2015 Şubat Anneleri

canım benım 6+4 te duyuldu ama kımısının 8. hatta 9. haftaya kadar uzuyor bu srec. calısmıyorsan ve rahatca gıdebılıyorsan hastaneye 6. haftabb ortalarında bı dene sansını istersen

ya şu 6+4 olayından nasıl emin oluyosun?
doktormu belirliyo sen baştan beri kaç haftalık oldugunu biliyo muydun

kızlar doktordan geliyorum bebişim çok şükür iyi.9.haftadayız biz.2 hafta sonra ikili test için çağırdı o ne demek bi araştırayım :))

:))) hadi bakalım. Doktor 3 4 hafta sonra gel dedi ben 4 hafta sonra gideceğim, belli olur o zaman.

aa ciddi misin :) benımde arıfeden oncekı gun randevum var. belkı bneımkıde o hafta gosterır kendını :) hadı bakalım hayırlısı olsun ınsallah :)

aman inşallah geç başlarız:KK9: ilk aylar bebekler gram gram büyürken biz kilo kilo büyümeyelim:KK52:

aynen :KK70: :KK70:
ya zayıflıgın taze bedenlerin keyfini çıkaralım
haritaya döncez
hele ben normalde zayıfım ama yinede azcık kiloda çatlaklarım oluyodu
şimdi s.çtm :KK17::KK17::KK17::KK17:

kızlar doktordan geliyorum bebişim çok şükür iyi.9.haftadayız biz.2 hafta sonra ikili test için çağırdı o ne demek bi araştırayım :))

Canım çok sevindim maşallah testlere başlamışsınız :) Allah sağlık versin ikinize de biz 8. Haftadayız yarın çağırdı kalp atışını bile duymadık inşallah yarın duycam

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Günaydın annecikler. Rüyamda minicik erkek pipisi gördüm :) erkekmiş bebeğim. Hayırlısı dedim, erkek kız farketmez sağlıklı olsun yavrum.

bende daha hamile olduğumu bile öğrenmemişken rüyamda kucağıma bir erkek bebek vermişlerdi. al buna artık sen bakacaksın diyorlardı. sanki evlatlık gibi birşey yani. ama çok sevmiş çok mutlu olmuştum. :KK16:

Son düzenleme:
aynen :KK70: :KK70:
ya zayıflıgın taze bedenlerin keyfini çıkaralım
haritaya döncez
hele ben normalde zayıfım ama yinede azcık kiloda çatlaklarım oluyodu
şimdi s.çtm :KK17::KK17::KK17::KK17:

tecrübeyle sabit hiç birşey eskisi gibi olmuyor buna alıştır kendini:KK9: ama yinede kontrolü kaybetmemeliyiz. makul sınırlarda kalalım ki toparlanmak kolay olsun.

Canım bende gördüm rüya sonra sordum ki hamile kadınlar boş rüya görürmüş yani tamamen bilinç altı kontrole gitcen ya aklında kalmıştır ama erkek bebek görmek hayırlı derler

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Gerçekten doğru olabilir bu. Sabaha kadar gördüğüm rüyanın haddi hesabı yok. Hepside mantıksız

ya şu 6+4 olayından nasıl emin oluyosun?
doktormu belirliyo sen baştan beri kaç haftalık oldugunu biliyo muydun

doktora gıtmeden once son adet tarıhımı yazarak hesapladım. google a gebelık hesaplama yap cıkıyor. doktora gıdıncede ultrasonda bebgın gelısımıne gore doktor soyluyor zaten alet kendı hesaplayıp resmın yanına yazıyor 6w 4d, diye. buda su anlama gelıyor 6 hafta 4 gunluk hamılesın yanı 7. haftandasın :) bıde ultrason resmının yanında cocugun muhtemel dgum tarıhı ve boyuda yazıyor cnm. eger doktor verdıyse kesınlıkle ıste resmını. album yaparsın onlardan. :KK1::KK1: benım sımdıden 3 tane oldu bıle :nazar::nazar::nazar:

Bebişte genetik bazı sorunların olup olmadığını araştırıyorlar. kesin bir sonuç vermiyorlar binde bilmem kaç ihtimal diyorlar yani. bu ihtimal belli bir seviyeden yüksekse riskli sayılıyorsun falan filan.. yaptırmadım ama kızımdan hatırladığım kadarıyla böyle birşeyler.

Filik asitten cnm gunaydin bu arada.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Folik asitmi :) günaydın cnm :)
Yaa şimdiye kadar yaşadığım ağrılardan deil çok agrıyor. Doktoramı gitsem bilemedim iş yerime çok yakın hastane ama doktorum cok yoğun oluyo gecen gün acil gittiğimde 2 saate kadar bekledim kadınlar asla müsade etmio çok fenalar :KK43:

Gunaydin kizlar bugun kontrol var hic yatamadim heyecan stres. Ne ara uyuduysam anneme supurgemakinasi aliyordum sizde bol bol bebek gorun :) benimki kesin makina :)))

Benim gribim bugün tekrar nuksetti sanirim. Yatak döşek yatiyorum yine. Kimse gelip de bi kap yemek yapmiyor. Kaynanam iki sokak üstümde. Gorumcen bir kat altta hadi o calisiyor. Nasip vicdansiz insanlar ya Allah o kadar büyük Rabbime hic isyan etmedim hep ona havale ettim. Evlendiğinden beri bir gün iyi günlerini görmedim. Oğluna hamileyken 4. Ayda düşük riskim vardi Dr WC ye giderken 3 kere dusunrceksin dedi. Kaynanam bende kal dedi. Ok kaldim. Temizlik yaptim misafir agirladim ve yine kanama yine Dr gittik. Hastaneye yatircam dedi. Annemi aradim saolsun kendi annem 15 gün durdu da bi ise elini surmedim öyle duzeldim. Annemi sevmez kaynanam kendisini kim seviyorsa tovbeee.. Mübarek gün yatagimda agladim. Evini supuremiyorum. Oğlum var kaç gündür zor zor yemek yapıyorum. Tek yaptigi aramak iyimisin o kadar. Rabbim mübarek günler yüzü suyu hurmetine herşeyi sana havale ediyorum. Sen herşeyi gorensin bilensin. Sen bana saglik ver oğluna bakabileyim.

12 haftalıken görüyorlar ama genelde değişik olabilir diye söylemiyorlar

Ciddi mi iyimiş az kalmış 8e gitcem ben Pazartesi az kalmış çok şükür 😊😄

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi.

X