2015 Şubat Anneleri

aynıları ben de oluyor. çok fazla ağrım oluyodu kasıklarımda bi kaç gündür azaldı biraz ama hala var,bi kaç kez de kahverengi lekelenme olmuştu. iki gün önce dr ya gittim sıkıntı yok dedi. sen gönlünü ferah tut bence. ama dr takipte olsun genede

Bi durum olursa ara beni demişti . Ama ararsam gel dicek . Kendiside Acıbadem de sırf bi kontrol etsin diye 320 tl vermek istemiyorum haftaya kadar dişimi sıkmaya çalışıyorum . Ama olmada olmuyor. Senin gibi bi tanıdığım yaşadı şimdi maşallah 15 haftalık oldu hiç bi problemleride yok . Ne diyim darısı bizim başımıza .... Ama eğer bi iki gün daha sürerse giderim sanırım offff ((

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ayy canım ya inşllah güzel bi haber duymak okadar içimi rahatlattiki şuan çok teşekkrler .

canım etlik lokman hekim hastanesinde elif terzi var ben istanbulda yasıyorum ama ankarada ona giden tanıdıklarım var cok memnunlardı bi arastır istersen

merhaba kızlar bende 5+1 haftalık hamileyim aranıza yeni katıldım ... bende ilk doğumumu istanbul bayındır hastanesinde yaptım çok memnunum allah nasip ederse ikincide de aynı hastane aynı doktor diyenlerdenim :) Allah herkesin meleğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ...

için rahat etmicekse normal bi hastanede muane olsan bi seferlik. sonuçta her ay dr değiştirenler var. bence boşuna endişeleniyosun dua et gönlünü ferah tut :) ha bu arada muaneden 15 gün geçmeden tekrar gittiğinde kontrol sayılıyor ücret ödemiyorsun diye biliyorum acıbademde de öyle

Acaba öylemi yapsam,mantıklı birşey söyledin:) Eşim gelir bir saate söylerim yarın giderim olmadı ... İçim kıpır kıpır hiç rahat değil . Evet doğru biliyorsun ben ilk gittim ücret verdim , geçen hafta gittiğimde kontrolden sayıldı ,yani bidaha gidişimde muayne oluyor artık :/ bugün öğlen uyudum rüyamda da eşimle hastaneye gitmişiz beraber bakıyoruz ekrana eşimde ay benim güzel kızım die seviyordu kalktım bi mutluyum bi mutluyum 5dk sonra ağrım olunca dedim al senin mutluluğun bu kadar işte :)))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim bu gun keseyi gorduk ama henuz bebisi goremedik. 5+2 henuz. Aslında daha gormeyi beklemiyordum. 2 hafta sonra gormek icin cagirdi doktor. Bu arada insulinim tuksek ciktigi icin endokrin. doktoru insulin ignesi verdi. Cok moralim bozuldu. Oturup agladim hastanede (

arkadaşlar merhaba bugün doktora gittim hiç bişey görünmüyor suan daha erken dedi haftaya tekrar gel bakalım dedi kesenin görünmesi gerekmezmiydi böyle olan varmı

aa ne güzel bak rüyanda bile işaret var sana :) aman sağlıklı olsunlar da bu günlerde geçer elbet analık kolay değilmiş :) benim de içime kız doğuyor ama hayırlı sağlıklısı olsun herkes için.

8. Haftada mercimegimizi gorduk. Pit pit atiyordu masallah.

Eklentiler

• $20140623_182535.jpg
    51,1 KB · Görüntüleme: 43
Amin inşallah evet en son adet tarihi 6 mayıs :) Allah herkesin bebeğini sağlıkla karnın ve hayatta buyutmeyi nasıp etsin.. steyenlere de nasip etsin dualarını kabul etsin inşallah :)
Canım benımde en son adet gunum 6 mayıs hadı bakalım hayırlısı ınsallah herkes ıcın

arkadaşlar merhaba bugün doktora gittim hiç bişey görünmüyor suan daha erken dedi haftaya tekrar gel bakalım dedi kesenin görünmesi gerekmezmiydi böyle olan varmı

Cnm gec dollenme olablr. Benim son adet tarhm 22 nisandi 6 haftalik hamile oldgmu dusunurken dra gittim kan tahlilinde 3 haftalik cikmisti ve kese gornmemisti. 1 hafta sonra belli oldu.

ayy canım ya inşllah güzel bi haber duymak okadar içimi rahatlattiki şuan çok teşekkrler .

Herkese merhaba listeyi guncelleyemedim hala gribim ve hala iyilesemedim. Oğluna ancak bakabiliyorum. Herkesler ve bebisleri iyidir umarim. Cuma günü evime yakin bi özel hastanede de takip ediliyorum oraya gidip kalp atisini ve minbakimi gorecegim inşallah. Bulantim baya azaldi hastalık bulantimi cogaltmisti. Sik-sik az az yiyerek çözüm buldum ve yemek değil çorba agirlikli. Arada bazen köfte ve patates haşlama gibi. Tavsiye ederim ve sabah aksam vitamin amaçli bir bardak iliktan sicak suya yarim limon suyu ve 1 tatli kasigi bal mide bulantimi baya kesti limon. Rabbim saglikla bu günleri atlatmamizi nasil etsin hergun meyve de ihmal etmeyin kizlar.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım hıc bısey yememek te cok mide bulandırıyor. ben acıkınca midem bulanmaya baslıyor ve hemen bırseyler yeme ıhtıyacı hıssedıyorum. az da olsa meyve salata bırseyler ye.

yemedikçe midem küçülüyor zaten
zorla bişeyler yemeye çalışıyorum özellikle salatalık çok yiyorum bol tuzlu

6. haftada bende aynı şeyi diyorum hayatımda o kadar ayran içtiğimi hatırlamıyorum. Tatlı az az yemeye başladım ben, hiç yiyemiyordum.

tatlı yemek hiç içimden gelmiyor ama ekşili sulu olsa sürekli yiyebilirim
zaten canım hiç tatlı istemiyor tam tersi tuzlu ekçi acı sulu o tarz şeyler istiyor

ooyyyyy maşallah kızına.
bebeğim iyi beslensinde bende herşeyi yemeye razıyım valla

merhaba arkadaşlar ben bugün tırsa tırsa doktora gittim karından baktı ve şu an için kese gözüküyor haftaya tekrar görüşelim dedi kalktı gitti sonra odasına geçip sordum daha önce oğlumda 5+3 te kalp atısını görmüştüm vs geçende boş gebelik yaşadım ondada böyle olmustu. Yinemi böyle bişey yaşayacağım diye henüz çok erken ancak bunu haftayada görmezsek söyleyebilirim dedi. moralim bozuldu. Neyse ya gerçekten özel hastane var özel hastane var buna şimdilik gideyim dedim 2. aydan sonra kendi doğumcuma giderim dedim çok pişman oldum. haftaya da tatile gidecektik

Cnm gec dollenme olablr. Benim son adet tarhm 22 nisandi 6 haftalik hamile oldgmu dusunurken dra gittim kan tahlilinde 3 haftalik cikmisti ve kese gornmemisti. 1 hafta sonra belli oldu.

umarım öyle olur yaa ilk hamileliğimde böyle bişey olmamıştı endişelendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…