2015 Şubat Anneleri

Canım bende de oldu hatta fırçalarken kanıyordu doktor normal dedi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bugun kontrolüm var.inşalllah kese görünür.vajinal usg bakacak sanırım.korkuyorum ya.bişe olacak diye.

Canim korkma benim de dun bakildi. Merak etme bir sey olmaz. Dun kese goruldu ama bebisi goremedik benim 5+2 de henuz. 2 hafta sonra gormeye gidicem. Senin ne kadarlik

günaydın herkese. dun tekrar gittim muayneme. progestan işe yaramıs ve benım yaramaz bırazcık daha tutunmuş annesıne :) dr iyiye gıdıyor merak etme dedı. ıkıncıye dınledım kalp atıslarını allaha sukur sorun yok. :) boyuda 15mm olmus :) kocaman olmus benım kuzum :) progestan kullanan arkadaslar sakın ıhmal etmeyın gercekten onemlı bızım ıcın...

Canım bende de var o durum ishal olmadığımda da yine de sık sık çıkıyorum wc. Normaldir sanırım :)

oh çok şükür çok dikkat et canım bebişinee

merhaba anneler..
nasıl gıdıyor ben hala gıdemedım doktora... ara ara mıdem bulanıyor özellıkle arabada ve kalabalık ortamlarda fenalık gelıyor ... bıde mıdem kaynıyor oda otomatıkman mıde bulantısı yapıyor ... 9.ay böyle olacak bılıyorum ..oğlumdakı butun özellıkler bunda da mevcut ... budamı erkek olur acaba..

Depresyondayım sizde de öle bi şeler var mı? Bıraksam kendimi sabahtan akşama ağlarım.. Hiç bi sorun da yok oysa ki :/

oh çok şükür çok dikkat et canım bebişinee

canım bu arada ben hamıle kalmadan bıkac ay once elevıt dıye bı multıvıtamıne baslamıstım. netten arastırmıstım bırde benım bı arkadasım butun hamılelıgınde kullanmıstı bu ılacı dr ıstıyor dıye. hamıle kalınca dra soyledım. cok ıyı yapmıssın kullanmakla hıc bırakma dedı. yanına bırde folık asıt verdı ayrıca. gercı elevıttede var folık ama yınede yazdı. elevıt saclarının dokulmesını, dişlerinin curumesını engeller, sende eksılenı tamamlar dedı. ben devam edıyorum suan hala. 6. kutuma basladım. bence doktoruna sor bu konuyu

Depresyondayım sizde de öle bi şeler var mı? Bıraksam kendimi sabahtan akşama ağlarım.. Hiç bi sorun da yok oysa ki :/

henuz öyle bır durum yok ama bıraz daha sabırsız ve sınırlıyım sankı

hormonlar canım hormonlar. cok dusunme bunları bebegını dusunup mutlu olmaya calıs :)

ben vitaminleri amway dan almayı düşünüyorum onların içinde sağlığa zararlı şeyler yok ve doğal ya ondan. annem kullanmaya başla dedi ama dr 3 aya kadar folik asit yeter demişti bende napıcamı bilemedim

Herkese merhaba. . Son birkaç aydır açılan tüm topikleri dahil olabilmek ümidiyle takip ediyordum. Galiba nasip burasıymış. Haftasonu kendi yaptığım testte pozitifi gördüm çok şükür😊😊😊 Beni de aranıza alır mısınız?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım aynı durum bendede var kaynıo sureklı. kızımda hıc boyle seyler yasamamıstım bende daha gıtmedım doktora ıkıncı oldugu ve bellı sureden once kalp atısını duyamıcamızı bıldıgım ıcın boyle agırdan alıyorum hayırlısı olsun artık...

doktoruna sormadan kullanma derım ben. ozellıkle bu bıtkısel seylerı. cunku doktorlar her markayı onermıyorlar. haberın olsun

hoşgeldın canım:) allah hayırlı hamılelık ve saglıklı bır bebıs nasıp etsın ınsallah. blackberry topik sahıbımız ona ozelden bilgilerini mesaj atıp topiğin ılk sayfasında kı lısteye dahıl olabılırsın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…