- 2 Haziran 2014
- 1.295
- 790
Çok yoruluyorum işyerinde sinirlerim çok bozukbende de hafif kasık ağrıları ve göğüs ağrısı dışında belirti yok mutsuz hissediyorum hamilelik triplerine mi girdim bilmiyorum ama bu da bir belirti sanırım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bende tutmayı deneyeceğim. İlk aylar bebek yediklerimizden etkilenmiyor. İftardan sonra çok su içmeye çalışırız.
iste bende bir kac gun deneyeyim dedim burasi cok sicak etkileerse o etkiler insallah tutabilirİz rabbim yardimcimiz olsun :)) yemek yapmaya yemeye halimiz olur insallah yoruluyorum hemencik :)))
Bende tutmayı deneyeceğim. İlk aylar bebek yediklerimizden etkilenmiyor. İftardan sonra çok su içmeye çalışırız.
iste bende bir kac gun deneyeyim dedim burasi cok sicak etkileerse o etkiler insallah tutabilirİz rabbim yardimcimiz olsun :)) yemek yapmaya yemeye halimiz olur insallah yoruluyorum hemencik :)))
Canim ben bugün tekrar kan verdim gecen hafta sali günü değerim 122 idi. Yükselmiş mi diye bakalim dedi Dr. Ultrasona girmedim daha sonuç yarin cikacak ona gore gideceğim tekrar...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yanlız değilsin:)) bende evimde oturup dinlenmek, hamileliğin tadını çıkarmak istiyorum ama olmuyor.. işyerinde kimse bilmediği için konuşamıyorum bile. sizler de olmasınız çatlarım herhaldeneyse bebişlerimiz sağlıklı olsunlar da biz onlar için çalışalım mühim değil.
Oruçken dikkat etmek gerek bırakabildiğimiz işleri iftar sonrasına bırakırız. Allah yardım eder inşallah. En azından deneriz😊
Benim de moralim çok bozuk... Her şey gözüme batıyo:/ her adet öncesi yaşardım bi sinirlilik hali. Aynı onun gibiyim şu sıralar...
Arkadaslar valla ben de bu depresif ruh haliyle nasil basa cikacagimi bilemiyorum. Pozitif dusunmeye moralimi yuksek tutmaya calisiyorum ama yok yani nedenini bilmedigim bi sekilde surekli canim sıkkın moralim cok bozuk. Hicbir sey yapmak istemiyor canim. Ne zaman gececek bu ruh hali acaba? 12 haftayi doldurmadan once gecmezmi ki?? Kendi kendimi motive etmeye calisiyorum ne guzel bebis gelecek diyorum cok sukur her sey yolunda diyorum ama bu depresyondan cikamiyorum bir turlu😔
Aynı ben :) valla canım aklıma hep olumsuz şeyler geliyor. Bazen tamamen nötr oluyorum aklımda kötü düşünceler olmuyor ama o zamanda sebepsiz bir bezginlik hali sadece yatmak istiyorum. Kendimi oyalayacak şeyler yapmaya çalışıyorum bu kez de halsiz hissediyorum. Korkudan bebeğime heveslenemiyorum bile
İnşallah canım öyledir cuma kendı dr.gıtcem bakalımcanım hiç önemli değil geç döllenmedir. mühim olan sorunsuz olması
Dogru dıyosun canım ınsallah öyle olur zaten kesınlıkle beklıcem bıde benım 5+4 gunlukken 4 gunluk bı kanamam oldu ama dr sorun yok demıstıkullanılan cihaz bile bu tarz teşhislerde farklı sonuç çıkmasına neden olabiliyor. eminim herkes burda benzer vakalar okumuştur. kesin sonuç için 8 e kadar bekle derim. allah korusun şüpheler doğru ise kanama vs. gibi başka belirtilerde olur.. bunlar olmadan ümidini kesme canım. sabır ve dua ile bekleyelim.
Canim mevlam senin hakkinda en hayirlisini versin. Insallah gec dollenme dediklerindendir. Yalniz ben anlamadim doktorun dedigini embryo 4mm diyor. Basimdan cok sey gecti ama ultrasyona girdiginiz zaman sizde bakin doktor kadar bilemeyiz ama anliyor insan. Once mercimek olur kalp atisi fasulyeye dondugu zaman atar. Insallah duyacan o sesleri sende.
Amin canım,inşallah öyledir canım,evet canım bugun gıttıgım dr.4mm dıyor dun gıttıgım dr.7mm dıyor benım kafa allak bullak oldu ınsallah cuma gunu hersey cok guzel olur
Canım hangi şehirdesin ... Biraz daha bekleyıp başka bi doktora daha gitsen ... Belki devlet hastanesi bile olur en azından başka bi göz görur
canım İstanbuldayım fakat bugun corlu dev.hastanesıne gıttım normalde dr.fulyada bahcecı klınıgı
Cuma gunu canım ama haklısın bencede soyle yapayım gıdeyım ama oldu kı sonlandıralım derse ben 2 hafta daha beklıcem derım inşallah canım duyarımYarın diğer doktoruna gitme canım haftaya Çarşamba yada perşembeye randevu al.Bence haftaya kalp atışını duyacaksın ben öyle hissediyorum :)
Canim korkma bak allahin izniyle haftaya goreceksin inaniyorum ki. Ben dun duydum kalp atislarini ve normal yolla giremedik vajinadan bakinca duyabildik. Ve bugun 6+4 gunlugum. Az daha sabret bende 3 doktora gittim ve suan rahatim. Bir defa moralini yuksek tut ve güzel şeyler düşün derim.
İnşallllaaahhhh canım benımde vajıdan baktılar ama bıldıgın gıbı ama ınşalla gec dollenmedır ve ınsallah daha once dr gordugu yanlıstır
Canim gözün aydin çok sevindim bende dun duydum. Bende tutmayi düşünüyordum ama beslenme konusunda söylediklerini duyunca soramadim dahi:) bence tutma depolari doldurmak lazim bence bünye zayifsa birde benim gibi.
İnşallah canım öyledir cuma kendı dr.gıtcem bakalım
Dogru dıyosun canım ınsallah öyle olur zaten kesınlıkle beklıcem bıde benım 5+4 gunlukken 4 gunluk bı kanamam oldu ama dr sorun yok demıstı
Cuma gunu canım ama haklısın bencede soyle yapayım gıdeyım ama oldu kı sonlandıralım derse ben 2 hafta daha beklıcem derım inşallah canım duyarım
Aynen canim aynen bire bir ayni. Bezgin bezgin dolaniyorum ortalarda. Bugun hamilelik ve bebek bakimi ile ilgili kitaplar aldim hem motivasyonum artsin hem oyalanayim hem de bilgileneyim diye. İnsallah iyi gelir. Allah hepimize kolaylik versin insallah.
Bende kitap almıştım ama heveslenmeye de korkuyorum ay iyice manyak bişey oldum çıktım. Yarın inşallah güzel haber alırım da içim rahatlar
aynı düşüncedeyiz. benimde 4 yaşında bir kızım var. bu defa farklı olsun dedim ve 7 den sonra gitmek istedim randevuyu 8. haftaya bulunca o zamana kadar beklemeye karar verdim. evet çok sabırsızlanıyorum ve kendime hakim olmakta zorlanıyorum ama böylesi daha iyi diye düşünüyorum.. bu dönemde erken öğrenerek herhangi bir sorunu tedavi etme şansı kazanmıyoruz malesef. bunun yerine dr ların duyarsızca söyledikleri şüpheleri yüzünden kendimizi kahrediyoruz..
İnsallah cnm senin kac haftalik su an ben yarin tam 7 haftayi dolduruyorum hayirlisiyla.
bayanlar şu msjların altında bebişlerin tahmini doğum tarihi falan yazıyorya nasıl yapıyoruz onu???