canım benım 6+4 te duyuldu ama kımısının 8. hatta 9. haftaya kadar uzuyor bu srec. calısmıyorsan ve rahatca gıdebılıyorsan hastaneye 6. haftabb ortalarında bı dene sansını istersen
günaydın kızlarrrrrrr
size bişey sorcam ne zamandan sonra kilo almaya başlıcaz biz
:))) hadi bakalım. Doktor 3 4 hafta sonra gel dedi ben 4 hafta sonra gideceğim, belli olur o zaman.
aman inşallah geç başlarızilk aylar bebekler gram gram büyürken biz kilo kilo büyümeyelim
kızlar doktordan geliyorum bebişim çok şükür iyi.9.haftadayız biz.2 hafta sonra ikili test için çağırdı o ne demek bi araştırayım :))
Günaydın annecikler. Rüyamda minicik erkek pipisi gördüm :) erkekmiş bebeğim. Hayırlısı dedim, erkek kız farketmez sağlıklı olsun yavrum.
ya şu 6+4 olayından nasıl emin oluyosun?
doktormu belirliyo sen baştan beri kaç haftalık oldugunu biliyo muydun
kızlar doktordan geliyorum bebişim çok şükür iyi.9.haftadayız biz.2 hafta sonra ikili test için çağırdı o ne demek bi araştırayım :))
aynen
ya zayıflıgın taze bedenlerin keyfini çıkaralım
haritaya döncez
hele ben normalde zayıfım ama yinede azcık kiloda çatlaklarım oluyodu
şimdi s.çtm
Canım bende gördüm rüya sonra sordum ki hamile kadınlar boş rüya görürmüş yani tamamen bilinç altı kontrole gitcen ya aklında kalmıştır ama erkek bebek görmek hayırlı derler
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ya şu 6+4 olayından nasıl emin oluyosun?
doktormu belirliyo sen baştan beri kaç haftalık oldugunu biliyo muydun
Filik asitten cnm gunaydin bu arada.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Cnm ocak annelerini takip et bak
Cnm ocak annelerini takip et bak
SAT : 06.05.2014
beklenen dogum tarihi: 22.02.2015
yas 20
kilo 60
sehir kocaeli
1 bebek
son durum kese göründü
12 haftalıken görüyorlar ama genelde değişik olabilir diye söylemiyorlar