2015 Şubat Anneleri

vay beeeeeeeeee çok iyiymiş kızz

Duymadım hayatım ama kendini bulantılarla uykularda belli ediyo kerata inşallah yarın görcem fasülyemi :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kız bulantı felaketti ya hatırlatma hamdolsun düzeldim ben ama hala bişey yiyip içemiyorum :)))

kız bulantı felaketti ya hatırlatma hamdolsun düzeldim ben ama hala bişey yiyip içemiyorum :)))

Sabah bulantım çok olmadı ama akşamları bazen oluyo en çok. Ta uykusuzluk vuruyo beni malum iş yeri uyuyamıyoruz da yapacak bişi yok :)

Günaydın kızlar.....

2 hafta sonra ikili teste çağırdı ya şaka gibi hamdolsun herşeyde yolunda.kalp atışını daha duymadınmı kuzummm benim ya yarın bi güzel duy inşallah

Ooo maşallah canım
Bana da bayramdan hemen sonraya planlarız demişti ama bayramdan döndüğümüz gün 13+2 oluyorum. Bi teklif edicem bayrama gitmeden yapalım 12+2 veya 12+3 ken diye....
Kızımda hemen 11+1deyken yaptırmıştık, bebeğin boyu kısa erken yapılmış bu test filan diye dünya tantana olmuştu...Bu sefer 11-14. haftaların daha ortasında yaptırmayı istiyorum Allah izin verirse inşallah.

günaydın kızlaaarr..ben de bugün pıtı pıtı atan kalbini dinledim fasülyemin en son gittiğimde bomboş bi kese vardı şimdiyse içinde miniğim var..çok duygulandım yaa.. Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip eylesin inşallah

Maşallaahh :) Allah saglıgıyla kucagına almayı nasip etsin :) darısı başımızaa

blackcim çok üzüldüm. Allah sana sabır ve güç versin. insan eşiyle iyi anlaşıyorsa bi şekilde tolore etmek zorunda kalıyo diğer kişileri.ama bi de şöyle düşün huyundan suyundan hoşlanmadığın bi insanın çocuğunla ilgilenmesi daha kötü bence çocuğun karakterini bozar böyle insanlar. eşin için zor olacak belki ama akşam geldiğinde senin yönledirmelerinle ertesi gün için bişeyler hazırlayabilir belki. inş geçicek bugünler. hem senin bugün kontrolün vardı bak bebğinin sesini duyacaksın. düşünme böyle şeyler

Geçmiş olsun canım...Ben de gribi daha yeni atlattım ve aynı senin gibiyim kayınvalide konusunda da... Kayınvalidem 1,5 kilometre kadar yakınımda oturuyor, altlarında arabaları da var. Arabayla 5 dk bile sürmez...Otobüsle 10 dk. Yürüsen gelirsin zaten. Ama kendisi anca sen gel demesini bilir. Bir kapımı açmaz. Düşük yaptım zamanında, eşim de çok hastaydı o günlerde "1 tas çorba" diye inledim de kapımı açan olmadı. Bana gelmedi, 2 gün sonra taaa cehennemin dibindeki kızına doğum gününe gitti.
Annem başka şehirde, kalp hastası. Üzülmesin diye birşey belli edemiyorum. Kız kardeşim çalışıyor, uzak oturuyor ona rağmen kalkar gelir.
Kızıma hamileyken de geldiği sayılıdır kayınvalidenin...
Bu gebeliğimde de çok fenayım dün aramış yemek yaptım gelin alın diyor. YAhu gelip alacak hal olsa sana zaten minnet etmem ben. Bütün gün evdesin kalkıp gelsene iste... Sürekli arar, telefonda insanın gönlün etmeye çalışır bi işe yaramaz ama. Sağolsun yine yapmış da dün verdiği yemekle de civcivler doyar :)

Son düzenleme:
kızlar bi arkadaşım bugün 13+6 yarın 14 olacak ikili testini hala yaptırmamış, yarın yaptırabilir mi sizce? akıllım kaçıracak ben demesem

günaydın canım :))) ben hiç anlamıyorum ya şu an 8+6 yım 2 hafta sonra 11.hafta olcak sence erkenmi :44:

kızlar bi arkadaşım bugün 13+6 yarın 14 olacak ikili testini hala yaptırmamış, yarın yaptırabilir mi sizce? akıllım kaçıracak ben demesem

Bence hemen bugun yaptırsın canım. 14+0 olduğunda 15. haftaya girmiş oluyor.
Kan verecek, bir de ultrasona girecek. Ense kalınlığını ölçüyorlar ve burun kemiği oluşmuşmu ona bakıyorlar.
İkili yaptırmazsa üçlü var ama hassasiyeti ikili kadar fazla değil. Bugün gitme imkanı varsa hemen gitsin derim ben.

günaydın kızlar nasılsınz

ben dün gece mide bulantılarımı had safhada yaşadıktan sonra soluğu acilde aldım
serum yedikten sonra kendime geldim biraz
birde doktor ilaç verdi
sabah kalkıncada onu içtim şuan maşallah çok iyiyim

bulantısız güne uyanmak ne güzel bir duyguymuş vallahi yüzümün rengi geri geldi

ben de 13,5 haftalıkken yaptırmıştım kızmışlardı neden geç kaldın diye. ama yapmışlardı yine de. sonra sonucunu almadan düştü zaten. yaptırmasa da bir şey olmaz doktorlar korkutuyor ama çoğu ınsan yaptırmıyor.

geçmiş olsun. ama senin sonunda serum yiyeceğin belliydi. iyi bari rahatlamış oldun.

Merhaba arkadaşlar beni de ekler misiniz listeye. Bir buçuk yıl beklettikten sonra geldi benim misketim. Allah hepimizin bebeklerini sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin.

BDT 22.02.2015
Son adet: 13 mayis
kilo:60
Yas: 28
Ilk bebek
Sehir: manisa
son durum: 5+1 deyken kese göründü.

Kızlar yaa benim bazen aşırı mide ağrım oluyor bazı geceler uyuyamiyorum agridan benim gibi olan yok mu hiç yaa daha önce yazdım ama gören olmadı sanırım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar bulantı şiddetli deil arada yokluyor beni ama bu iştahsızlıkla şimdiden 1 kilo verdim. Sabah zar zor iki lokma yiyorum folik asiti içmek için sonra birdaha ağzıma lokma koyamıyorum. Gerçi internette okudum bebek anne depolarından ihtiyacını alıyormuş işk zamanlar yemesek de ona bir zararı olmamış ama insan ister istemez evham yapıyor. Çok garip bir şey bu hamişlik, bir yandan da bebeğimin geliştiğini gösteriyor bu belirtiler en kötü halinde bile mutlu oluyosun bu sefer :) duygu karmaşası yaşıyoruz sürekli :)

Benim de ağrıyor midem. Ağrı bulantı karışık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…