saol canım senınde hayırlı olsun.. bız ıkıncıyı bekleyenler bıraz daha temkınlıyız gıbı geldı bana :) ılkınde sımdı dıger kızların yasadıklarını yasamaıstık bızlerde allah herkese nasıp etsın cok guzel duygular...
canım aynı durum bendede var kaynıo sureklı. kızımda hıc boyle seyler yasamamıstım bende daha gıtmedım doktora ıkıncı oldugu ve bellı sureden once kalp atısını duyamıcamızı bıldıgım ıcın boyle agırdan alıyorum hayırlısı olsun artık...
Tabi onlarda haklılar bende balıkesir deyim özel hastaneye gidicem 33 tl ye işten çık o kadar saat bekleya benımde aynı oldu canım. ilk devlete gıttım keseyı gormek ıcın ozele para vermıyım dedım. ama bin pişman oldum. saatlerce bekledım. kalabalık, sıcak itiş kakış. sonra gırdım muayneye. tabı uc kısı aynı anda gırıyosun. dr benımle soyle 3 dk falan ancak ılgılenebıldı. oda haklı dısarda yıgınla ınsan var. sonra tovbe ettım özele basladım hemen:) bıde calısıyoruz bızım okadar vaktımız yokkkı saatlerce kapıda bekleyelım. ben bursadayım. burda muayneler 50 tl, dogum 1000-1500 tl arası. herkese tavsıyem cebınde 1.500 tl si olan hıc ugrasmasn devlet hastanelerıyle.
Slm kizlar izin bitti geldim evime burasi cok sicak simdiye kadar hic bulanti hissetmedim ne guzel ama gece kac kere uyandim bulanti mahvetti memleketim ne guzel buz gibiydiama cok heyecanliyim yarin doktora gidecegim bebisimin kalp atimlarini daha duyamadim insallah guzel seyler duyup mutlulugumuz daha da artacak daha kimseye solemedim kalp atimlarini duymadan insallah yarin bu guzel haberi ailemize mujdeleyecegiz duanizi eksik etmeyin :)
dusunmende dogal ne varkı. emın ol uyumadıgım zamanların %70 i falan bebegı dusunmekle gecıyor. kalanıylada işlerimi yapıyorum :)
Ya hamımlar iki gündür sanki başım boşlukta gibi.tansiyon ölçüyorum normal ama kalp atışım 94 civarında hep. Cuma kontrolüm var bakalım be diycek.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
BENDE 2.olduğu için beklıyorum ... hafta sonu gıdeceğim doktora sanırım duyarız artık kalp atışlarını ..bıde ben daha doktor bıle bulamadım..ilk doktoruma gıtmeyeceğim çünkü... vıtamın falanda kullanmıyorum..folık asıt cocukta otıuzm falan yapıyor denıyordu... off valla kafam karmakarılşık..napıcam bılmıyorum
ayyyy bende de var o kuzum yaaa
akşam eşim sırf yemekten benden önce kalktı diye ağlamaya başladım
halbuki ortada bişey yoktu
her zaman benden önce kalkardı
9 ay böylemi geçecek yandım valla ben dedi kızdı bana
😔 aslında mantıklı olabilir ama psikoloğa ne anlatıcam ki. Anlatanileceğim bi şey bile yok 😕aynı durum bende de var..durup durup ağlamak istiyorum,daralıyorum,boğuluyorum,çoookkk huzursuzum,yalnız kalmak istemiyorum,kaygılar-korkular..kendimi hiç iyi hissetmiyorum kısaca..böyle devam ederse soluğu psikologda alacağım sanırım..:18:
sen hangı sehırdesın cnm? bende aynı sıkıntıları yasadım ama sımdı karar verdım calısıorum kazanıorum sukur bı sıkıntı olmadıgı surece ozel hastane tercıhım valla napıım hayırlısı olsun artık
BENDE 2.olduğu için beklıyorum ... hafta sonu gıdeceğim doktora sanırım duyarız artık kalp atışlarını ..bıde ben daha doktor bıle bulamadım..ilk doktoruma gıtmeyeceğim çünkü... vıtamın falanda kullanmıyorum..folık asıt cocukta otıuzm falan yapıyor denıyordu... off valla kafam karmakarılşık..napıcam bılmıyorum
KıZlar benim gibi olanınız varmı acaba ?
Miğde bulantısı yüzünden iştahım kapandı resmen hiç bişi istemiyo canım ve dün baktım ki 2 kilo vermişim istifra etmediğim halde böle napıcam ben
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Cnm bulantı ilacindan banada verdi doktorum ben kullandim misafirlige gitmiştim bulanti cok oldu ictim ve etkisini hemen gosterdi lazim olunca kullan ben surekli kullanmıyorum bnmkide ayni ilaçaman canım insallah gecer bulantıların bıran once. benım dr dun bana bulantım cok olmamasına ragmen bulantı hapı yazdı. ne olur ne olmaz calısıyosun yanında bulunsun dedı. diamamin gıbı bısı galıba ısmı. sen kullanıyo musun ondan?
Kızlar benim aşırı midem bulanıyor dünden beri.bir şey yiyemiyorum.Çalışıyorum ve yemek sipariş vericektim neye baksam daha da çok midem bulandı yiyesim yok ama bir okadar da açım((