doktoruna sormadan kullanma derım ben. ozellıkle bu bıtkısel seylerı. cunku doktorlar her markayı onermıyorlar. haberın olsun
hoşgeldın canım:) allah hayırlı hamılelık ve saglıklı bır bebıs nasıp etsın ınsallah. blackberry topik sahıbımız ona ozelden bilgilerini mesaj atıp topiğin ılk sayfasında kı lısteye dahıl olabılırsın :)
doktoruna sormadan kullanma derım ben. ozellıkle bu bıtkısel seylerı. cunku doktorlar her markayı onermıyorlar. haberın olsun
ben vitaminleri amway dan almayı düşünüyorum onların içinde sağlığa zararlı şeyler yok ve doğal ya ondan. annem kullanmaya başla dedi ama dr 3 aya kadar folik asit yeter demişti bende napıcamı bilemedim
Depresyondayımsizde de öle bi şeler var mı? Bıraksam kendimi sabahtan akşama ağlarım.. Hiç bi sorun da yok oysa ki :/
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım bana vitamini 11. haftada verdi doktorumm..elevit verdi ama onda da domuz jelatini kullanılıyor..iğrendim ve ben vitamin kullanmıyorumm..
onun yerine yediklerime dikkat editorum..meyvemi yoğurdumu yiyorum..
her ilaç kimyasaldır canım..
kızlar elevit vitamininde domuz jelatini olduğu söyleniyor..bizim topikte bir sürü kişi araştırdı ve farklı vitaminlere geçti bilginiz olsunn
canım inanmazsın ama bende bu gece ruyamda ayran içiyordum. dıktım kafama şişeyı nasıl tatlı gelıyodu anlatamam. bugun alıp içicem sabah sabh içmiyim dedim :) sıcaktan mıdır nedır benımde canım hıc tatlı ıstemıyor. sureklı tuzlu seyler yiyorum. belkıde kızolucak onun alametediri belli olmaz:) aç kalmamaya calıs canım aclık gercekte bulantı yapıyor. sureklı az da olsa bıseyler ye.
Depresyondayımsizde de öle bi şeler var mı? Bıraksam kendimi sabahtan akşama ağlarım.. Hiç bi sorun da yok oysa ki :/
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlar dayanamadım randevumu yarına aldım sabah ıcın cokkk heyecanlıyım suan nasıl olcak duyabılecekmıyım felan fılann.. allah gonlumuze gore versın ınsallah...
hayırlı güzel haberler alırsın inşallah.. bende 2. bebişimi bekliyorum ve bende gittiğimde herşey olup bitmiş olsun diye bekliyorum. zaten randevuyu ancak 8. hafta için bulabildim inşallah o kadar dayanabilirm
Kizlar 5 gun istirahat verdi doktor bebegim duruyordu yerinde kalp atislarini da duydum cok sukur ama dinlenmem gerekiyor evde ve ilac vetdi gunde 3 tane icilen dusuk hapi cok korkmustum ama sukur simdilik bir sorun yok dua edin bana lutfen