2015 Şubat Anneleri

Filik asitten cnm gunaydin bu arada.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben ilk gebeligimde de yaptirdim ama ne yalan soyleyim belkide yaptirmamak en dogrusu.Kac arkadasimin testi sıkıntılı cikti ama bebisler cok sukurku gayet saglikli.Olan arkadaslara oldu 9 ay hayati zindan ettiler kendilerine bosu bosuna.Amaaaa yinede dayanamayip yaptiririm sanirim.

merhaba kızlarrr bendeee aranıza yeni katıldımm 6 haftalık hamileyim :)

Hosgeldin,hayirli olsun canim.

Canim demekki tarihinden once yumurtlaman baslamis.Benimde ultrason goruntume bakinca erken yumurtlama olmus tarihinden once gorunuyor dedi.Gercektende o ay 5 gun kadar erken regl olmustum ve erken birlikteligimiz olmustu.

Ya insan yorum yazinca surekli merakla bakiyor acaba cvp varmi diye, yazan yoksa biran uzuluyor insan.Biliyorum cok yersiz bir alinganlik ama ister istemez oluyor :) Bu arada o pit pit kalp atislarini duymak inanilmaz bir duygu.Bu ikinci bebegim ama inanin ayni heyecani yasiyor insan

arkadaşlar merhaba günaydın
bugün kontrolüm var geçen seferkinde doktor keseyi gördü bebeği göremedi inşallah bu sefer görülür bana dua edin

Canim insallah gorursun bebisini ama kafani takma bende ilk gittigimde kese bile net gorunmedi,10 gun sonra gittigimde kalp atislarini bile duydum

Günaydınlar.

mübarek cuma günü güzel haberlerle gelirsin inşallah..

Aminn canim ... :)

Hayirdir insallah canim daha doguma kadar ne ruyalar goruruz :) ben simdiden emzirme ruyalari goruyorum essiz bir duygu :)

Canım bende gördüm rüya sonra sordum ki hamile kadınlar boş rüya görürmüş yani tamamen bilinç altı kontrole gitcen ya aklında kalmıştır ama erkek bebek görmek hayırlı derler

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

günaydın kızlarrrrrrr
size bişey sorcam ne zamandan sonra kilo almaya başlıcaz biz

kızlar merhaba! kısmet olursa ben de 2015 Şubat annesi olacam da bir şey sormak istiyorum. dün doktora gittim, bebeğim 6 hafta 4 günlük, kalp atışını da duyduk çok şükür ama kese normale göre büyükmüş. doktor her şey yolunda dedi de merak ettim benze bir durum yaşayan var mı? bu arada beta hcg değerim de yüksek çıkmıştı, 5 haftada 9600 küsür. Allah hepimize bebişlerimizi sağlıkla kucaklamayı nasip etsin

ay inşallah ya. gelsın ogunler artık ta alalaım bebıslerı kucagımıza:)

arkadaşlar merhaba günaydın
bugün kontrolüm var geçen seferkinde doktor keseyi gördü bebeği göremedi inşallah bu sefer görülür bana dua edin

inşallah gorursun canım minik kurtcugunu :) zaten c seklinde birsey ortada yuvarlak var sureklı zıp zıp zıplıyor :) kalbı yanı:)

cok haklısın bu konuda kendını bılmez cok var aramızda maalesef. kotu seylerın hıc basına gelmeyecegını dusunuyorlar. ama hayat oyle bırsey kı dunyanın en mutlu ınsaıyken bırkac dakıkada hersey tepe taklak oluyor. bıraz empatı kurmak gerek karsındakını anlamak gerek. Ama sen anlatamasanda ona halını Allah bı sekılde anlatıyor. ınsallah yanlısını gormusturde bırdaha konusmaz sacma sapan..

Günaydın sevgili anneler

Ben 2 kez kan testi yaptırdım doktor çok iyi dedi pazartesi kese görmeyi çağırdı...Sizce tekrar kan testi yaptırmalı mıyım?:26: Yani değerlerim 2'ye katlanarak gitti kese kesin görünür değil mi:26:

merhaba canım bebeğim kalp atışlarını duydun mu? bana 2 hafta sonra gel dedi 7. haftada ama sabırsızlanıorum erken mi gitsem diye en erken ne zman duyulurr acaba :)

canım benım 6+4 te duyuldu ama kımısının 8. hatta 9. haftaya kadar uzuyor bu srec. calısmıyorsan ve rahatca gıdebılıyorsan hastaneye 6. haftabb ortalarında bı dene sansını istersen

Günaydın annecikler. Rüyamda minicik erkek pipisi gördüm :) erkekmiş bebeğim. Hayırlısı dedim, erkek kız farketmez sağlıklı olsun yavrum.

benıde bu lısteye ekleyebılır mısınız yenıyım pek anlamıyorum yardımcı olur musunuz kım ılgılenıyo

canım blacberry34 topik sahıbı ona ozelden mesaj at ve lıstede gereken bılgılerını gonder. o ekleyecektır senı lısteye. hayırlı olsun bebısın

Ben bugün 5+4 üm canım. Haftaya gidicem 6+4 te inşallah. Karından ultrasonla mı baktı senin de

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bende karından bakmadı 2 kere baktı ikisindede alttan baktı bundan sonra karnından bakarız dedi..

canım bne bı kere yaptırdım kan testını. gerek yok tekrar yaptırmana bence. zaten doktor keseye bakıcak ultrasonla.

Günaydın annecikler. Rüyamda minicik erkek pipisi gördüm :) erkekmiş bebeğim. Hayırlısı dedim, erkek kız farketmez sağlıklı olsun yavrum.

dünür benımkıde kız olursa yaparız artık bı beşik kertmesı :) gercekten dünür oluruz

Maşallah herşey yolunda demiş dr çok şükür.. buna odaklanmaya çalış canım, geleceği düşünüp stres yapma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…