2015 Şubat Anneleri

Benim doktorum cd de veriyor ultrason fotoğraflarini. Kaliteli görüntü oluyor.telefonla çekince aynı netlik olmuyor...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben özele gitmiyorum canım..
kendim tıp fakültesinde çalışıyorum kendi çalıştığım hastanede doktorum bayada iyidir her konuda güvenim sonsuz..
o yüzdenden özele gitmedimm..buradada o şekilde cd falan verilmiyor..

ne zaman gel dediyse ozaman git
sakınan göze çöp batar rahat ol dua et lütfen kuzum

kızlar hepinizden Allah razı olsun gerçekten insanın bilmediği bişeyi yaşaması çok zormuş

bi aksilik yoktur diyorum içimden de bişey hissetmeyince işte insan bi garip oluyo isyan yaaa... canım benim sat 9 mayıs

canım lekelenme genelde bi çok kişide oluyor dinlenmeye çalış bence peki doktorun ne diyor peki lekelenme için iğne haf falan kullanabiklirsin bbelki..inşallah bu cuma bende görürüm o minik kalbi..

kızlar sımdı cıkıorum ama zerhan ınsallah hayrlı haberlerle gelır.. bende sabah gıdıcem ılk defa allah hakkımızda hayırlısını versın ınsallah...

Çok yoruluyorum işyerinde sinirlerim çok bozuk bende de hafif kasık ağrıları ve göğüs ağrısı dışında belirti yok mutsuz hissediyorum hamilelik triplerine mi girdim bilmiyorum ama bu da bir belirti sanırım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım lekelenme genelde bi çok kişide oluyor dinlenmeye çalış bence peki doktorun ne diyor peki lekelenme için iğne haf falan kullanabiklirsin bbelki..inşallah bu cuma bende görürüm o minik kalbi..

bir kullanımlık iğne verdi canım,tekrarlarsa haberdar edicem. bence de dinlenmek gerekiyor ama çalıştığımız için biraz zor bu durum :s inşlh görürsün canım sadce bi hareket olarak görünüyor zaten ama çok güzel :)

Canim ben bugün tekrar kan verdim gecen hafta sali günü değerim 122 idi. Yükselmiş mi diye bakalim dedi Dr. Ultrasona girmedim daha sonuç yarin cikacak ona gore gideceğim tekrar...

yanlız değilsin:)) bende evimde oturup dinlenmek, hamileliğin tadını çıkarmak istiyorum ama olmuyor.. işyerinde kimse bilmediği için konuşamıyorum bile. sizler de olmasınız çatlarım herhalde neyse bebişlerimiz sağlıklı olsunlar da biz onlar için çalışalım mühim değil.

kızlar sımdı geldım önce dr. karnımdan kontrol ettı ama detaylı goremeyınce radyalojıye yolladı ordada karnımdan baktı kese ve bebegı gördugunu vajıdan bakarsa daha detaylı bılgı verecegını soyledı sonucu soyluyorum
Uterin kavitede 11 mm çaplı yaklaşık 5 hafta ıle uyumlu gebelık kesesı mevcuttur
Gebelık kesesı ıcınde 4mm ıle yaklasık 4 haftalık kardıyak aktıvıtesı saptanmayan tek embrıyo gözlenmıstır.
Çok sasırdım dun kendı dr.6+1 gozukuyo dedı bu boyle kafam ıyıce karıstı bugunku dr.zaten bu haftalarda gözukmez dedı off yano offf

canım hiç önemli değil geç döllenmedir. mühim olan sorunsuz olması

kullanılan cihaz bile bu tarz teşhislerde farklı sonuç çıkmasına neden olabiliyor. eminim herkes burda benzer vakalar okumuştur. kesin sonuç için 8 e kadar bekle derim. allah korusun şüpheler doğru ise kanama vs. gibi başka belirtilerde olur.. bunlar olmadan ümidini kesme canım. sabır ve dua ile bekleyelim.

Canim mevlam senin hakkinda en hayirlisini versin. Insallah gec dollenme dediklerindendir. Yalniz ben anlamadim doktorun dedigini embryo 4mm diyor. Basimdan cok sey gecti ama ultrasyona girdiginiz zaman sizde bakin doktor kadar bilemeyiz ama anliyor insan. Once mercimek olur kalp atisi fasulyeye dondugu zaman atar. Insallah duyacan o sesleri sende.

Kızlar kusmam bi anda kesildi korkuttu diye yazmıştım bnm gibi korkan arkadaşlarda vardı bugün doktora gittim bi sıkıntı yok dedi korkmayın hiç demek ki hiç beklenmeyen bi anda duzelebiliyoruz :)

Canım hangi şehirdesin ... Biraz daha bekleyıp başka bi doktora daha gitsen ... Belki devlet hastanesi bile olur en azından başka bi göz görur

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kizlar bugun bebisimin pit pit kalp sesini duydum sukur hersey guzel dedi ama doktora oruc tutabilirmiyim dedim oda tavsiye etmiyorum susuz kalirsin oda idrar yolu enfeksiyonu yapar dedi tutmak isteersen sen bilirsin dedi siz ne dusunuyorsunuz ben denemeyi dusunuyorum sonra tutmakta zorlanabilirim diye

Yarın diğer doktoruna gitme canım haftaya Çarşamba yada perşembeye randevu al.Bence haftaya kalp atışını duyacaksın ben öyle hissediyorum :)

Canim korkma bak allahin izniyle haftaya goreceksin inaniyorum ki. Ben dun duydum kalp atislarini ve normal yolla giremedik vajinadan bakinca duyabildik. Ve bugun 6+4 gunlugum. Az daha sabret bende 3 doktora gittim ve suan rahatim. Bir defa moralini yuksek tut ve güzel şeyler düşün derim.

Canim gözün aydin çok sevindim bende dun duydum. Bende tutmayi düşünüyordum ama beslenme konusunda söylediklerini duyunca soramadim dahi:) bence tutma depolari doldurmak lazim bence bünye zayifsa birde benim gibi.

Bende tutmayı deneyeceğim. İlk aylar bebek yediklerimizden etkilenmiyor. İftardan sonra çok su içmeye çalışırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…