bayanlar benim dünden beri üst damağımın arka tarafında diş etlerimde hafif şişmeler oldu.. normal diyor doktorlar hormonlardan dolayı oluyormuş ama ben yine de her şeyde tedirgin oluyorum..hafif mide bulantıları,düşük tansiyon(8/5,7/4), yüksek nabız (85-90 aralığında) ve sık sık acıkan bir midevardı şimdi de dişetleri eklendi..hormon dengem bozulduğuna göre demek ki bebeğim gelişiyor diye kendimi avutuyorum bende =))
bugun kontrolüm var.inşalllah kese görünür.vajinal usg bakacak sanırım.korkuyorum ya.bişe olacak diye.
gunaydınn kızlarr bugun daha ıyıyım bende.. hastane ısınıde hallettım cok sukurr.. bıde cumartesı yurdısından mısafırlerım gelıo allah yardım etsın ınsallah...
Merhaba hanımlar ben 5 haftanın içindeyim kesemi haftaya görücem inşallahsize bir sorum var dün çok feci(çok afedersiniz) ishal olmuştum hala biraz öyle...Tutması için yedim bişeyler biraz daha iyi ama dün çok korktum bebişime bişey olmaz di mi?:26:
Canım bende de var o durum ishal olmadığımda da yine de sık sık çıkıyorum wc. Normaldir sanırım :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
günaydın herkese. dun tekrar gittim muayneme. progestan işe yaramıs ve benım yaramaz bırazcık daha tutunmuş annesıne :) dr iyiye gıdıyor merak etme dedı. ıkıncıye dınledım kalp atıslarını allaha sukur sorun yok. :) boyuda 15mm olmus :) kocaman olmus benım kuzum :) progestan kullanan arkadaslar sakın ıhmal etmeyın gercekten onemlı bızım ıcın...
kızlar ilk 3 ay folik asit haricinde vitamin alan varmı..
oh çok şükür çok dikkat et canım bebişinee
oh çok şükür çok dikkat et canım bebişinee
Depresyondayımsizde de öle bi şeler var mı? Bıraksam kendimi sabahtan akşama ağlarım.. Hiç bi sorun da yok oysa ki :/
Depresyondayımsizde de öle bi şeler var mı? Bıraksam kendimi sabahtan akşama ağlarım.. Hiç bi sorun da yok oysa ki :/
canım bu arada ben hamıle kalmadan bıkac ay once elevıt dıye bı multıvıtamıne baslamıstım. netten arastırmıstım bırde benım bı arkadasım butun hamılelıgınde kullanmıstı bu ılacı dr ıstıyor dıye. hamıle kalınca dra soyledım. cok ıyı yapmıssın kullanmakla hıc bırakma dedı. yanına bırde folık asıt verdı ayrıca. gercı elevıttede var folık ama yınede yazdı. elevıt saclarının dokulmesını, dişlerinin curumesını engeller, sende eksılenı tamamlar dedı. ben devam edıyorum suan hala. 6. kutuma basladım. bence doktoruna sor bu konuyu
merhaba anneler..
nasıl gıdıyor ben hala gıdemedım doktora... ara ara mıdem bulanıyor özellıkle arabada ve kalabalık ortamlarda fenalık gelıyor ... bıde mıdem kaynıyor oda otomatıkman mıde bulantısı yapıyor ... 9.ay böyle olacak bılıyorum ..oğlumdakı butun özellıkler bunda da mevcut ... budamı erkek olur acaba..
ben vitaminleri amway dan almayı düşünüyorum onların içinde sağlığa zararlı şeyler yok ve doğal ya ondan. annem kullanmaya başla dedi ama dr 3 aya kadar folik asit yeter demişti bende napıcamı bilemedim
Herkese merhaba. . Son birkaç aydır açılan tüm topikleri dahil olabilmek ümidiyle takip ediyordum. Galiba nasip burasıymış. Haftasonu kendi yaptığım testte pozitifi gördüm çok şükür😊😊😊 Beni de aranıza alır mısınız?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.