- 18 Mart 2013
- 648
- 48
Günaydın minik kuzusunun annesigünaydın anne adayları
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın minik kuzusunun annesigünaydın anne adayları
Merhaba hanımlar ben 5 haftanın içindeyim kesemi haftaya görücem inşallah size bir sorum var dün çok feci(çok afedersiniz) ishal olmuştum hala biraz öyle...Tutması için yedim bişeyler biraz daha iyi ama dün çok korktum bebişime bişey olmaz di mi?:26:
Evet ikiz kuzucuklarim:13: amin canım hepimizin evlatlarina sağlık sıhhat versin Rabbim. Yanlız yeme konusunda hiç dikkatli değilim çünkü çok sık acikiyorum ekmek yemeden de doymuyorum doymayinca midem bulanıyor:26:
Evet doğru söylüyorsun tam buğday felan alayım sıcakta da yumurta pek canım istemiyor aslında ama sarısı bebeğin beyin gelişimi için çok önemlihaşlanmış yumurta tok tutuyor. ayrıca tahıllı ekmek ye beyaz ekmektense o daha sağlıklı.
Evet doğru söylüyorsun tam buğday felan alayım sıcakta da yumurta pek canım istemiyor aslında ama sarısı bebeğin beyin gelişimi için çok önemli
bayanlar benim dünden beri üst damağımın arka tarafında diş etlerimde hafif şişmeler oldu.. normal diyor doktorlar hormonlardan dolayı oluyormuş ama ben yine de her şeyde tedirgin oluyorum..hafif mide bulantıları,düşük tansiyon(8/5,7/4), yüksek nabız (85-90 aralığında) ve sık sık acıkan bir mide vardı şimdi de dişetleri eklendi..hormon dengem bozulduğuna göre demek ki bebeğim gelişiyor diye kendimi avutuyorum bende =))
şimdi salatalık peynir ekmek yedim biraz o bastırdı
canım sürekli sulu ekşili şeyler istiyor tatlı aklıma bile gelmiyor
bide deli gibi ayran içiyorum hayatımda bu kadar ayran içtiğimi hatırlamam
şu haftayıda atlatsak bi allah ın izni ile
kesinlikle katılıyorum, geçen kızartma yedim kahvaltıda o gün acillik oldum, aman yediğinize içtiğinize dikkat edin. hafif yiyecekler ve sık sık yemek yiyin. benim şimdi 3. öğünüm arada çubuk kraker atıştırıyorum. maden suyu bulantıya gerçekten iyi geliyor.
ben de senin gibi çok sabırsızım cnm.zaten bu değiştirdiğim 3. dr.çok da evham yapmak istemiyorum esasında o zaman daha kötü oluyo sanki ama işte düşünmeden de duramıyo insan.
bende tuzlu kraker falan atıyorum agzıma yada yanımda acma pogaca falan bulunduruyorum onu yıyırum bıraz. iş yerındede ımkan kısıtlı. evde olsam kendıme cesıt cesıt seyler yaparım ama ıs yerınde ne varsa onu yıyosun maalesef aksam desen eve gıdıyorum aksam yemegını hazırla ye, sonra esımın zoruyla meyve yıyorum anca bıraz. yarım saat ıcınde de uyumus oluyorum :) evdekı arkadaslar kıymetını bılın ve bu şansınızı iyi degerlendırırn...
Gittim bugün doktora bebislerimizi gördük kalp atışı var ikisinin de dedi aktif olarak 7 haftalık gebesin dedi kan tahlili istedi 5 tüp kan verdim 9.50 de verdim kanı saat 15 te çıktı devlet hastanesi ne gitmiştim şehir dışından gittiğim için mecbur bekledim hastanede bide işten cikmistim uykusuz uykusuz bekledim ama bi daha da gitmicem oraya özel hastaneye gidicem kan tahlillerim güzel çıktı 3 hafta sonra kontrole gel dedi. Tabiki gitmicem
dünürüm, izindeydim 5 gün daha kötü oldum, evde zaten tek başına insan yemek istemiyor, iş yerinde hazır yemek geliyor. Midem bulanıyor diye yemekte yapamıyordum. Sanki çalışmak daha iyi geldi bana :) Her gün bir çubuk kraker bitiriyorum, midemi kötü ediyor o da sabah sabah.
Zaten midemden hastaydım iyicene kötüledim. az az ve sık sık yemek bence en faydalı çözüm olarak görüyorum bir de hafif yemekleri tercih etmek. yoğurtlu makarna, çorba, patates püresi.. gibi. Et yiyemiyorum ağır gelir kusarım ayy yazmak bile midemi bulandırdı. neyse Allah a şükür yine hafif geçiyor iki gündür.
yemedikçe midem küçülüyor zaten
zorla bişeyler yemeye çalışıyorum özellikle salatalık çok yiyorum bol tuzlu
tatlı yemek hiç içimden gelmiyor ama ekşili sulu olsa sürekli yiyebilirim
zaten canım hiç tatlı istemiyor tam tersi tuzlu ekçi acı sulu o tarz şeyler
Bu kadar benzemeyiz :) bende bişi yiyemiyorum miğdem resmen küçüldü tatlı yiyemiyorum ama ver ekşiyi götüreyim yani 😃 nolcaz böle bilmem
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
günaydın anne adayları