İnanırmısınız tek kafam sakin rahat olayım el içine pek karışmayın diyorum bugun ne kadar çok haklı olduğumu gördüm...
Bu kadınlar niye böyle birinin canı yanmış sen daha ne konuluyorsun.. Üç bes kendini bilmez sapa sağlam çocuk doğurdu diye milleti resmen hor görüyorlar..
Size bişey anlatayım bundan bi kaç ay önce benim Eltim bir kaç kişiden bahsediyordu yok eksik doğuyor, yani erken Doğan'a diyor.. Yok şunum çocugu gelişmemiş zaten benim ciğerim yanmış sen daha ne konuluyorsun..
Öyle konuşuyorki 4 çocugu var kendisinin birgün yine konuşuyor dedim karşılık versem cahille cahil olacam
dedim allahım niye böyle yapıyor yani kendi sapa sağlam cocuk doğurdu diye milleti niye kınıyor benim zaten ciğerim yanmış sen daha ne diyorsun..
Yemin ederim fazla geçmeden bu hamile kaldı istemeden, aman yedi köye yaydı bide rüyasında erkek oldugunu görmüş fazla sürmedi bir hafta sonra kanaması başladı sanırım kimyasaldı bu nasıl ağlıyor üzüldüm haline hani bende kaç kere yaşadım ama kimyasal nedirki milletin başına neler geliyor... Vay aman kimse üzülmemiş bir bu üzülmüş ya 4 tane çocugun var şükür mevlaya...
Biraz içimi dökmüş gibi oldum ama kusura bakmayın eşime de valideyede dedim kimsenin gözü Aydın veya geçmiş olsuna ihtiyacım yok... Herşey yoluna girene kadar kimseyede canımı sıktırmam..