2015 Şubat Anneleri

Slmm kissslarrrrr
Cok sukur bugun itibariyle 2 aylik tatile girmis bulunmaktayim.. benden mutlusu yok...:KK52::KK52:
/:emir_bebek:
Yanliz cok yorgun uykusuz ve halsizim hergun.. aksam 9.30da yatoyorum sabah zor uyaniuorum firsat bulunca gunduzde uyuyorim ama elim kalkmiyo hic. Yani yemek zar zor yapiyorum bulasklari mak. Atiyorum digerleri cok zor geliyo.

nasıl senın mıden kötü mü?
bulantın mı var

bana mı sordun anlayamadım kuzum ama evet benim çok şiddetli bulantım vardı
bugün daha iyiyim ilaç kullanmaya başladım

ayyy çok korkunç :KK20: nasıl böyle birşey yaparlar ki.. durum ne kadar acil de olsa hasta mahremiyeti diye bişey olmalı. benim kocam da delirirdi herhalde:KK52:

ya ben yattığım yerden sinir oldum adam az bile tepki verdi bence
kız zaten can acısından bişey diyemiyor çığlık atmaktan nefes egzersizi yapmaktan.
benim yanıma üniversiteli biz kız geldi onada serum taktılar
3 erkek arkadaşı geldi yanımıza geçmiş olsuna o arada eşim görmüş onları bayan müşaade odasına girerlerken.
geldi çocuklara ters ters baktı sonra gidip güvenliğe şikayet etmiş beni nikahlı karımın yanına sokmuyorsunuz kadınlar yatıyo diye ama erkekler girmiş içerde gürültü yapıyolar diye
güvenlik geldi gençleri dışarı çıkardı

bide insan içinde soysalar kesin tabancayı çıkarıp vurur adamları :KK53:

Kizlar hosunuza gider belki

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1403866753087.jpg
    $1403866753087.jpg
    36,5 KB · Görüntüleme: 30
kızlar dün gece acile bir kadın geldi
doğum sancıları başlamış.
kadın çığlık çığlığa.
başka bir hastaneye sevk edeceklerdi
ambulans yokmuş
kadın tam 45 dk sancı çekti
hemşire geldi bi serum taktı
kadın eşofmanla gelmiş
serumu taktıktan sonra gecelik giydirin eşofmanla olmaz yolda doğum başlayabilir dedi
o kadar insan içinde soydular kadını gecelik giydirdiler
kadınlık kepazelik bu devirde.
madem gecelik giydirecektin neden serumu takmadan önce söylemedin boş yere acı çektiriyosun kadına
birde hiç perde çekme veya etrafını kapatma gibi bişey olmadı
bir sürü erkek hastanın arasında soydular kadını.
kocası sinrilendi bağırdı çağırdı

hakikaten devlet hastanesiyle özel hastanenin farkı en basitinden hademelerde bile belli oluyor.

o ne ya oyle. su devlet hastanelerdındekılere cogu zaman hak verıyorum. cok kalabalık ugrasamıyorlar falan ama onlarda bazen ınsanlıktan cıkıyorlar resmen. nasıl boyle bır muamle yaparsın kadına yazık deılmı ya . kımın kocası olsa kızar soylenır. kendılerıne yapılmasına ızın verırler mı acaba. devlet hastanlerındekı hastaları bedava tedavı edıyorlarmıs gıbı goruyorlar. halbukı maasımızın buyuk bı bolumunu devlet alıyor sırf bu saglık guvencesı ıcın. ne zaman duzelıcek bu sıstem allah bılır. ıns kadıncagız ve bebgı saglıklıdrı da kadın unutur o geceyı bıran once .

Benim görümcemin 2 çocuğu var. Biri 14 yaşının içinde biri de 9 yaşının içinde yalnız. Çocuk dediysem büyükler yani :KK34:
Ama senelerdir benim iki çocuğum var der hiç bir işin ucunu tutmaz, kimseye zerre yaramaz....
Geçen dedim ki " Allah izin verir de doğum yaparsam, ben de 2 çocuklular kervanına katılıyorum. X abla senelerdir herşeyden muaf, ben de artık 'iki çocukla nereye geleyim, gelemem kiiiii' deyip kıvırıp kaçıcam köşeme"
Herkes dumur tabi :KK51::KK51::KK51::KK53::KK53::KK53:

:KK1: ah ah. Çok şeyler varda anlatılmıyor :KK14: alıştım gerçi :KK1:

Bu arada herkese hayırlı cumalar..

Bebeklerimizin için hangi dualar lazımda bende okurum genelde okuyorum da Allah kabul etsin :KK49:

o ne ya oyle. su devlet hastanelerdındekılere cogu zaman hak verıyorum. cok kalabalık ugrasamıyorlar falan ama onlarda bazen ınsanlıktan cıkıyorlar resmen. nasıl boyle bır muamle yaparsın kadına yazık deılmı ya . kımın kocası olsa kızar soylenır. kendılerıne yapılmasına ızın verırler mı acaba. devlet hastanlerındekı hastaları bedava tedavı edıyorlarmıs gıbı goruyorlar. halbukı maasımızın buyuk bı bolumunu devlet alıyor sırf bu saglık guvencesı ıcın. ne zaman duzelıcek bu sıstem allah bılır. ıns kadıncagız ve bebgı saglıklıdrı da kadın unutur o geceyı bıran once .

valla o kadının halini görünce iyiki özel hastaneye gidiyorum dedim içimden.
hiç değilse insan muamelesi görüyoruz.
mecbur beklediler ambulansı
hemşirede gelmiş kadının başında ilk doğumunu 1,5 yıl önce yapmışsın neden acele ettin bu kadar diyor
size ne hanım efendi siz işinizi yapın dedi eşide.

Slmm kissslarrrrr
Cok sukur bugun itibariyle 2 aylik tatile girmis bulunmaktayim.. benden mutlusu yok...:KK52::KK52:
Yanliz cok yorgun uykusuz ve halsizim hergun.. aksam 9.30da yatoyorum sabah zor uyaniuorum firsat bulunca gunduzde uyuyorim ama elim kalkmiyo hic. Yani yemek zar zor yapiyorum bulasklari mak. Atiyorum digerleri cok zor geliyo.

Hayırlı olsun canım, bende aynıyımmm maalesef :KK14:

Hoşgeldin canım hayırlı olaun bebişin sağlıkla büyüyüp doğsun :) son adetlerimiz aynı ama burda iki arkadaşın da aynı ve bdt bizim 17.02.2015 senin neden 22.02.2015 acaba?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Çok sevindim canım hayırlı olsun. Allah acısını göstermesin... :KK16:

noumenon canım ya benim geç döllenme olmuş. benim kaç günlük gecikmem olduğu halde daha 6. haftanın içindeyim.

alaimisemaa amin canım yaa gelip anlatacağım yaşadığım gelişmeleri inşallah. sülük tedavisi uyguluyordum miyom için belki hatırlarsın. bi anda böyle bişey oldu :) Rabbim tez zamanda isteyen herkese nasip etsin.kimsenin kucağını boş bırakmasın.

kız zaten can acısından bişey diyemiyor çığlık atmaktan nefes egzersizi yapmaktan.
3 erkek arkadaşı geldi yanımıza geçmiş olsuna o arada eşim görmüş onları bayan müşaade odasına girerlerken.
geldi çocuklara ters ters baktı sonra gidip güvenliğe şikayet etmiş beni nikahlı karımın yanına sokmuyorsunuz kadınlar yatıyo diye ama erkekler girmiş içerde gürültü yapıyolar diye

malesef kimsenin bir diğerinin hassasiyetine saygısı kalmamış. içerde bayan hasta varken girilir mi hiç:KK20: işte bu yüzden imkanı olan herkes insan gibi değer görmek için özele gidiyor.

valla o kadının halini görünce iyiki özel hastaneye gidiyorum dedim içimden.
hiç değilse insan muamelesi görüyoruz.
mecbur beklediler ambulansı
hemşirede gelmiş kadının başında ilk doğumunu 1,5 yıl önce yapmışsın neden acele ettin bu kadar diyor
size ne hanım efendi siz işinizi yapın dedi eşide.

mılletın uckurunada karısıyor. sankı hesap vermek zorunda hayret bısey ya. hemsılere doktorlardan daha aga pasa valla hastanede. allah muhtac etmesın oylesıne. bencede cok sukur ozel hastaneler var. durumu olan arkadaslar bazı seylerden fedakarlık yapın kenara 1-2 bın lıra atın ve dogumu ozelde yapın bnece.

Çok şükür randevuma 3 gün kaldı hafta sonu da zaten su gibi akıp geçiyor. İnşallah kötü birşey duymam birbirimize dua edelim kızlar lütfeennn ... :KK16:

allah allah nasıl bulanıyo merak ediyorum :))
gerçi aman olmasında daha bizde tık yok :))

Canım bendede var bi tane yanlız değilsin merak etme ben miğde bulantıdan yemek yapamıyorum zaten ilk bebeğimi düşürdüm bunda daha çok korkuyorum doktor yatcaksın dedi ama ne geliyor ne evinde yapıyor sırf benim yemediğim şeyleri yapıyor yapmamak için hep bi bahanesi var hastayım yatıyom yok tansiyonum bunu diyen insan 44 yaşında ama benim annem kadın 58 yaşında çalıştığı halde her akşam gel ye git diyor gelip yapıp gideyim diyor ben şunu anladım ki herkes anne olamıyor Muş veya insan halinden anlamıyormuş eşimi arayıp bi tek senin karın doğurmadı diyo düşünün bu halde bebeğime sahip çıkmaya çalışıyorum stresi ona yansıtmamaya çalışıyorum ama çok zor

Ya Allah a havaleedıyorum cnm herkes anne oluyo dogurarak ama kaynana asla gelının annesı olmuyor bunu çoook gordum. Neyse boşver gıtsın..çok şükür elimiz ayagımız tutuyor. Rabbım guc verdı butun işimi yaptım eşimde aradı akşam erken gelıcem ben supururum sen de sılersın dedı. Yemegımde hazır oğlumda doydu şükürler olsun. Ama ben sınırlendım ta bas donmem ve bulantım bıraz kudurdu. Oda gecer ınsallah.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ya Allah a havaleedıyorum cnm herkes anne oluyo dogurarak ama kaynana asla gelının annesı olmuyor bunu çoook gordum. Neyse boşver gıtsın..çok şükür elimiz ayagımız tutuyor. Rabbım guc verdı butun işimi yaptım eşimde aradı akşam erken gelıcem ben supururum sen de sılersın dedı. Yemegımde hazır oğlumda doydu şükürler olsun. Ama ben sınırlendım ta bas donmem ve bulantım bıraz kudurdu. Oda gecer ınsallah.

Bişeyler ye hayatım bastırsın tuzlu ye

Slmm kissslarrrrr

Gozunaydın cnm. Hepımız aynıyız aslında nedenı dr bebeğın ilk 3 aykı gelısımı annedekı butun vıtamın ve mınarel deposunu boşaltır bu yuzden de halsız yorgun ve uykusuz hıssedermıs kendını anne. 3. Aydan sonra daha enerjık olacagız ınsallah...

Bişeyler ye hayatım bastırsın tuzlu ye

Yedım cnm oğlanı sallıyorum şimdi. Bıraz dınlenınce daha ıyı olurum sanırım bende bıraz uyusam ama nerdee

Çok şükür randevuma 3 gün kaldı hafta sonu da zaten su gibi akıp geçiyor. İnşallah kötü birşey duymam birbirimize dua edelim kızlar lütfeennn ... :KK16:

Hh ne guzel hayırlı haberler al inşallah cnm bnm hepımızın duası bırbırımıze. Saglıkla cumleten kavusalım cennet kokulu meleklerımıze.

malesef kimsenin bir diğerinin hassasiyetine saygısı kalmamış. içerde bayan hasta varken girilir mi hiç:KK20: işte bu yüzden imkanı olan herkes insan gibi değer görmek için özele gidiyor.

ay bide görsen zaten yaşları küçük daha 20 yaşındalar saçma sapan konuşmalar
o kadını knuşuyolar anlayamamışlar neden bağırıyo bu kadın diyolar biride can çekişiyo diyo
dayanamadım annende yıllar önce öyle can çekişerek dünyaya getirdi seni
biraz daha düşünceli olun lütfen dedim

mılletın uckurunada karısıyor. sankı hesap vermek zorunda hayret bısey ya. hemsılere doktorlardan daha aga pasa valla hastanede. allah muhtac etmesın oylesıne. bencede cok sukur ozel hastaneler var. durumu olan arkadaslar bazı seylerden fedakarlık yapın kenara 1-2 bın lıra atın ve dogumu ozelde yapın bnece.

yahu arkadaşım kızı 4 aylıkken tekrar hamile kaldı iki çocuğunun arasında 13 ay var
isteyen yapar hemşireler doktorlardan çok sorgucu
özeli tercih ettiğime bir kez daha sevindim akşam

allah allah nasıl bulanıyo merak ediyorum :))
gerçi aman olmasında daha bizde tık yok :))

aman olmasın canım çünkü bu mide bulantısı diğer mide bulantılarına benzemiyor
allah düşmanıma vermesin çok zor
herşey kokuyor değil bişey yemek
onu düşünürken bile mideni bulandırıyor
konuşurken falan öğürmeler oluyor

yani bende öyle:26:

X