2015 Şubat Anneleri

Canim.inan bende gectim.o yollardan iki kurtaj bir dogum birde dusuk yasadim kimsenin umruna gelmedim bide yurtdisindayim eltiler gorumceler.cok :) bak ne oldu eltimde dogum yasadi gecwn ayda dusuk yapti gitmedim hicbir isine de bakmadim telde konusuyoruz diyirki 36 yasinda.bide kimse.gelmedi isime bakmadi Falan filan konuyor.. bende dedimki aynisini bende yasadim kimseye tenezul etmedim kendi isimi kendim.yaptim dedim. Ben gelemem bakamam dedim :) ay ne vicdansizim demi hahahaha

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hoşgeldin canım hayırlı olaun bebişin sağlıkla büyüyüp doğsun :) son adetlerimiz aynı ama burda iki arkadaşın da aynı ve bdt bizim 17.02.2015 senin neden 22.02.2015 acaba?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benim görümcemin 2 çocuğu var. Biri 14 yaşının içinde biri de 9 yaşının içinde yalnız. Çocuk dediysem büyükler yani
Ama senelerdir benim iki çocuğum var der hiç bir işin ucunu tutmaz, kimseye zerre yaramaz....
Geçen dedim ki " Allah izin verir de doğum yaparsam, ben de 2 çocuklular kervanına katılıyorum. X abla senelerdir herşeyden muaf, ben de artık 'iki çocukla nereye geleyim, gelemem kiiiii' deyip kıvırıp kaçıcam köşeme"
Herkes dumur tabi

Bosverin onu.bunu.allah.kimseyi.kimseye.muhtac etmesin.. moraller.bozulmasin bol bol dua edin.. simdi bakarlar.iki gun.sonra basa.kalkar bunlar..

Aynen yaa peki ne yapıyorsun gecirmek için bi yöntemin var mı?

Doktor bana bir ilaç verdi canım, onu alıyorum. Bulantım azalınca midemdeki rahatsızlık hissi de gitti gibi... Bugün ilacı almayı geciktirdim, yine tuttu. Bulanmadan içmem lazım yani.
Bir kere de rennie tablet aldım. O da gebelikte güvenliymiş. Bir de mideyi çok boş bırakmamak lazım asit üretiyor direkt.

kızzzzzzzzzzz sendemi hamilesin aynı anda doğurcaz haha meryem otu kullandın mı :)))

evet bende hamileyim :)
yalnız hamile kalma çaban süresi boyunca muhabbet ettiklerimle aynı anda gebe kaldım ya çok iyii
topik komple arkadaş :))
meryem otunu içtik evet üstümden çıkardım ama sonradan :)
:2:

Canım ben varım Dr ilaç verdi git bi Dr a sende

Benimde son âdet tarihim 13 Mayıs :)

napalım canım ılk bebek ılk heves herseyı saklıyorum valla. daha ıdrar testım bıle duruyo :)

idrar testi duruyo mu?
ben ona sarılıp yatıyorum bee
ya o ikinci çizgi gülümseyen bir bebek gibi geliyo gülümseme işareti gibi :) :]

ahahaa dimi ama yaa bu kadar dayanabildim sonunda serumu yedim rahat ettim

geçmiş olsun canım inşallah bir daha gerek olmaz.
bende şimdilik bulantı namına tık yok. kızımda olmuştu halbuki.. birde hala ara ara adet sancısına benzer ağrılarım oluyor. düşünmemeye çalışsam da korkuyorum. herşey yolundadır inşallah :26:

Kızlar bakın en yakın dostumuz mide yi boş bırakmaya gelmiyo :)

Canım çok üzüldüm durumuna. en kısa zamanda iyileşirsin inşallah. bir kez daha gördük ki kimseler insanın annesi gibi olamıyor. k.valideler de gelinlerini kızları kadar sahiplenemiyor.

canım korkma herşey yolundadır.
5. haftada bende de bulantı hiç yoktu hatta hamile olduğuma inanmıyordum
bende de adet sancısı gibi sancılar olmuştu
ama 6. haftada başladı herşey
inşallah sende hiç olmaz
bir de her hamilelik belirtileri aynı olmuyor
mesela benimde ilk hamileliğimde ben daha adet günüm gelmeden hamile olduğumu anlamıştım baş dönmesi ve mide bulantılarımdan
ama bunda hiç şikayetim olmadı
hepsi 6. haftada başladı

Eki Görüntüle 1170436
Kızlar bakın en yakın dostumuz mide yi boş bırakmaya gelmiyo :)

benimde kankamın adı çubuk kraker

Son düzenleme:
Canım çok üzüldüm durumuna. en kısa zamanda iyileşirsin inşallah. bir kez daha gördük ki kimseler insanın annesi gibi olamıyor. k.valideler de gelinlerini kızları kadar sahiplenemiyor.

Yokk valla yiğidi öldürcen hakkını yemicen benim kayınvalidem çok ii ütülerimi yapıo evimi derlio toplu yapma diorum durmuo
Bana hiç bisey yaptırmıo sen bebişine ii bak gerisini biz hallederiz dio saolsun inşallah değişmez hep böyle olur:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…