- 5 Mayıs 2014
- 100
- 22
maşallah canım çok sevindim gözünaydın. Artık iş cinsiyete kaldı. ne zamana randevu verdi cnm tekrar?
yaptırmam herhalde ya çünkü bişey çıksa aldıramam ki ben,kıyamam..Rabbimin imtihanı der bağrıma basarım napayım..rızkı varsa dünyaya gelir zaten yoksa da kendiliğinden doğmadan ölür..ben sebep olamam..
Hoşgeldin canım benimde sat 13.05.2014 tabiki bdt de aynı bu durumda:) hatta bir arkadaş daha var aynı olan:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım gerçekten süper bi tesadüf sanıyorum yazışmıştık senin ilk bebişti öyle değilmi? Allah hepimize hayırlı sağlıklı hamilelik,doğum ve bebişler versin inşallah🙏
doğru söylüyorsun yapamayız, günah.. bide böyle birşey duydun diyelim doğuma kadar deli olur insan.. o yüzden hiç gerek yok kalsın
doğru söylüyorsun yapamayız, günah.. bide böyle birşey duydun diyelim doğuma kadar deli olur insan.. o yüzden hiç gerek yok kalsın
öyle vallahi.. herkesin düşüncesine saygı duyarım ama ben vicdan azabından ölürüm öyle bişey yapsam..zaten çok hassas bi yapım var,nolur halim Allah bilir
Canım 2012 Mayıs doğumlu bi kızım var. Aralarında ortalama 3 yaş olacak inşallah. 2 yıldır ücretsiz izindeydim. Doğum izni şu bu derken bu gidişle çalışmadan emekli olacak gibi görünüyorum😊
Ne guzel cnm masallah. Araları çok olmayacak. Valla ben de buyuduklerınde calılırım dıyorum ama kısmet artık. Evlatlarımız saglıklı olsunda. Bende memnun oldum cnm. Sevgıler...Buarada sana kolay gelsin cnm tanıştığıma çok memnun oldum tekrar görüşmek dileğiyle 😘
Selam talım nasılsın?Slm kissslarrrrrr.
Yok be yavrum 11. Hadtadan sonra bellı oluyor ne kaldı surda. Bence gerek yok ama tabı sen bılırsın. Ben pek ınanmıyorum öyle seylere.Haftaya cuma tekrar gideceğim daha net gösterecek bebeği canım. 😄 cinsiyete daha çok var ama çok merak ediyorum ya ☺️şu cinsiyet testleri varmış ya 10 haftalıkken belli oluyormuş %95 net oluyormuş 😄 ne dersiniz alayım mı?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi.
Kızlar keseyi gördük çok şükür. Haftaya kalp atımı için çağırdı. Sadece keseyi gördük ama bebeği görmeliydik gibi bişey söylemedi. Her şey normal dedi
Kızlar keseyi gördük çok şükür. Haftaya kalp atımı için çağırdı. Sadece keseyi gördük ama bebeği görmeliydik gibi bişey söylemedi. Her şey normal dedi
Yok be yavrum 11. Hadtadan sonra bellı oluyor ne kaldı surda. Bence gerek yok ama tabı sen bılırsın. Ben pek ınanmıyorum öyle seylere.
11. Haftadan sonra nerde belli oluyor ultrasonda mı doktorlar 3-4 aylıkken ancak belli olur diyorlar😃
12 haftalıken görüyorlar ama genelde değişik olabilir diye söylemiyorlar11. Haftadan sonra nerde belli oluyor ultrasonda mı doktorlar 3-4 aylıkken ancak belli olur diyorlar😃
Simdi haberlerde okudum unlu.bir oyuncunun karisinin bebegi olmus karninda8.5 aylik oda kalbi durmus bebegin yazik yaaaa
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.