- 25 Ağustos 2009
- 2.291
- 1.410
- 36
Benim gribim bugün tekrar nuksetti sanirim. Yatak döşek yatiyorum yine. Kimse gelip de bi kap yemek yapmiyor. Kaynanam iki sokak üstümde. Gorumcen bir kat altta hadi o calisiyor. Nasip vicdansiz insanlar ya Allah o kadar büyük Rabbime hic isyan etmedim hep ona havale ettim. Evlendiğinden beri bir gün iyi günlerini görmedim. Oğluna hamileyken 4. Ayda düşük riskim vardi Dr WC ye giderken 3 kere dusunrceksin dedi. Kaynanam bende kal dedi. Ok kaldim. Temizlik yaptim misafir agirladim ve yine kanama yine Dr gittik. Hastaneye yatircam dedi. Annemi aradim saolsun kendi annem 15 gün durdu da bi ise elini surmedim öyle duzeldim. Annemi sevmez kaynanam kendisini kim seviyorsa tovbeee.. Mübarek gün yatagimda agladim. Evini supuremiyorum. Oğlum var kaç gündür zor zor yemek yapıyorum. Tek yaptigi aramak iyimisin o kadar. Rabbim mübarek günler yüzü suyu hurmetine herşeyi sana havale ediyorum. Sen herşeyi gorensin bilensin. Sen bana saglik ver oğluna bakabileyim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim.inan bende gectim.o yollardan iki kurtaj bir dogum birde dusuk yasadim kimsenin umruna gelmedim bide yurtdisindayim eltiler gorumceler.cok :) bak ne oldu eltimde dogum yasadi gecwn ayda dusuk yapti gitmedim hicbir isine de bakmadim telde konusuyoruz diyirki 36 yasinda.bide kimse.gelmedi isime bakmadi Falan filan konuyor.. bende dedimki aynisini bende yasadim kimseye tenezul etmedim kendi isimi kendim.yaptim dedim. Ben gelemem bakamam dedim :) ay ne vicdansizim demi hahahaha
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.