2015 Şubat Anneleri

kaç aylık hamilesiniz hesaplayın :)))

Hafta = Ay
1-6 = 1. Ay
7-10 = 2. Ay
11-14 = 3. Ay
15-18 = 4. Ay
19-22 = 5. Ay
23-26 = 6. Ay
27-31 = 7. Ay
32-35 = 8. Ay
36-40 = 9. Ay

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben kesemi 4+2de gördüm kalp atışı içinde 7.hafta çağırdı.. Allah sağlıgıyla kucagına almayı nasip etsin inş

Ben bugün 5+4 üm canım. Haftaya gidicem 6+4 te inşallah. Karından ultrasonla mı baktı senin de

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bana da doktorum bugün söyledi 6. haftada 1,5 aylık değil 1 aylık hamile oluyorsun dedi. 15 gün çıkararak hesaplanıyormuş

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Maşallah... İnşallah kalbini de duyarsin.. Saglicakla

Midene dokunmuyor sa ne zarari olur miss gibi vitamin vücut direncini arttirir..

Mrb kizlar bugün kalp atimini gördüm çok duygulandim..ALlahim herkese kismet etsin.. 6+4de gördüm(maşallah)

FRYDE cok tsk ederim sende yazmasan kimse görmedi beni diyecektim Malum insan bu dönemlerde daha duygusal oluyor...
Kızlar doktorum 3 hafta sonra ac bir sekilde gel dedi nedenini soramadan acil dogum geldi.Ama ilk gebeligimden hatirladigim kadariyla 2 li tarama testi o döneme denk geliyor, sanirim o nedenle cagirdi.Varmi bilgisi olan bu konuda...ikin

benıde bu lısteye ekleyebılır mısınız yenıyım pek anlamıyorum yardımcı olur musunuz kım ılgılenıyo

Mrb kizlar bugün kalp atimini gördüm çok duygulandim..ALlahim herkese kismet etsin.. 6+4de gördüm(maşallah)

darısı bıze ınşallah cnm emınımcok guzel bı duygudur bnde yenı ogrendım pazartesı gıdecem doktora

Ben de öğretmenim.gerçekten çok şaşıracaklar:)
Ins saglikla ilerleriz de sasirtiriz :) ben ilk hamileligimde de karnim cikana kadar soylememistm gizlilik sevuyorum sanirim :)

Arastirmak okumak lazim kardes kiskanclugini onlemek icin. Aileden yakinlara soylenebilir abiye hediye alsinlar diye.
Oglum daha pek anlamiyo ama kiz kardes mi erkek kardes mi diye sorduk kiz kardes dedi :) bakalim tutucak mi

Rica ederim canım. İkili test için olabilir belki ama ben yaptırmadığım için çok emin değilim zamanından. Bu ikincide de yaptırmayı düşünmüyorum.

Blackberry teyzesi biZde kuzumuzun kalbini hem gördük hem duyduk şükür bilgilerimiz güncellensin unutmasın bizi teyzemiz hatırlatalım dedik

benıde bu lısteye ekleyebılır mısınız yenıyım pek anlamıyorum yardımcı olur musunuz kım ılgılenıyo

Konu sahibimiz Blackberry34 e özel msj ile bilgilerini gönder canım listeyi o güncelliyor.

Ters şekerde kötüymüş Allah yardımcın olsun canım. Kalp atışlarını duyduktan sonra diyetisyene gideyim diyorum. Ama ben hamilelikte zayıflamak bebeğe zararlı diye duydum. Yağlar parçalanınca keton cisimcikleri açığa çıkıyomuş oda bebeğin beyin gelişimine zarar verebiliyormuş. Artık diyetisyenle Dr.uma sorarım ona göre hareket ederim. Sağol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…