2015 Şubat Anneleri

Merhaba arkadaşlar :)
Ben de bugün ilk kanda gördüm 1080 çıktı değerim.sizce nasıl? sat 15 Mayıs.tahlil sonucuna göre 5 haftalık aralığında görünüyor.
ama daha kese göremeyiz dedi doktor.1500 den sonra alttan,2500den sonra karından görünür dedi.çarşamba tekrar test vericem.ondan sonra ultrason ile bakılacak çok heyecanlıyım ve kaç saattir kasık ağrısı çekiyorum bir yandan da korkuyorum

gözün aydın empatik daha önce gittiğinde kaç haftalı (gözükmediğinde kalp atısı)
5 haftalikken gitmistm keseyi gormustum dr 7de gel dedi ama 8de gittim. Gümbür gümbür du masallah.

umarım öyle olur yaa ilk hamileliğimde böyle bişey olmamıştı endişelendim
Evet benim ilk hamileligimde de boyle olmamisti.endiselenme

Maşallah mercimeğe bizde önümüzdeki hafta gideceğiz sabırsızlıkla bekliyorum inşallah sağlıklıdır ve büyüyordur
Evet 2. Cocuk ama cok heyecanliyiz ya ilk gibi ..
Dr 15 gun sonra tekrar cagirdi bakalim

Merhaba hanımlar!
Ben de bugün 2. test sonucumu aldım...12. gün 213.2 14.gün 484.7...Haftaya pazartesi keseyi görmeye gideceğim...Tabii doktorum keseler olabilir her an dedi...SAT tarihim 21.05.2014 İSTANBUL

Merhaba hanımlar!
Ben de bugün 2. test sonucumu aldım...12. gün 213.2 14.gün 484.7...Haftaya pazartesi keseyi görmeye gideceğim...Tabii doktorum keseler olabilir her an dedi...SAT tarihim 21.05.2014 İSTANBUL

Slm SAT aynı benim de:) 21 mayıs
Bugün keseceği gördüm.4 temmuz da tekrargidicem kalp atışlarıni duymak için.
Beklenmeyen misafir benimki :)
20 aylık kızım var. Abla olacak küçük kuzum benim:)

canım noolur haber ver. gelişmelerini merak ediyorum.
Gittim bugün doktora bebislerimizi gördük kalp atışı var ikisinin de dedi aktif olarak 7 haftalık gebesin dedi kan tahlili istedi 5 tüp kan verdim 9.50 de verdim kanı saat 15 te çıktı devlet hastanesi ne gitmiştim şehir dışından gittiğim için mecbur bekledim hastanede bide işten cikmistim uykusuz uykusuz bekledim ama bi daha da gitmicem oraya özel hastaneye gidicem kan tahlillerim güzel çıktı 3 hafta sonra kontrole gel dedi. Tabiki gitmicem

Masallah çok bereketli bir topik oldu bu Şubat anneleri masallahhhh

amin canim 5+6 gunlukken gorduk biz sata gore 4 gun geriymisiz bir hafta sonra sesini duyucaz ins.

Darısı başımıza inşallah kuzum o zaman inşallah bende Perşembe günü 5+4 te görürüm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Selam kizlar bir suru yeni hamile arkadaslar katilmis hosgelmisler. Kizlar 7.hft yi bitirdim allahin izniyle ama 7 .hft beni acayip sarsti yaa benim gibi olanlar varmi migde bulantisi migde yanmasi ve hazimsizlik😔 bu haftalarda bunlari bu derece yasayacagimi hic dusunmemistim. Migde yanmasi icin gaviscon surup icin allahima sukur bu gece uyuyabildim ilk defa.benim gibi olan varmi ?? Bebeklerimiz iyi olsunda katlanicagiz ilk uc ay zor diyorlar.

amaniiinnn hemi de ikizdi değil mi... canım allah sağlık versin inşallah. çok dikkat et yemene falan da...

amaniiinnn hemi de ikizdi değil mi... canım allah sağlık versin inşallah. çok dikkat et yemene falan da...
Evet ikiz kuzucuklarim:13: amin canım hepimizin evlatlarina sağlık sıhhat versin Rabbim. Yanlız yeme konusunda hiç dikkatli değilim çünkü çok sık acikiyorum ekmek yemeden de doymuyorum doymayinca midem bulanıyor:26:

Katlanacağız tabi zaten 2 ay bitti neredeyse kaldı 1 ay İnşallah ondan sonra herşey daha kolay ve güzel olur çabucak kavuşuruz bebislerimize

selam kızlar dün lekelenmem olduğu için doktora gittim.kese normal yerinde görünüyor düşecek gibi değil dedi.progestan verdi.
ama kalp atışını duyamadı cuma tekrar gel dedi.dün 6+1 di. bir problem olabilirmi cumaya kadar nasıl beklicem

Gunaydn kizlar. Bu sabah ilk kusmami gerceklestrdm. Onceki hamileliklerimde bulanti azdi bu defa olsa demistim buldum cezami. Ramazanda esime nasil yemek yapicam bilmiyorum tek yiyebildigim ve yapabuldigim tost.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Daha erken canım bozma moralini panik yapma hemen yat dinlen lekelenmen devam etmesin dikkat et kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…