2015 Şubat Anneleri

doktoruna sormadan kullanma derım ben. ozellıkle bu bıtkısel seylerı. cunku doktorlar her markayı onermıyorlar. haberın olsun

kesinlikle katılıyorum ben cesaret edemem doktora sormadan bir şey içmeye veya yemeye. Maden suyu içiyorum onu bile soracağım :) halbuki çok faydalıymış...

papatis dünürüm.. ben henüz kalbini duymadım :) ama hissediyorum buradayım diyor sanki.. Bu hafta gitmeyi düşünüyorum.

hoşgeldın canım:) allah hayırlı hamılelık ve saglıklı bır bebıs nasıp etsın ınsallah. blackberry topik sahıbımız ona ozelden bilgilerini mesaj atıp topiğin ılk sayfasında kı lısteye dahıl olabılırsın :)

Teşekkür ederim. . Allah burda ümitle bekleyen herkesin yüzünü güldürsün.. daha önce özelden yazmamıştım hiç inşallah becerebilirim☺

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

doktoruna sormadan kullanma derım ben. ozellıkle bu bıtkısel seylerı. cunku doktorlar her markayı onermıyorlar. haberın olsun

yok canım yaa dr sormadan zaten kullanmaya başlamam o vitamin vermedi ama kullansam sakıncası olurmu diye sorucam. temmuz ilk haftası kısmetse kontrolüm var o zaman öğrenirim inşşş :KK16:

ben vitaminleri amway dan almayı düşünüyorum onların içinde sağlığa zararlı şeyler yok ve doğal ya ondan. annem kullanmaya başla dedi ama dr 3 aya kadar folik asit yeter demişti bende napıcamı bilemedim :KK31:

canım bana vitamini 11. haftada verdi doktorumm..elevit verdi ama onda da domuz jelatini kullanılıyor..iğrendim ve ben vitamin kullanmıyorumm..
onun yerine yediklerime dikkat editorum..meyvemi yoğurdumu yiyorum..
her ilaç kimyasaldır canım..

kızlar elevit vitamininde domuz jelatini olduğu söyleniyor..bizim topikte bir sürü kişi araştırdı ve farklı vitaminlere geçti bilginiz olsunn

Depresyondayım :KK43: sizde de öle bi şeler var mı? Bıraksam kendimi sabahtan akşama ağlarım.. Hiç bi sorun da yok oysa ki :/

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

aynı durum bende de var..durup durup ağlamak istiyorum,daralıyorum,boğuluyorum,çoookkk huzursuzum,yalnız kalmak istemiyorum,kaygılar-korkular..kendimi hiç iyi hissetmiyorum kısaca..böyle devam ederse soluğu psikologda alacağım sanırım..:KK53::KK53::18:

canım bana vitamini 11. haftada verdi doktorumm..elevit verdi ama onda da domuz jelatini kullanılıyor..iğrendim ve ben vitamin kullanmıyorumm..
onun yerine yediklerime dikkat editorum..meyvemi yoğurdumu yiyorum..
her ilaç kimyasaldır canım..

ayy gerçektenmiii söylediğin iyi oldu canım. ben dediğim gibi amway kullanmak istiyorum balık çok yiyemiyorum özellikle balık yağı falan içerim diyorum bakalım dr bi gidiyimde..

Kızlar bende 6+3 teyim bugün, perşembe günü kalp atışını duymaya gidicez, inşallah bi sıkıntısı yoktur..
bi gece bi diş etimde şişlik vardı çok şaşırdım ne alaka diye demekki bebişimdenmiş :) şimdiden başımıza ne işler açıo yavrucuklarımız :KK1: çalıştığım için halsizlik çok oluyor, eve gidip yatma hayalini kuruyorum sürekli, Allahtan müdürümüz anlayışlı iş yapmayıp ortalarda dolandığım zaman bişey demio..

kızlar elevit vitamininde domuz jelatini olduğu söyleniyor..bizim topikte bir sürü kişi araştırdı ve farklı vitaminlere geçti bilginiz olsunn

çok faydalı bir bilgilendirme sağol.. hepimiz evladımız için en iyisini isterek bişeyler yapmaya çalışıyoruz bilmek hakkımız..

Son düzenleme:
kızlar dayanamadım randevumu yarına aldım sabah ıcın cokkk heyecanlıyım suan nasıl olcak duyabılecekmıyım felan fılann.. allah gonlumuze gore versın ınsallah...

canım inanmazsın ama bende bu gece ruyamda ayran içiyordum. dıktım kafama şişeyı nasıl tatlı gelıyodu anlatamam. bugun alıp içicem sabah sabh içmiyim dedim :) sıcaktan mıdır nedır benımde canım hıc tatlı ıstemıyor. sureklı tuzlu seyler yiyorum. belkıde kızolucak onun alametediri belli olmaz:) aç kalmamaya calıs canım aclık gercekte bulantı yapıyor. sureklı az da olsa bıseyler ye.

ayy sağlıklı olsunlarda kız erkek farketmez rabbim neyi uygun gördüyse o olur.
ama benim ablam deli gibi tatlı yemişti hamileliğinde ve kızı oldu
en yakın arkadaşımda 2 hamileliğinde de kavanoz çikolataları gittiği yere götürürdü kaşık kaşık yerdi ama ikiside erkek oldu
benim tatlı midemi bulandırdığı için yiyemiyorum zaten tatlıyla pek aram yoktu

Depresyondayım :KK43: sizde de öle bi şeler var mı? Bıraksam kendimi sabahtan akşama ağlarım.. Hiç bi sorun da yok oysa ki :/

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ayyyy bende de var o kuzum yaaa
akşam eşim sırf yemekten benden önce kalktı diye ağlamaya başladım
halbuki ortada bişey yoktu
her zaman benden önce kalkardı:KK52:
9 ay böylemi geçecek yandım valla ben dedi kızdı bana :KK20:

günaydın kızlar nasılsınız bugün
inşallah bulantısız sorunsuz harika bir gün geçirirsiniz
ben sabah mide bulantısıyla uyandım
yarım paket kraker yedim biraz bastırdı
sonra kahvaltı ettim
ama kahvaltıda yumurta kokusu beni mahfetti:KK25:
öğürmekten sofraya oturmam yarım saati buldu
bebeğim için dedim tıkadım burnumu yemeye çalıştım ama yutamıyorum
sanırım bir süre yumurta yiyemeyeceğim
onun dışında meyve suyu ekmek ve tuzlu peynir çok iyi geldi

kızlar dayanamadım randevumu yarına aldım sabah ıcın cokkk heyecanlıyım suan nasıl olcak duyabılecekmıyım felan fılann.. allah gonlumuze gore versın ınsallah...

hayırlı güzel haberler alırsın inşallah.. bende 2. bebişimi bekliyorum ve bende gittiğimde herşey olup bitmiş olsun diye bekliyorum. zaten randevuyu ancak 8. hafta için bulabildim inşallah o kadar dayanabilirm:KK1::KK1::KK1:

Kizlar 5 gun istirahat verdi doktor bebegim duruyordu yerinde kalp atislarini da duydum cok sukur ama dinlenmem gerekiyor evde ve ilac vetdi gunde 3 tane icilen dusuk hapi cok korkmustum ama sukur simdilik bir sorun yok dua edin bana lutfen

hayırlı güzel haberler alırsın inşallah.. bende 2. bebişimi bekliyorum ve bende gittiğimde herşey olup bitmiş olsun diye bekliyorum. zaten randevuyu ancak 8. hafta için bulabildim inşallah o kadar dayanabilirm:KK1::KK1::KK1:

saol canım senınde hayırlı olsun.. bız ıkıncıyı bekleyenler bıraz daha temkınlıyız gıbı geldı bana :) ılkınde sımdı dıger kızların yasadıklarını yasamaıstık bızlerde allah herkese nasıp etsın cok guzel duygular...

Kizlar 5 gun istirahat verdi doktor bebegim duruyordu yerinde kalp atislarini da duydum cok sukur ama dinlenmem gerekiyor evde ve ilac vetdi gunde 3 tane icilen dusuk hapi cok korkmustum ama sukur simdilik bir sorun yok dua edin bana lutfen

Allah tüm korktuklarından emin eylesin.. (cümlemizi) herşey yolunda gitsin sağlıkla mutlulukla kucağımıza alalım bebişlerimizi:KK9:

mıde bulantısından olecem hamıle oldugumu ogrenmeden 1 hafta once mıde bulantısıyla hastaneye gıttysem 9 ay nasıl gececek kı:KK43::KK43: katlanıcam serumla gecırıcem ne yapayım bebıs ıcın::):) benım randevumda temmuzda bugunde hcg ye tekrar baktırırcam yukselmısmı dıye cunku adetten 3 gun once 52 cıkmıstı adetım gectı ıns yukselmıstır dua edın

Slm kizlar izin bitti geldim evime burasi cok sicak simdiye kadar hic bulanti hissetmedim ne guzel ama gece kac kere uyandim bulanti mahvetti memleketim ne guzel buz gibiydi :KK43: ama cok heyecanliyim yarin doktora gidecegim bebisimin kalp atimlarini daha duyamadim insallah guzel seyler duyup mutlulugumuz daha da artacak daha kimseye solemedim kalp atimlarini duymadan insallah yarin bu guzel haberi ailemize mujdeleyecegiz duanizi eksik etmeyin :)

X