2015 Şubat Anneleri

Süper tat :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Çok sevindim canım hayırlı olsun. Allah acısını göstermesin...

Selam kizlar nasilsiniz?
Ben ogretmenim tatil basladi sukur ama ramazanda yemek nasil yapicam hic icim almiyor.
Yarin dr kontrolu var ins iyidir bebegim. 10 gun once karindan sadece kese gorunmistu simdi kalbi gorunur mu acaba.
Midem bossa bulaniyor biseyler yersem bulanmiyor ve canimin istedigi seyler hep kilo aldirici hamurisi vs. Zten kilolu hmile kaldm iki haftadir bi kilo da almisim deli gibi yiyorum off

Son düzenleme:
ben 7 kilo almışım 20 günde.
73 idim öğrendiğim gün, sabah tartıldım 79,6 çıktım. süper yaa
böyle gidersem ne olurum acaba. ama o kadar sürede 7 kilo alınabilir mi acep?
kendimi kandırıyorum şiştir sudur diye ama olsun hepi topu 2 kilosu su.
ve dondurma haricinde ne abur cubur yedim ne de hamur işi falan.3 öğün yiyorum arlarda soda ayran su.

Allah'ın izni ile şubt 2015 te benimde bebeğim geliyoo :)
Yanlız arkadaşlar bişey sormak istiyorum ben cahillikle farkında olmadan halime olduğum halde 3 aylık iğne yaptırmışım (
Bu durumu daha önce duyan yada başına gelen varsa bana yazabilir mi bu durum bebeğimi etkiler mi doktor da zamanla görücez şu anda herşey normal diyor ama çok korkuyorum..

canım bende pazartesi gittim keseyide bebeğide gördük doktor 5 haftalıksın dedi. Haftaya tekrar gel kalp atışlarını duyalım dedi.
1 hafta geriden geliyor sanırım benimki. çünkü doktora gittiğimde 6 haftalıktım.
bence senin kalp atışlarıda görünür.
ama görünmezsede endişe etme doktor bana bazılarının 9. ayda görünüyor demişti

ayyyy ben neden alamıyorum yaaaa
3 günde 2 kilo verdim keşke iştahım bi açılsada 9 ay kapanmasa

Aynen canım emziriyodum ben dün gece :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende dul kalmışım güya Allah korusun. Uyanır uyanmaz yapıştım adama sarıldım aklım çıktı valla. Yıllardır görmediğim arkadaşlarımı rüyamda görüyorum

öncelikle hayırlı olsun hamileliğin aramıza hoşgeldin inşallah sağlıkla kucağına alırsın.
perinatoloğa görün istersen bi.

Ben de kac haftaligim tam bilemiyorum sata uyumlu degil gec yumurtladm. Dr olctukce belli olcak. Bulanti basladiysa kalbi atmaya baslamistir ama karindan gorunur ins. Bir de dr.un usg si cok iyi degil.
Daha kilo almak icin de cok erken son aylarda alirsin zaten bosver simdi verdigini de alirsn ustune de.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben de ben niye vermiyorum diyorum. bir kez midem bulandı bir hafta ona nazlandım, herkese dedim kustum diye gerisi gelmedi. bundan sonra zaten bulanmaz 7 hafta bitti.

Bende dul kalmışım güya Allah korusun. Uyanır uyanmaz yapıştım adama sarıldım aklım çıktı valla. Yıllardır görmediğim arkadaşlarımı rüyamda görüyorum

Kizlar bildiginiz sureleri okuyun yatmadan. Bilincaltimiz da cok calisiyor ama hamilelikte surekli okumak lazim

Benim bildigim hamile oldugunu bilmeden kullandigin seyler zarar vermiyor. Hele hormon ilaclari etkilemiyor. Adet sokturucu fln kullanan cok duydum.bisey olmuyor. Dr.a bakma icini rahat tut

ben de ben niye vermiyorum diyorum. bir kez midem bulandı bir hafta ona nazlandım, herkese dedim kustum diye gerisi gelmedi. bundan sonra zaten bulanmaz 7 hafta bitti.

Al benden de o kadar insan.korkuyor ama :'(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim niye almissn ki okadar ilac tedavisi fln mi gormstn bebek icin. Of ben 27 kilo almistim ilk hamileligimde ama simdi ona gore 10 kilo fazlayla hamile kaldm. Kilo almamamiz lazim diyetisyene gitsem dedim ama sulu yemk yiyemiyorum ki.

Kizlar bildiginiz sureleri okuyun yatmadan. Bilincaltimiz da cok calisiyor ama hamilelikte surekli okumak lazim

70 tane insan suresi okudum canım ben ahlakı güzel olsun diye. 70.000 tane de sübhanallahi ve bihamdihi çekicem 14.000 deyim henüz. BUda eksiksiz sapasağlam doğması için. Bide hergün hz.fatıma anamıza 1 fatiha okuyorum kolay doğum için.. Ayriyeten 2 hatim bitirdim 3.ye başladım. Herşey Allahın takdiri. Ama madden manen uğraşıyoruz işte. Sizinde bildikleriniz varsa öğrenmek isterim.

idrar testi duruyo mu?
ben ona sarılıp yatıyorum bee
ya o ikinci çizgi gülümseyen bir bebek gibi geliyo gülümseme işareti gibi :) :]

cok guldum valla :) benımkıde sureklı cantamda. cıkarıp gosterıyorum mıllet kopuyo gulmekten :)

masallah arkadasım sen baya baya hazırlanmıssın doguma :) sen bunları bı lıste olarak acıklamalı yazsana bızde yapalım yapabıldıklerımızı

merhaba mattika,çok şükür tatile girdik =) ben bugün duydum bebeğimin kalp atışlarını,6+4 üm..4+4 de keseyi görmüştüm,5+1 de kesem büyümüştü..bu gidişimde de bebişimi de gördüm kalbini de dinledim
bulantı sabahları ve acıkınca bende de oluyor..ben 500 gr gibi bişey almışım 44 buçuk olmuşum,az bile almışım çünkü sık sık yemeye çalışıyorum..doktorum aç kalma dedi,tansiyonum düşüyor çünkü..

43 kiloyum ama
kendimi hiç iyi hissetmiyorum
bebeğimi de besleyememekten korkuyorum en çok

7. haftada bitiyormu bulantılar :44:
o zaman ben 1 hafta sabrederim yahu

Canim niye almissn ki okadar ilac tedavisi fln mi gormstn bebek icin. Of ben 27 kilo almistim ilk hamileligimde ama simdi ona gore 10 kilo fazlayla hamile kaldm. Kilo almamamiz lazim diyetisyene gitsem dedim ama sulu yemk yiyemiyorum ki.

diyetisyen de abuk subuk liste veriyor. ee canı bir şey istiyor insanın yesen bir dert yemesen başka.

progestan kullanıyorum sadece . ilaç tedavisi görmedim de benim rahimde perde vardı 5-6 ay önce hamile kaldım perdeden dolayı sığmadı düştü. 3 ay hergun doktorda durdum cok kanamam oluyordu. o sırada iğneler ilaçlar falan 20 kilo aldım. düştükten sonra ameliyat oldum 3 ay önce . sonra 13 kilosunu verdim o sırada diyet yaparken yeniden hamile kaldım . sanırım diyeti bıraktığım için hızlı alıyorum.

ben bile ne yazdığımı anlamadım valla. cümlelerimde yüklem özne hiç yerinde değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…