- 15 Şubat 2008
- 915
- 379
Benim gribim bugün tekrar nuksetti sanirim. Yatak döşek yatiyorum yine. Kimse gelip de bi kap yemek yapmiyor. Kaynanam iki sokak üstümde. Gorumcen bir kat altta hadi o calisiyor. Nasip vicdansiz insanlar ya Allah o kadar büyük Rabbime hic isyan etmedim hep ona havale ettim. Evlendiğinden beri bir gün iyi günlerini görmedim. Oğluna hamileyken 4. Ayda düşük riskim vardi Dr WC ye giderken 3 kere dusunrceksin dedi. Kaynanam bende kal dedi. Ok kaldim. Temizlik yaptim misafir agirladim ve yine kanama yine Dr gittik. Hastaneye yatircam dedi. Annemi aradim saolsun kendi annem 15 gün durdu da bi ise elini surmedim öyle duzeldim. Annemi sevmez kaynanam kendisini kim seviyorsa tovbeee.. Mübarek gün yatagimda agladim. Evini supuremiyorum. Oğlum var kaç gündür zor zor yemek yapıyorum. Tek yaptigi aramak iyimisin o kadar. Rabbim mübarek günler yüzü suyu hurmetine herşeyi sana havale ediyorum. Sen herşeyi gorensin bilensin. Sen bana saglik ver oğluna bakabileyim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
arkadaşlar merhaba günaydın
bugün kontrolüm var geçen seferkinde doktor keseyi gördü bebeği göremedi inşallah bu sefer görülür bana dua edin
Gerçekten doğru olabilir bu. Sabaha kadar gördüğüm rüyanın haddi hesabı yok. Hepside mantıksız
Bugün sabah lavaboya gittiğimde idrarımın deişik bi renk olduğunu farkettim sonrada baya bi saat kadar falan cok ağrım oldu ama şimdi çok iyiyim kötü bişi yoktur inşallah:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
Günaydın annelerin en güzelleri :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
günaydın kızlarrrrrrr
size bişey sorcam ne zamandan sonra kilo almaya başlıcaz biz
ay inşallah ya. gelsın ogunler artık ta alalaım bebıslerı kucagımıza:)
kızlar doktordan geliyorum bebişim çok şükür iyi.9.haftadayız biz.2 hafta sonra ikili test için çağırdı o ne demek bi araştırayım :))
Benim gribim bugün tekrar nuksetti sanirim. Yatak döşek yatiyorum yine. Kimse gelip de bi kap yemek yapmiyor. Kaynanam iki sokak üstümde. Gorumcen bir kat altta hadi o calisiyor. Nasip vicdansiz insanlar ya Allah o kadar büyük Rabbime hic isyan etmedim hep ona havale ettim. Evlendiğinden beri bir gün iyi günlerini görmedim. Oğluna hamileyken 4. Ayda düşük riskim vardi Dr WC ye giderken 3 kere dusunrceksin dedi. Kaynanam bende kal dedi. Ok kaldim. Temizlik yaptim misafir agirladim ve yine kanama yine Dr gittik. Hastaneye yatircam dedi. Annemi aradim saolsun kendi annem 15 gün durdu da bi ise elini surmedim öyle duzeldim. Annemi sevmez kaynanam kendisini kim seviyorsa tovbeee.. Mübarek gün yatagimda agladim. Evini supuremiyorum. Oğlum var kaç gündür zor zor yemek yapıyorum. Tek yaptigi aramak iyimisin o kadar. Rabbim mübarek günler yüzü suyu hurmetine herşeyi sana havale ediyorum. Sen herşeyi gorensin bilensin. Sen bana saglik ver oğluna bakabileyim.
nasıl kalpsiz insanlar var ya karnında tasıdıgın onunda canı torunu deilmi?? bi arkadasım var onun kayınvalidesini anlatıosun sanki onunki bide cocuk dogunca benim torunum benim yavrum die annanesine vermioduilk bebeğinide düşük tehlikesi oldugu halde temizlik yaptırdığı baza cektirip altını temizlettiği için düşürmüştü. o kadını gördükçe bogazlayasım geliyor. allahtan benimkisi öyle deil geliyim ütünü yapıyım temizliğini yapım dio yapıoda benim su ara elim sıcak sudan soguk suya girmio.. Ama dediğin gibi Allah büyük ve görüyor. Bu dünyanın öbür tarafıda var elbet görecektir karsılıgını ama sen bunları düşünüp kendini sıkmamalısın canına bebişine zarar.. Allah sana güç versin herseye yetişirsin Allahın izniyle bu günlerde bi sınav unutma
merhaba canım bebeğim kalp atışlarını duydun mu? bana 2 hafta sonra gel dedi 7. haftada ama sabırsızlanıorum erken mi gitsem diye en erken ne zman duyulurr acaba :)
Ya cnm inan oğlum olmasa zerre gelmesin istemem. Kendim ekmek arazi yapar da yerim ama bu çocuk yaş vicdansizlarr... Kurban olurum demeyi bilir tek... Ya ne diyim ki kimseye beddua etmem ama hep de önüme cikar ya hep cikar. Eşinden Allah binlerce kez razi olsun. Herşeye o koşuyor yemek bilmez yapmaya ama sipurur siler utuler makine calistirir. Çok şükür ama ilk hamileligimde esinle anasi için çok kavga ettik gorumcem 5 ayligim arazi facede yazi yazma millet bize yaziyorsun sanip beni ariyor demişti. Bana emir verdi kendince. Ne agladim ne sinir krizi geçirdim. Allahim sen göster dedim sen buyuksun. Ve bir çocuk doğurdu herkese bagirir ederdi bi kere bagirmaya kalkti bana ben dedim orda dur haddini asma sana saygim var onu da yok edersen sen kaybedersin buyugumsun büyüklüğünü bil dedim. O gün bu gündür asidi titizdir benle konuşurken ve altimda oturduğu halde iki haftada felan görürüm yani. Hususi gitmeyiz evine. Kaynanamla krizi da edimi bi disladi oda anladi ne olduklarini. Simdi çok huzurluyum aslında gelmedikleri için. Ama bana yapma yasa al torununu gezdir bende kalsin de. Ayy çok yazdim yine
Canım çok sevindim maşallah testlere başlamışsınız :) Allah sağlık versin ikinize de biz 8. Haftadayız yarın çağırdı kalp atışını bile duymadık inşallah yarın duycam
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Darısı başıma...Darısı başıma...Darısı başıma...
ya 3,5 Litre su içiorum daha ne için :):) içim dışım su oldu iice :):)
Bebişte genetik bazı sorunların olup olmadığını araştırıyorlar. kesin bir sonuç vermiyorlar binde bilmem kaç ihtimal diyorlar yani. bu ihtimal belli bir seviyeden yüksekse riskli sayılıyorsun falan filan.. yaptırmadım ama kızımdan hatırladığım kadarıyla böyle birşeyler.
Hadi hayirlisi canim ense kalinligina bakiliyir. Rabbim kimseye yasatmasin inşallah.
Kızlar, bende Şubat/Mart 2015 anne adayiyim. 4+5 hamileyim ve kesemiz göründü. Bir sonraki randevum 8 Temmuz yalnız zaman o kadar yavaş ilerliyor ki, nasıl geçecek bilemiyorum. Insallah hepimiz hayirlisiyla ve bir an önce ilk 3 ayımızı atlatsak ta biraz rahatlayip hamileliğimizin tadını çıkartsak.... Allah hepimize bebismlerimiİ sağlıklı bir sekilde kucağımıza almayı nasip etsin.
2 hafta sonra ikili teste çağırdı ya şaka gibihamdolsun herşeyde yolunda.kalp atışını daha duymadınmı kuzummm benim ya yarın bi güzel duy inşallah
3 Litre dedi ama eşim biraz panik sen biraz daha iç die gece bile uyandırıp su getirio.. Doktor bebek susuz kalmasın dedi yaa.. Onunla gitmicem bi daha doktora delirtio beniO da çok değil mi? Fazlasida zarar canim. Günde en fazla 3 lt diye biliyorum. İstersen doktoruna da soruver cnm.
canım benim ya aminnnnnnnnnnnnnn...beni kisttn ameliyat eden doktoruma gittim çok sevindi gözleri doldu :)))