doktora gıtmeden once son adet tarıhımı yazarak hesapladım. Google a gebelık hesaplama yap cıkıyor. Doktora gıdıncede ultrasonda bebgın gelısımıne gore doktor soyluyor zaten alet kendı hesaplayıp resmın yanına yazıyor 6w 4d, diye. Buda su anlama gelıyor 6 hafta 4 gunluk hamılesın yanı 7. Haftandasın :) bıde ultrason resmının yanında cocugun muhtemel dgum tarıhı ve boyuda yazıyor cnm. Eger doktor verdıyse kesınlıkle ıste resmını. Album yaparsın onlardan.Benım sımdıden 3 tane oldu bıle
Duymadım hayatım ama kendini bulantılarla uykularda belli ediyo keratainşallah yarın görcem fasülyemi :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kız bulantı felaketti ya hatırlatmahamdolsun düzeldim ben ama hala bişey yiyip içemiyorum :)))
2 hafta sonra ikili teste çağırdı ya şaka gibihamdolsun herşeyde yolunda.kalp atışını daha duymadınmı kuzummm benim ya yarın bi güzel duy inşallah
günaydın kızlaaarr..ben de bugün pıtı pıtı atan kalbini dinledim fasülyeminen son gittiğimde bomboş bi kese vardı şimdiyse içinde miniğim var..çok duygulandım yaa.. Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip eylesin inşallah
Ya cnm inan oğlum olmasa zerre gelmesin istemem. Kendim ekmek arazi yapar da yerim ama bu çocuk yaş vicdansizlarr... Kurban olurum demeyi bilir tek... Ya ne diyim ki kimseye beddua etmem ama hep de önüme cikar ya hep cikar. Eşinden Allah binlerce kez razi olsun. Herşeye o koşuyor yemek bilmez yapmaya ama sipurur siler utuler makine calistirir. Çok şükür ama ilk hamileligimde esinle anasi için çok kavga ettik gorumcem 5 ayligim arazi facede yazi yazma millet bize yaziyorsun sanip beni ariyor demişti. Bana emir verdi kendince. Ne agladim ne sinir krizi geçirdim. Allahim sen göster dedim sen buyuksun. Ve bir çocuk doğurdu herkese bagirir ederdi bi kere bagirmaya kalkti bana ben dedim orda dur haddini asma sana saygim var onu da yok edersen sen kaybedersin buyugumsun büyüklüğünü bil dedim. O gün bu gündür asidi titizdir benle konuşurken ve altimda oturduğu halde iki haftada felan görürüm yani. Hususi gitmeyiz evine. Kaynanamla krizi da edimi bi disladi oda anladi ne olduklarini. Simdi çok huzurluyum aslında gelmedikleri için. Ama bana yapma yasa al torununu gezdir bende kalsin de. Ayy çok yazdim yine
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Benim gribim bugün tekrar nuksetti sanirim. Yatak döşek yatiyorum yine. Kimse gelip de bi kap yemek yapmiyor. Kaynanam iki sokak üstümde. Gorumcen bir kat altta hadi o calisiyor. Nasip vicdansiz insanlar ya Allah o kadar büyük Rabbime hic isyan etmedim hep ona havale ettim. Evlendiğinden beri bir gün iyi günlerini görmedim. Oğluna hamileyken 4. Ayda düşük riskim vardi Dr WC ye giderken 3 kere dusunrceksin dedi. Kaynanam bende kal dedi. Ok kaldim. Temizlik yaptim misafir agirladim ve yine kanama yine Dr gittik. Hastaneye yatircam dedi. Annemi aradim saolsun kendi annem 15 gün durdu da bi ise elini surmedim öyle duzeldim. Annemi sevmez kaynanam kendisini kim seviyorsa tovbeee.. Mübarek gün yatagimda agladim. Evini supuremiyorum. Oğlum var kaç gündür zor zor yemek yapıyorum. Tek yaptigi aramak iyimisin o kadar. Rabbim mübarek günler yüzü suyu hurmetine herşeyi sana havale ediyorum. Sen herşeyi gorensin bilensin. Sen bana saglik ver oğluna bakabileyim.
Günaydın kızlar.....
Ooo maşallah canım
Bana da bayramdan hemen sonraya planlarız demişti ama bayramdan döndüğümüz gün 13+2 oluyorum. Bi teklif edicem bayrama gitmeden yapalım 12+2 veya 12+3 ken diye....
Kızımda hemen 11+1deyken yaptırmıştık, bebeğin boyu kısa erken yapılmış bu test filan diye dünya tantana olmuştu...Bu sefer 11-14. haftaların daha ortasında yaptırmayı istiyorum Allah izin verirse inşallah.
kızlar bi arkadaşım bugün 13+6 yarın 14 olacak ikili testini hala yaptırmamış, yarın yaptırabilir mi sizce? akıllım kaçıracak ben demesem
ya şu 6+4 olayından nasıl emin oluyosun?
doktormu belirliyo sen baştan beri kaç haftalık oldugunu biliyo muydun
kızlar bi arkadaşım bugün 13+6 yarın 14 olacak ikili testini hala yaptırmamış, yarın yaptırabilir mi sizce? akıllım kaçıracak ben demesem
vay beeeeeeeeeeçok iyiymiş kızz
günaydın kızlar nasılsınz
ben dün gece mide bulantılarımı had safhada yaşadıktan sonra soluğu acilde aldım
serum yedikten sonra kendime geldim biraz
birde doktor ilaç verdi
sabah kalkıncada onu içtim şuan maşallah çok iyiyim
bulantısız güne uyanmak ne güzel bir duyguymuş vallahi yüzümün rengi geri geldi
Kızlar yaa benim bazen aşırı mide ağrım oluyor bazı geceler uyuyamiyorum agridan benim gibi olan yok mu hiç yaa daha önce yazdım ama gören olmadı sanırım