamıyorumkı bendeaklım hep bebekte nasıl dıye . ben cokmu gec gıtmıs oluyorum. herkes kacıncı hafta gıttı doktora kızlar kese ne zaman gozukuyor kalp atımı kacıncı haftada duyuluyor bır yardım edın canlarım
birde x-ray cihazlar varben işe gelirken geçmek zorundayım daha söylemedim çünkü işyerime. geçmezsem anlaşılacak durum. biryerde zararlı olmadığına dair bişeyler okudum ama hala emin değilim siz ne düşünüyorsunuz??
birde x-ray cihazlar varben işe gelirken geçmek zorundayım daha söylemedim çünkü işyerime. geçmezsem anlaşılacak durum. biryerde zararlı olmadığına dair bişeyler okudum ama hala emin değilim siz ne düşünüyorsunuz??
dayanamıyorumkı bendeaklım hep bebekte nasıl dıye . ben cokmu gec gıtmıs oluyorum. herkes kacıncı hafta gıttı doktora kızlar kese ne zaman gozukuyor kalp atımı kacıncı haftada duyuluyor bır yardım edın canlarım
Cnm benim doktorum bu avm lerdeki veya havalimanlarindaki guvenlik kontrolleri icin zararli degil miknatissal olarak bakiyorlar dedi. Bir sakincasi yok gecmende dedi ama bazi anneler yine de icleri rahat olsun diye gecmiyorlar dedi karar senin dedi.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Benım de bugün 6+3 :)
cok sagol canımmm bılgı ıcınn valla bılmıyordum.daha 2 haftam var doktoa offf
Benim yerimede az kestir ben çalışıyom çünkü 😀
ben yaz-kış güneş koruyucu kullanıyorum,çok hassas bir cildim var azıcık güneşte bile hemen leke oluyor yoksa. şampuanı da folik asit almaya gittiğimde eczaneden dalin bebe şampuanı aldım daha yeni.onlarda paraben,sls vs. yok çünkü. daha denemedim ama inş kepek falan yapmaz.
Allah YARDIMCINIZ olsun cnm. Hamile haliyle calismak da zor.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Cnm benim doktorum bu avm lerdeki veya havalimanlarindaki guvenlik kontrolleri icin zararli degil miknatissal olarak bakiyorlar dedi. Bir sakincasi yok gecmende dedi ama bazi anneler yine de icleri rahat olsun diye gecmiyorlar dedi karar senin dedi.
Allah YARDIMCINIZ olsun cnm. Hamile haliyle calismak da zor.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
çok sağol canımvalla içimi rahatlattın. bende böyle okudum ama bir dr a soramamıştım..
bişey söyleyeyımmı ben iki gun önce evde kaldım işe gıtmedım..ama ınanın evde daha fena oldum 20 dk ayaktaysam 30 dk uzanıyorum bı fenalıklar falan geldı..işyerınde mecbur dayanıyorsun evet zor oluyor ama bırakamıyor ınsan kendını..şuna karar verdım evde otursaydım kafamı kaldırmazdım yataktan... ve 100 kg olurdum herhalde... ilk gebelıktede çalıştım bunda da muhtmelen calışacağım inşallah...
bide kımseye söylemedım ..ramazanda gelıyor oruç tutmayınca işkillenecekler...her sene tutan bırıydım cunku
bende 5+4 teyim bugün. hiç mide bulantısı falan yok. sende başladı mı? arada bi belime ağrı girmese hamile olmadığımdan şüphelencem..
bu arada hangi şehirdesin?
bende 5+4 teyim bugün. hiç mide bulantısı falan yok. sende başladı mı? arada bi belime ağrı girmese hamile olmadığımdan şüphelencem..
bu arada hangi şehirdesin?
5. haftanın son günündeyim ve senin gibiyim. normalmiyiz bilmem ama en azından yanlız değiliz
ben de 5+2 deyim.bende de bulantı başlamadı ama sinyalleri alıyorum.yakındır.mutfağı pırıl pırıl ettim bugün.eğer kızımdaki gibi olursa o mutfak bana dar gelecek biliyorum bal dök yala da olsa kokacakama inşallah yanılıyorumdur
bnede bugun bir güneş koruyucu yuzum için... bir çatlak kremı ve bırde göz temızleme jelı sıparişi verdım ... çatlak kremını 3.aylık olunca kullnmaya başlayacağım...ilk bebekte de kullandım sabah krem akşamda bebe yağı surerdım ... yinede biraz karnımın altında izler oluştu...