2015 Şubat Anneleri

Merhaba hanımlar ben 5 haftanın içindeyim kesemi haftaya görücem inşallah size bir sorum var dün çok feci(çok afedersiniz) ishal olmuştum hala biraz öyle...Tutması için yedim bişeyler biraz daha iyi ama dün çok korktum bebişime bişey olmaz di mi?:26:

hamilelikte en büyük sıkıntı kabızlıktır sizde ishal durumu var ıkınma sıkıntısı olduğu için bencce bir sakıncası yok diye düşünüyorum..

haşlanmış yumurta tok tutuyor. ayrıca tahıllı ekmek ye beyaz ekmektense o daha sağlıklı.

bayanlar benim dünden beri üst damağımın arka tarafında diş etlerimde hafif şişmeler oldu.. normal diyor doktorlar hormonlardan dolayı oluyormuş ama ben yine de her şeyde tedirgin oluyorum..hafif mide bulantıları,düşük tansiyon(8/5,7/4), yüksek nabız (85-90 aralığında) ve sık sık acıkan bir mide vardı şimdi de dişetleri eklendi..hormon dengem bozulduğuna göre demek ki bebeğim gelişiyor diye kendimi avutuyorum bende =))

Evet doğru söylüyorsun tam buğday felan alayım sıcakta da yumurta pek canım istemiyor aslında ama sarısı bebeğin beyin gelişimi için çok önemli

sabah kahvaltılarında fix 2 haşlanmış yumurtam vardır. bebişim sağlıklı olsun da Allah'ın izniyle, mide bulantılarım başlayana kadar yemeyi düşünüyorum.

Merhaba arkadaşlar.Bende 6.haftadayım.Kesemiz geçen hafta göründü.Bu cuma günü de kontrole gideceğim inşallah.Daha önce düşüğüm olduğu için cleaxan,coraspin,progestan kullanıyorum.Allah hepimizin gönlüne göre versin.Sağ salim doğurmayı nasip etsin inşallah.

aaaaa aynı şey bende de oldu, demek ki bu yüzdenmiş. Aynı şeyleri yaşıyoruz. Mide bulantım çoktu, hafifledi şükür :)

canım inanmazsın ama bende bu gece ruyamda ayran içiyordum. dıktım kafama şişeyı nasıl tatlı gelıyodu anlatamam. bugun alıp içicem sabah sabh içmiyim dedim :) sıcaktan mıdır nedır benımde canım hıc tatlı ıstemıyor. sureklı tuzlu seyler yiyorum. belkıde kızolucak onun alametediri belli olmaz:) aç kalmamaya calıs canım aclık gercekte bulantı yapıyor. sureklı az da olsa bıseyler ye.

bende tuzlu kraker falan atıyorum agzıma yada yanımda acma pogaca falan bulunduruyorum onu yıyırum bıraz. iş yerındede ımkan kısıtlı. evde olsam kendıme cesıt cesıt seyler yaparım ama ıs yerınde ne varsa onu yıyosun maalesef aksam desen eve gıdıyorum aksam yemegını hazırla ye, sonra esımın zoruyla meyve yıyorum anca bıraz. yarım saat ıcınde de uyumus oluyorum :) evdekı arkadaslar kıymetını bılın ve bu şansınızı iyi degerlendırırn...

ben de senin gibi çok sabırsızım cnm.zaten bu değiştirdiğim 3. dr.çok da evham yapmak istemiyorum esasında o zaman daha kötü oluyo sanki ama işte düşünmeden de duramıyo insan.

dusunmende dogal ne varkı. emın ol uyumadıgım zamanların %70 i falan bebegı dusunmekle gecıyor. kalanıylada işlerimi yapıyorum :)

gunaydınn kızlarr bugun daha ıyıyım bende.. hastane ısınıde hallettım cok sukurr.. bıde cumartesı yurdısından mısafırlerım gelıo allah yardım etsın ınsallah...

dünürüm, izindeydim 5 gün daha kötü oldum, evde zaten tek başına insan yemek istemiyor, iş yerinde hazır yemek geliyor. Midem bulanıyor diye yemekte yapamıyordum. Sanki çalışmak daha iyi geldi bana :) Her gün bir çubuk kraker bitiriyorum, midemi kötü ediyor o da sabah sabah.

Zaten midemden hastaydım iyicene kötüledim. az az ve sık sık yemek bence en faydalı çözüm olarak görüyorum bir de hafif yemekleri tercih etmek. yoğurtlu makarna, çorba, patates püresi.. gibi. Et yiyemiyorum ağır gelir kusarım ayy yazmak bile midemi bulandırdı. neyse Allah a şükür yine hafif geçiyor iki gündür.

ya benımde aynı oldu canım. ilk devlete gıttım keseyı gormek ıcın ozele para vermıyım dedım. ama bin pişman oldum. saatlerce bekledım. kalabalık, sıcak itiş kakış. sonra gırdım muayneye. tabı uc kısı aynı anda gırıyosun. dr benımle soyle 3 dk falan ancak ılgılenebıldı. oda haklı dısarda yıgınla ınsan var. sonra tovbe ettım özele basladım hemen:) bıde calısıyoruz bızım okadar vaktımız yokkkı saatlerce kapıda bekleyelım. ben bursadayım. burda muayneler 50 tl, dogum 1000-1500 tl arası. herkese tavsıyem cebınde 1.500 tl si olan hıc ugrasmasn devlet hastanelerıyle.

aman canım insallah gecer bulantıların bıran once. benım dr dun bana bulantım cok olmamasına ragmen bulantı hapı yazdı. ne olur ne olmaz calısıyosun yanında bulunsun dedı. diamamin gıbı bısı galıba ısmı. sen kullanıyo musun ondan?

bugun kontrolüm var.inşalllah kese görünür.vajinal usg bakacak sanırım.korkuyorum ya.bişe olacak diye.

Hadi bakalim bebislerimizle bulantisiz, sancisiz, agrisiz, saglikli gunler kizlar. Bol bol meyve sebze yogurt peynir ve ceviz yemeği, vitamin ve folik asitlerinizi almayi ihmal etmeyin. (Eminim ki etmiycez :)))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…