- 6 Eylül 2012
- 14
- 4
Benim bildigim hamile oldugunu bilmeden kullandigin seyler zarar vermiyor. Hele hormon ilaclari etkilemiyor. Adet sokturucu fln kullanan cok duydum.bisey olmuyor. Dr.a bakma icini rahat tut
70 tane insan suresi okudum canım ben ahlakı güzel olsun diye. 70.000 tane de sübhanallahi ve bihamdihi çekicem 14.000 deyim henüz. BUda eksiksiz sapasağlam doğması için. Bide hergün hz.fatıma anamıza 1 fatiha okuyorum kolay doğum için.. Ayriyeten 2 hatim bitirdim 3.ye başladım. Herşey Allahın takdiri. Ama madden manen uğraşıyoruz işte. Sizinde bildikleriniz varsa öğrenmek isterim.
43 kiloyum ama
kendimi hiç iyi hissetmiyorum
bebeğimi de besleyememekten korkuyorum en çok
7. haftada bitiyormu bulantılar :44:
o zaman ben 1 hafta sabrederim yahu
70 tane insan suresi okudum canım ben ahlakı güzel olsun diye. 70.000 tane de sübhanallahi ve bihamdihi çekicem 14.000 deyim henüz. BUda eksiksiz sapasağlam doğması için. Bide hergün hz.fatıma anamıza 1 fatiha okuyorum kolay doğum için.. Ayriyeten 2 hatim bitirdim 3.ye başladım. Herşey Allahın takdiri. Ama madden manen uğraşıyoruz işte. Sizinde bildikleriniz varsa öğrenmek isterim.
Doktor bana bir ilaç verdi canım, onu alıyorum. Bulantım azalınca midemdeki rahatsızlık hissi de gitti gibi... Bugün ilacı almayı geciktirdim, yine tuttu. Bulanmadan içmem lazım yani.
Bir kere de rennie tablet aldım. O da gebelikte güvenliymiş. Bir de mideyi çok boş bırakmamak lazım asit üretiyor direkt.
Canım ben varım Dr ilaç verdi git bi Dr a sende
Daha takibe başlamadım ben bugun temmuzun 18ine randevu aldım istediğim doktordan biraz büyüsün istiyorum bebisim vajinal ultrason istemiyorum çünkü hayırlısı bakalım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
masallah arkadasım sen baya baya hazırlanmıssın doguma :) sen bunları bı lıste olarak acıklamalı yazsana bızde yapalım yapabıldıklerımızı
Ben de 3 tane idrar testi yaptim birer gun arayla git gide koyulasti ilkinde cok belirsiz. Cerceveletim assam mi diyorum :)cok guldum valla :) benımkıde sureklı cantamda. cıkarıp gosterıyorum mıllet kopuyo gulmekten :)
Kilo kisiye gore degisiyor ama azmis ztn istedigin kadar alabilirsn bence. Bu sicakta iyi ki bitti okul cekilmiyordumerhaba mattika,çok şükür tatile girdik =) ben bugün duydum bebeğimin kalp atışlarını,6+4 üm..4+4 de keseyi görmüştüm,5+1 de kesem büyümüştü..bu gidişimde de bebişimi de gördüm kalbini de dinledim
bulantı sabahları ve acıkınca bende de oluyor..ben 500 gr gibi bişey almışım 44 buçuk olmuşum,az bile almışım çünkü sık sık yemeye çalışıyorum..doktorum aç kalma dedi,tansiyonum düşüyor çünkü..
Kilon az senin de ama susuz kalmadiktan sonra simdiki yediklerin onemli degil bebek icin. Vitaminleri de kendimiz icin kullaniyorz bebek depodan aliyo zaten. Bulantilar gecsn yersin rahat rahat cogu kisinin 12-14 hafta civari geciyor bulantisi43 kiloyum ama
kendimi hiç iyi hissetmiyorum
bebeğimi de besleyememekten korkuyorum en çok
7. haftada bitiyormu bulantılar :44:
o zaman ben 1 hafta sabrederim yahu
maalesef 7.haftada başlıyor diye biliyorum. benim şimdi başlamadıysa daha başlamaz demek istedim ama genelde 12.haftalarda bitiyormuş. sen yine de 7.haftada bitecekmiş gibi davran biter belki.
"Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr" "Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır" duasını aklınıza ne zaman gelirse sağ elinizi karnınıza koyup okuyun bol bol..bide kolay doğum ve güzel ahlak için Meryem suresi okunuyor..bide yine eliniz karnınızda bol bol salavat getirin güzel ahlak için..
Kilon az senin de ama susuz kalmadiktan sonra simdiki yediklerin onemli degil bebek icin. Vitaminleri de kendimiz icin kullaniyorz bebek depodan aliyo zaten. Bulantilar gecsn yersin rahat rahat cogu kisinin 12-14 hafta civari geciyor bulantisi
cok guldum valla :) benımkıde sureklı cantamda. cıkarıp gosterıyorum mıllet kopuyo gulmekten :)
Oglumda uzun bi liste vardi onu okuduk. Smdi baslamadk daha. Riskler vardi okumak iyi geliyodu bana. Sadece kolay dogum icin fatima annemize okuyorum demissn oraya takildim. Yanlis anlamazsn ins sadece allaha dua etmeliyiZ. Allah korusun iyi bisey yapmaya calisirken kotu seye sebep olmayalim
Kızlar üşengeç hisseden var mı? Aslında çok halsiz değilim enerjim var ama içimden gelmiyor sanki bişey yapmak. Evde olup araştırmak istiyorum durmadan :) bide zaman geçmiyor yahu
üşengeçlikte halsizlikten sanırım ben de öyleyim. aslında yürümek iyi geliyor açılıyor insan ama hava çok sıcak.
ben de geldim sabah masama oturdum saat 2 olacak nerdeyse hiç çalışmadım . paso yazılanları okuyorum oraya buraya bakıyorum ama çalışmak istemiyorum. hatta biraz önce yarım saat uyudum. neyse ki kendi işim kovulma derdim yok yoksa kimse beni çalıştırmazdı.
diyetisyen de abuk subuk liste veriyor. ee canı bir şey istiyor insanın yesen bir dert yemesen başka.
progestan kullanıyorum sadece . ilaç tedavisi görmedim de benim rahimde perde vardı 5-6 ay önce hamile kaldım perdeden dolayı sığmadı düştü. 3 ay hergun doktorda durdum cok kanamam oluyordu. o sırada iğneler ilaçlar falan 20 kilo aldım. düştükten sonra ameliyat oldum 3 ay önce . sonra 13 kilosunu verdim o sırada diyet yaparken yeniden hamile kaldım . sanırım diyeti bıraktığım için hızlı alıyorum.
ben bile ne yazdığımı anlamadım valla. cümlelerimde yüklem özne hiç yerinde değil.
ama bana annem kızıyo edep kalmadı diye söyleniyo :))
Evet acikinca daha çok ağrıyor ya ama ağrım varkende pek bişey yiyemiyorum ya agrida bulantı dan zormuş :/ eczaneden rennie tableti aldım az önce bi zararı olmaz değil mi?
Gavıscon verdi rennie vermedi Dr bence sor doktora
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bende dul kalmışım güya Allah korusun. Uyanır uyanmaz yapıştım adama sarıldım aklım çıktı valla. Yıllardır görmediğim arkadaşlarımı rüyamda görüyorum