Benim gribim bugün tekrar nuksetti sanirim. Yatak döşek yatiyorum yine. Kimse gelip de bi kap yemek yapmiyor. Kaynanam iki sokak üstümde. Gorumcen bir kat altta hadi o calisiyor. Nasip vicdansiz insanlar ya Allah o kadar büyük Rabbime hic isyan etmedim hep ona havale ettim. Evlendiğinden beri bir gün iyi günlerini görmedim. Oğluna hamileyken 4. Ayda düşük riskim vardi Dr WC ye giderken 3 kere dusunrceksin dedi. Kaynanam bende kal dedi. Ok kaldim. Temizlik yaptim misafir agirladim ve yine kanama yine Dr gittik. Hastaneye yatircam dedi. Annemi aradim saolsun kendi annem 15 gün durdu da bi ise elini surmedim öyle duzeldim. Annemi sevmez kaynanam kendisini kim seviyorsa tovbeee.. Mübarek gün yatagimda agladim. Evini supuremiyorum. Oğlum var kaç gündür zor zor yemek yapıyorum. Tek yaptigi aramak iyimisin o kadar. Rabbim mübarek günler yüzü suyu hurmetine herşeyi sana havale ediyorum. Sen herşeyi gorensin bilensin. Sen bana saglik ver oğluna bakabileyim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
günaydın canım :))) ben hiç anlamıyorum ya şu an 8+6 yım 2 hafta sonra 11.hafta olcak sence erkenmi :44:
geçmiş olsun. ama senin sonunda serum yiyeceğin belliydi. iyi bari rahatlamış oldun.
Merhaba arkadaşlar beni de ekler misiniz listeye. Bir buçuk yıl beklettikten sonra geldi benim misketim. Allah hepimizin bebeklerini sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin.
BDT 22.02.2015
Son adet: 13 mayis
kilo:60
Yas: 28
Ilk bebek
Sehir: manisa
son durum: 5+1 deyken kese göründü.
Benim de ağrıyor midem. Ağrı bulantı karışık...
Canim.inan bende gectim.o yollardan iki kurtaj bir dogum birde dusuk yasadim kimsenin umruna gelmedim bide yurtdisindayim eltiler gorumceler.cok :) bak ne oldu eltimde dogum yasadi gecwn ayda dusuk yapti gitmedim hicbir isine de bakmadim telde konusuyoruz diyirki 36 yasinda.bide kimse.gelmedi isime bakmadi Falan filan konuyor.. bende dedimki aynisini bende yasadim kimseye tenezul etmedim kendi isimi kendim.yaptim dedim. Ben gelemem bakamam dedim :) ay ne vicdansizim demi hahahaha
Aynen yaa peki ne yapıyorsun gecirmek için bi yöntemin var mı?
kızzzzzzzzzzz sendemi hamilesin aynı anda doğurcaz hahameryem otu kullandın mı :)))
Kızlar yaa benim bazen aşırı mide ağrım oluyor bazı geceler uyuyamiyorum agridan benim gibi olan yok mu hiç yaa daha önce yazdım ama gören olmadı sanırım
Merhaba arkadaşlar beni de ekler misiniz listeye. Bir buçuk yıl beklettikten sonra geldi benim misketim. Allah hepimizin bebeklerini sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin.
BDT 22.02.2015
Son adet: 13 mayis
kilo:60
Yas: 28
Ilk bebek
Sehir: manisa
son durum: 5+1 deyken kese göründü.
napalım canım ılk bebek ılk heves herseyı saklıyorum valla. daha ıdrar testım bıle duruyo :)
ahahaa dimi ama yaa bu kadar dayanabildim sonunda serumu yedim rahat ettim
Eki Görüntüle 1170436
Kızlar bakın en yakın dostumuz mide yi boş bırakmaya gelmiyo :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ohh afiyet bal şeker olsun
Benim gribim bugün tekrar nuksetti sanirim. Yatak döşek yatiyorum yine. Kimse gelip de bi kap yemek yapmiyor. Kaynanam iki sokak üstümde. Gorumcen bir kat altta hadi o calisiyor. Nasip vicdansiz insanlar ya Allah o kadar büyük Rabbime hic isyan etmedim hep ona havale ettim. Evlendiğinden beri bir gün iyi günlerini görmedim. Oğluna hamileyken 4. Ayda düşük riskim vardi Dr WC ye giderken 3 kere dusunrceksin dedi. Kaynanam bende kal dedi. Ok kaldim. Temizlik yaptim misafir agirladim ve yine kanama yine Dr gittik. Hastaneye yatircam dedi. Annemi aradim saolsun kendi annem 15 gün durdu da bi ise elini surmedim öyle duzeldim. Annemi sevmez kaynanam kendisini kim seviyorsa tovbeee.. Mübarek gün yatagimda agladim. Evini supuremiyorum. Oğlum var kaç gündür zor zor yemek yapıyorum. Tek yaptigi aramak iyimisin o kadar. Rabbim mübarek günler yüzü suyu hurmetine herşeyi sana havale ediyorum. Sen herşeyi gorensin bilensin. Sen bana saglik ver oğluna bakabileyim.
Başka bişi yiyemiyorum ben 2 kilo verdim
geçmiş olsun canım inşallah bir daha gerek olmaz.
bende şimdilik bulantı namına tık yok. kızımda olmuştu halbuki.. birde hala ara ara adet sancısına benzer ağrılarım oluyor. düşünmemeye çalışsam da korkuyorum. herşey yolundadır inşallah :26:
Eki Görüntüle 1170436
Kızlar bakın en yakın dostumuz mide yi boş bırakmaya gelmiyo :)
Canım çok üzüldüm durumuna. en kısa zamanda iyileşirsin inşallah. bir kez daha gördük ki kimseler insanın annesi gibi olamıyor. k.valideler de gelinlerini kızları kadar sahiplenemiyor.