2015 Şubat Anneleri

maşallah canım çok sevindim gözünaydın. Artık iş cinsiyete kaldı. ne zamana randevu verdi cnm tekrar?

Haftaya cuma tekrar gideceğim daha net gösterecek bebeği canım. 😄 cinsiyete daha çok var ama çok merak ediyorum ya ☺️şu cinsiyet testleri varmış ya 10 haftalıkken belli oluyormuş %95 net oluyormuş 😄 ne dersiniz alayım mı?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi.

doğru söylüyorsun yapamayız, günah.. bide böyle birşey duydun diyelim doğuma kadar deli olur insan.. o yüzden hiç gerek yok kalsın

Hoşgeldin canım benimde sat 13.05.2014 tabiki bdt de aynı bu durumda:) hatta bir arkadaş daha var aynı olan:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım gerçekten süper bi tesadüf sanıyorum yazışmıştık senin ilk bebişti öyle değilmi? Allah hepimize hayırlı sağlıklı hamilelik,doğum ve bebişler versin inşallah🙏

Aaa evet canım yazışmıştık sanırım yeni kayıt görünce atladım ben de :))) ilk bebişim evet :) şubat anneleri olarak dur durak bilmiyoruz yanı 3-5 saat bakmıyorum buraya 10 sayfa falan yazılmış oluyor :)))

Ayneeeeeen takibi çok zor bazen yanlış blok burası galiba dediğim bile oluyor🙈 ama yazışmaları atlamamakta fayda var. Herkesin yaşantı ve deneyimleri örnek olabiliyor bu yüzden çok faydalı buluyorum :)

doğru söylüyorsun yapamayız, günah.. bide böyle birşey duydun diyelim doğuma kadar deli olur insan.. o yüzden hiç gerek yok kalsın

öyle vallahi.. herkesin düşüncesine saygı duyarım ama ben vicdan azabından ölürüm öyle bişey yapsam..zaten çok hassas bi yapım var,nolur halim Allah bilir

öyle vallahi.. herkesin düşüncesine saygı duyarım ama ben vicdan azabından ölürüm öyle bişey yapsam..zaten çok hassas bi yapım var,nolur halim Allah bilir

arkadaşım yaşadı bu durumu,down sendromlu,kalbi böbrekleri sorunlu falan dediler..ama o aldırmadı ve dünyaya geldi kızı ve sadece down sendromu var o da tahminlerden daha iyi durumda..organlarıyla alakalı bi sıkıntısı yok..diyo şimdi ayy ben nasıl aldırırdım bunu..o kadar da tatlı ki zilli

Buarada sana kolay gelsin cnm tanıştığıma çok memnun oldum tekrar görüşmek dileğiyle 😘

Ne guzel cnm masallah. Araları çok olmayacak. Valla ben de buyuduklerınde calılırım dıyorum ama kısmet artık. Evlatlarımız saglıklı olsunda. Bende memnun oldum cnm. Sevgıler...

Yok be yavrum 11. Hadtadan sonra bellı oluyor ne kaldı surda. Bence gerek yok ama tabı sen bılırsın. Ben pek ınanmıyorum öyle seylere.

Kızlar keseyi gördük çok şükür. Haftaya kalp atımı için çağırdı. Sadece keseyi gördük ama bebeği görmeliydik gibi bişey söylemedi. Her şey normal dedi

ben kesemi 4+2de gördüm kalp atışı içinde 7.hafta çağırdı.. Allah sağlıgıyla kucagına almayı nasip etsin inş

Gozunaydin tatlim. Farisi pitpita insallahh

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yok be yavrum 11. Hadtadan sonra bellı oluyor ne kaldı surda. Bence gerek yok ama tabı sen bılırsın. Ben pek ınanmıyorum öyle seylere.

11. Haftadan sonra nerde belli oluyor ultrasonda mı doktorlar 3-4 aylıkken ancak belli olur diyorlar😃

11. Haftadan sonra nerde belli oluyor ultrasonda mı doktorlar 3-4 aylıkken ancak belli olur diyorlar😃

Cnm ocak annelerini takip et bak

Kozlar birşey sormak istiyorum sizlere. Özür diliyorum ama ben her gün bir soğan yiyiyorum. Vitamin felan diye değil çok cnm istiyor. Bir zarari olur mu acaba yaa biraz endiselendim ben. .

Simdi haberlerde okudum unlu.bir oyuncunun karisinin bebegi olmus karninda 8.5 aylik oda kalbi durmus bebegin yazik yaaaa

12 haftalıken görüyorlar ama genelde değişik olabilir diye söylemiyorlar

Simdi haberlerde okudum unlu.bir oyuncunun karisinin bebegi olmus karninda 8.5 aylik oda kalbi durmus bebegin yazik yaaaa

Yiyecek ekmeği yokmuş kuzum. Rabbim herşeyin hayirlisini versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…