2015 Şubat Anneleri

İnanırmısınız tek kafam sakin rahat olayım el içine pek karışmayın diyorum bugun ne kadar çok haklı olduğumu gördüm...
Bu kadınlar niye böyle birinin canı yanmış sen daha ne konuluyorsun.. Üç bes kendini bilmez sapa sağlam çocuk doğurdu diye milleti resmen hor görüyorlar..

Size bişey anlatayım bundan bi kaç ay önce benim Eltim bir kaç kişiden bahsediyordu yok eksik doğuyor, yani erken Doğan'a diyor.. Yok şunum çocugu gelişmemiş zaten benim ciğerim yanmış sen daha ne konuluyorsun..

Öyle konuşuyorki 4 çocugu var kendisinin birgün yine konuşuyor dedim karşılık versem cahille cahil olacam dedim allahım niye böyle yapıyor yani kendi sapa sağlam cocuk doğurdu diye milleti niye kınıyor benim zaten ciğerim yanmış sen daha ne diyorsun..

Yemin ederim fazla geçmeden bu hamile kaldı istemeden, aman yedi köye yaydı bide rüyasında erkek oldugunu görmüş fazla sürmedi bir hafta sonra kanaması başladı sanırım kimyasaldı bu nasıl ağlıyor üzüldüm haline hani bende kaç kere yaşadım ama kimyasal nedirki milletin başına neler geliyor... Vay aman kimse üzülmemiş bir bu üzülmüş ya 4 tane çocugun var şükür mevlaya...

Biraz içimi dökmüş gibi oldum ama kusura bakmayın eşime de valideyede dedim kimsenin gözü Aydın veya geçmiş olsuna ihtiyacım yok... Herşey yoluna girene kadar kimseyede canımı sıktırmam..

merhaba kızlarrr bendeee aranıza yeni katıldımm 6 haftalık hamileyim :)

Hayirli olsun cnm bilgilerini yazarsan listemize ekleyeyim

SAT
Beklenen doğum tarihi
Yas
Kilo
Son durum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

benıde bu lısteye ekleyebılır mısınız yenıyım pek anlamıyorum yardımcı olur musunuz kım ılgılenıyo

Mrb cnm hayirli olsun.

SAT
Beklenen dogum tarihi
Kilo
Kacinci bbk
Son durum
Yazarsan eklerim

Tabi ki cnm en doğru karari doktorun verecektir.

Hayirli olsun cnm bilgilerini yazarsan listemize ekleyeyim

SAT
Beklenen doğum tarihi
Yas
Kilo
Son durum

SAT : 06.05.2014
beklenen dogum tarihi: 22.02.2015
yas 20
kilo 60
sehir kocaeli
1 bebek
son durum kese göründü

merhaba canım bebeğim kalp atışlarını duydun mu? bana 2 hafta sonra gel dedi 7. haftada ama sabırsızlanıorum erken mi gitsem diye en erken ne zman duyulurr acaba :)

Mrb cnm hayirli olsun.

SAT
Beklenen dogum tarihi
Kilo
Kacinci bbk
Son durum
Yazarsan eklerim

Merhaba cnm listeye benide eklersen sevinirim...
Sat.10-05-2014
Bek.dog.tar.14-02-2015
Şehir.Mersin
Yas.30
Kilo.69
Kac.beb. 2.bebek
Son durum.kalp atislarini dinledik

Arkadaşlar. Bizde dün gittik doktorumuza. Kalp atışlarımızı gördük önce karından sonra alttan muayeneyle gösterdi. Rabbime şükürler olsun herşey yolundaymış. Ama aklıma takılan bişi var 12 gün öncesinde gittiğimde 5+3 tü dünde makina 7+5 gösterdi. Nasıl olabiliyo hiç anlayamadım. Arada 12 gün var ama 18 gün ileri söyledi.

Aynen canim illa bi konusan oluyor soylesen. Benim 8 haftalik dusugumde amaan kucukmus canim demisti biri simdi karnim belli olmasa dogana kadar soylemem dogunca desinler gozunaydini

Gunaydin güzel hamis arkdaslarimm. Bu topik nasil birşey bir saat girmezsen konu takibi yapilmiyor :)) bugün aklima şubat ayi geldi hergun bir bir haberler aldigimiz inşallah

Mrb kizlar bugün kalp atimini gördüm çok duygulandim..ALlahim herkese kismet etsin.. 6+4de gördüm(maşallah)

Canim gözün aydinnn:) bende 6+3 te duydum kalp atislarini. Yani sali günü:) inanılmaz bir duyguymus anne olduğumu hissettim o an.

Bende yaziyorum kimsecikler görmüyor yazanlarida bulamiyorum konu çok gizli ilerliyor :) canim bende 6+3 de doktorumla görüştüm bebeğinin kalp atislarini duydum çok şükür ve 1 ay sonraki için beni cagirdi ikili test için yani 2.5 aylik felanken. Ama aclikla alakali birşey soylememisti.

arkadaşlar merhaba günaydın
bugün kontrolüm var geçen seferkinde doktor keseyi gördü bebeği göremedi inşallah bu sefer görülür bana dua edin

Mrb cnm hayirli olsun.

SAT
Beklenen dogum tarihi
Kilo
Kacinci bbk
Son durum
Yazarsan eklerim

bende yazayım ozaman;
04.05.2014
15.02.2015
istanbul
26
55
1
kalp atışı görüldü

Gunaydin. Boyle pozitif dusunelim iste. Bazen telas yapiyoruz.subati dusunelim :))

Bugün sabah lavaboya gittiğimde idrarımın deişik bi renk olduğunu farkettim sonrada baya bi saat kadar falan cok ağrım oldu ama şimdi çok iyiyim kötü bişi yoktur inşallah :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

Gunaydin hayirli cumalar herkese. Rabbim dualarimizi kabul etsin. Bugün kontrolumuz var. İnşallah mübarek günde hayirli haberler aliriz canlar. Bir rüya gördüm hayirdir inşallah. Rüyamda bi su dolu minik poşet var içinde bebek benim karnima koyacaklar bebeği. Hemşire bakiyo bu bebek erkek diyo. Yaa ben üzülüyorum ben kiz istemiştim ama neyse artik diyorum. Uyaniyorum. Ya bu kadar da kiz olsun diye takmiyorum aslında neden boyle rüyalar görüyorum anlamadim ben ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…