2015 Şubat Anneleri

Benim bildigim hamile oldugunu bilmeden kullandigin seyler zarar vermiyor. Hele hormon ilaclari etkilemiyor. Adet sokturucu fln kullanan cok duydum.bisey olmuyor. Dr.a bakma icini rahat tut

ALLAH razı olsun içim rahatladı gerçekten bunları duymaya ihtiyacım vardı. çoook sağol

"Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi'l-hayr" "Rabbim! kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim hayırla sonuçlandır" duasını aklınıza ne zaman gelirse sağ elinizi karnınıza koyup okuyun bol bol..bide kolay doğum ve güzel ahlak için Meryem suresi okunuyor..bide yine eliniz karnınızda bol bol salavat getirin güzel ahlak için..

43 kiloyum ama
kendimi hiç iyi hissetmiyorum
bebeğimi de besleyememekten korkuyorum en çok

7. haftada bitiyormu bulantılar :44:
o zaman ben 1 hafta sabrederim yahu

maalesef 7.haftada başlıyor diye biliyorum. benim şimdi başlamadıysa daha başlamaz demek istedim ama genelde 12.haftalarda bitiyormuş. sen yine de 7.haftada bitecekmiş gibi davran biter belki.

Oglumda uzun bi liste vardi onu okuduk. Smdi baslamadk daha. Riskler vardi okumak iyi geliyodu bana. Sadece kolay dogum icin fatima annemize okuyorum demissn oraya takildim. Yanlis anlamazsn ins sadece allaha dua etmeliyiZ. Allah korusun iyi bisey yapmaya calisirken kotu seye sebep olmayalim

Evet acikinca daha çok ağrıyor ya ama ağrım varkende pek bişey yiyemiyorum ya agrida bulantı dan zormuş :/ eczaneden rennie tableti aldım az önce bi zararı olmaz değil mi?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar üşengeç hisseden var mı? Aslında çok halsiz değilim enerjim var ama içimden gelmiyor sanki bişey yapmak. Evde olup araştırmak istiyorum durmadan :) bide zaman geçmiyor yahu

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

masallah arkadasım sen baya baya hazırlanmıssın doguma :) sen bunları bı lıste olarak acıklamalı yazsana bızde yapalım yapabıldıklerımızı

Her anneye lazım diye bi kitap var onu aldım onda çooooook uzun liste var benim henüz yapabildiklerim bunlar. Bi ara yazarım ama sizi kırmamak için

cok guldum valla :) benımkıde sureklı cantamda. cıkarıp gosterıyorum mıllet kopuyo gulmekten :)
Ben de 3 tane idrar testi yaptim birer gun arayla git gide koyulasti ilkinde cok belirsiz. Cerceveletim assam mi diyorum :)

Kilo kisiye gore degisiyor ama azmis ztn istedigin kadar alabilirsn bence. Bu sicakta iyi ki bitti okul cekilmiyordu

43 kiloyum ama
kendimi hiç iyi hissetmiyorum
bebeğimi de besleyememekten korkuyorum en çok

7. haftada bitiyormu bulantılar :44:
o zaman ben 1 hafta sabrederim yahu
Kilon az senin de ama susuz kalmadiktan sonra simdiki yediklerin onemli degil bebek icin. Vitaminleri de kendimiz icin kullaniyorz bebek depodan aliyo zaten. Bulantilar gecsn yersin rahat rahat cogu kisinin 12-14 hafta civari geciyor bulantisi

maalesef 7.haftada başlıyor diye biliyorum. benim şimdi başlamadıysa daha başlamaz demek istedim ama genelde 12.haftalarda bitiyormuş. sen yine de 7.haftada bitecekmiş gibi davran biter belki.

akşam doktor eşime benim hanım 9 ay çekti bu bulantıları demiş.
hemşirede ben 5 gün hastanede yattım bu bulantılar yüzünden dedi.
moralim bozuldu inşallah bende öyle olmaz
ama annem bana hamileliğinde 9 ay su bile içememiş rahatça.
o bile kokmuş.
sanırım bende onun gibi olacağım

Çok teşekkür ederim bunuda yapcam.

ocak anneleri sürekli okuyorlar. herkes yasin okuyor işte kaç tane okudularsa bildiriyorlar . hatta cüz alıyor herkes, ramazan boyunca okuyup hatim edeceklerdi en son. ben başta ocak annesi olurum dedim ama geriden gelince şubat olduk.

Kilon az senin de ama susuz kalmadiktan sonra simdiki yediklerin onemli degil bebek icin. Vitaminleri de kendimiz icin kullaniyorz bebek depodan aliyo zaten. Bulantilar gecsn yersin rahat rahat cogu kisinin 12-14 hafta civari geciyor bulantisi

benim depoda da pek birşey olmadığı için korkuyorum zaten :18:

Fatıma annemizin ruhuna okuyorum. Duamız tabiki Allaha ama o bi vesile. Mesela eyüpsultan hazretlerinin türbesine gidip fatiha okuyup onun ruhuna hediye edip onun hürmetine dua ettiğimiz gbi.

Senin durumun farkliymis canim. Diyeti birakinca hizli aliniyor evet. Saglikli olalim da gecer bu gunler. Progestani jel seklinde alsan siskinlik yapmaz ama onun da kullanimi stres. Progestan sisirmistir bir de seni. Diger aylara daha iyi oluruz ins.
Bnim de cumlelerim harflerim bi garip telefondan yazinca. Hic sevmezdm boyle yazanlari

ama bana annem kızıyo edep kalmadı diye söyleniyo :))

onların zamanında ayıpmıs bu tarz seyler o yuzden. benım annem kardesıme dogum yapmıs. dayıma soylemısler dayım hamılemıydı ı dıye sormus dusun yanı durumu benım kardesım hergun benı arayıp abla ben yegen ıstıyorum yapın artık dıye cemkırıyodu, bebek resımlerı atıyodu face ten falan ... jenerasyon farkı

kızlar dün gece acile bir kadın geldi
doğum sancıları başlamış.
kadın çığlık çığlığa.
başka bir hastaneye sevk edeceklerdi
ambulans yokmuş
kadın tam 45 dk sancı çekti
hemşire geldi bi serum taktı
kadın eşofmanla gelmiş
serumu taktıktan sonra gecelik giydirin eşofmanla olmaz yolda doğum başlayabilir dedi
o kadar insan içinde soydular kadını gecelik giydirdiler
kadınlık kepazelik bu devirde.
madem gecelik giydirecektin neden serumu takmadan önce söylemedin boş yere acı çektiriyosun kadına
birde hiç perde çekme veya etrafını kapatma gibi bişey olmadı
bir sürü erkek hastanın arasında soydular kadını.
kocası sinrilendi bağırdı çağırdı

hakikaten devlet hastanesiyle özel hastanenin farkı en basitinden hademelerde bile belli oluyor.

Bende dul kalmışım güya Allah korusun. Uyanır uyanmaz yapıştım adama sarıldım aklım çıktı valla. Yıllardır görmediğim arkadaşlarımı rüyamda görüyorum

Allah hayra çıkarsın canım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…