merhaba kızlarrr bendeee aranıza yeni katıldımm 6 haftalık hamileyim :)
benıde bu lısteye ekleyebılır mısınız yenıyım pek anlamıyorum yardımcı olur musunuz kım ılgılenıyo
Ters şekerde kötüymüş Allah yardımcın olsun canım. Kalp atışlarını duyduktan sonra diyetisyene gideyim diyorum. Ama ben hamilelikte zayıflamak bebeğe zararlı diye duydum. Yağlar parçalanınca keton cisimcikleri açığa çıkıyomuş oda bebeğin beyin gelişimine zarar verebiliyormuş. Artık diyetisyenle Dr.uma sorarım ona göre hareket ederim. Sağol canım
Hayirli olsun cnm bilgilerini yazarsan listemize ekleyeyim
SAT
Beklenen doğum tarihi
Yas
Kilo
Son durum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aaa evet canım yazışmıştık sanırım yeni kayıt görünce atladım ben de :))) ilk bebişim evet :) şubat anneleri olarak dur durak bilmiyoruz yanı 3-5 saat bakmıyorum buraya 10 sayfa falan yazılmış oluyor :)))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Mrb cnm hayirli olsun.
SAT
Beklenen dogum tarihi
Kilo
Kacinci bbk
Son durum
Yazarsan eklerim
İnanırmısınız tek kafam sakin rahat olayım el içine pek karışmayın diyorum bugun ne kadar çok haklı olduğumu gördüm...
Bu kadınlar niye böyle birinin canı yanmış sen daha ne konuluyorsun.. Üç bes kendini bilmez sapa sağlam çocuk doğurdu diye milleti resmen hor görüyorlar..
Size bişey anlatayım bundan bi kaç ay önce benim Eltim bir kaç kişiden bahsediyordu yok eksik doğuyor, yani erken Doğan'a diyor.. Yok şunum çocugu gelişmemiş zaten benim ciğerim yanmış sen daha ne konuluyorsun..
Öyle konuşuyorki 4 çocugu var kendisinin birgün yine konuşuyor dedim karşılık versem cahille cahil olacamdedim allahım niye böyle yapıyor yani kendi sapa sağlam cocuk doğurdu diye milleti niye kınıyor benim zaten ciğerim yanmış sen daha ne diyorsun..
Yemin ederim fazla geçmeden bu hamile kaldı istemeden, aman yedi köye yaydı bide rüyasında erkek oldugunu görmüş fazla sürmedi bir hafta sonra kanaması başladı sanırım kimyasaldı bu nasıl ağlıyor üzüldüm haline hani bende kaç kere yaşadım ama kimyasal nedirki milletin başına neler geliyor... Vay aman kimse üzülmemiş bir bu üzülmüş ya 4 tane çocugun var şükür mevlaya...
Biraz içimi dökmüş gibi oldum ama kusura bakmayın eşime de valideyede dedim kimsenin gözü Aydın veya geçmiş olsuna ihtiyacım yok... Herşey yoluna girene kadar kimseyede canımı sıktırmam..
Döngü mongu yoktu bende ne zaman kafaya eserse geliyordu canımcanım çok soru soruyom kusura bakma adet döngün nedir kaç günde bir mesela
Mrb kizlar bugün kalp atimini gördüm çok duygulandim..ALlahim herkese kismet etsin.. 6+4de gördüm(maşallah)
FRYDE cok tsk ederim sende yazmasan kimse görmedi beni diyecektimMalum insan bu dönemlerde daha duygusal oluyor...
Kızlar doktorum 3 hafta sonra ac bir sekilde gel dedi nedenini soramadan acil dogum geldi.Ama ilk gebeligimden hatirladigim kadariyla 2 li tarama testi o döneme denk geliyor, sanirim o nedenle cagirdi.Varmi bilgisi olan bu konuda...ikin
arkadaşlar merhaba günaydın
bugün kontrolüm var geçen seferkinde doktor keseyi gördü bebeği göremedi inşallah bu sefer görülür bana dua edin
Mrb cnm hayirli olsun.
SAT
Beklenen dogum tarihi
Kilo
Kacinci bbk
Son durum
Yazarsan eklerim
Gunaydin güzel hamis arkdaslarimm. Bu topik nasil birşey bir saat girmezsen konu takibi yapilmiyor :)) bugün aklima şubat ayi geldi hergun bir bir haberler aldigimizinşallah
arkadaşlar merhaba günaydın
bugün kontrolüm var geçen seferkinde doktor keseyi gördü bebeği göremedi inşallah bu sefer görülür bana dua edin