- 17 Haziran 2014
- 203
- 36
Kızlar 7+4 üm tam bir haftam var doktora gitmek için . Ama ara ara ağrılar giriyor kasıklarıma,belime sanki adet olucakmışım gibi . Ve akıntım vardı düne kadar o da geçti . Benim ilk gebeliğimde buna az çok benzeyen şikayetlerim artınca doktora gittim kalbi durmuştu . Yine aynı olmasından çok korkuyorum. Ne yapabilirim ....
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
aynıları ben de oluyor. çok fazla ağrım oluyodu kasıklarımda bi kaç gündür azaldı biraz ama hala var,bi kaç kez de kahverengi lekelenme olmuştu. iki gün önce dr ya gittim sıkıntı yok dedi. sen gönlünü ferah tut bence. ama dr takipte olsun genede
bence endişelenme burada aynı konu yüzünden endişelenmeyen kalmadı ama herkes görüyor sonunda. boş gebelik çok görülen bir şey değil ayrıca. ben de seninle aynı durumdayım bir haftadır düşündüm dertlendim gittim bugun normalmiş her şey. görünür yani merak etme biraz sabret.
kızlar kafayı yıcem yaa ankarada olanlar hangı doktora gıdıyorsunuz bı yardımcı olurmusunuzz
baskent unıversıtesınden randevu aldım sımdı 11 temmuza taa ozamana 9 haftalık oluyoruz cok gec napıcam bılmıorum.. hem hastanesı ıyı olsun hem doktoru ıstıyorum off baskentte bıde sıra cok oluo
Bi durum olursa ara beni demişti . Ama ararsam gel dicek . Kendiside Acıbadem de sırf bi kontrol etsin diye 320 tl vermek istemiyorum haftaya kadar dişimi sıkmaya çalışıyorum . Ama olmada olmuyor. Senin gibi bi tanıdığım yaşadı şimdi maşallah 15 haftalık oldu hiç bi problemleride yok . Ne diyim darısı bizim başımıza .... Ama eğer bi iki gün daha sürerse giderim sanırım offff((
Acaba öylemi yapsam,mantıklı birşey söyledin:) Eşim gelir bir saate söylerim yarın giderim olmadı ... İçim kıpır kıpır hiç rahat değil . Evet doğru biliyorsun ben ilk gittim ücret verdim , geçen hafta gittiğimde kontrolden sayıldı ,yani bidaha gidişimde muayne oluyor artık :/ bugün öğlen uyudum rüyamda da eşimle hastaneye gitmişiz beraber bakıyoruz ekrana eşimde ay benim güzel kızım die seviyordu kalktım bi mutluyum bi mutluyum 5dk sonra ağrım olunca dedim al senin mutluluğun bu kadar işte :)))için rahat etmicekse normal bi hastanede muane olsan bi seferlik. sonuçta her ay dr değiştirenler var. bence boşuna endişeleniyosundua et gönlünü ferah tut :) ha bu arada muaneden 15 gün geçmeden tekrar gittiğinde kontrol sayılıyor ücret ödemiyorsun diye biliyorum acıbademde de öyle
Geçmiş olsun canım. Şeker yüklemesine erken gitmişsin diyecektim ki insülinle alakalı sorunlarım var demişsin.
Ben de ilk gebeliğimde gestasyonel diyabettim. Muhtemelen bunda da çıkacak. Allah yardımcımız olur inşallah.
HAyırlı haberlerini bekleriz.
Acaba öylemi yapsam,mantıklı birşey söyledin:) Eşim gelir bir saate söylerim yarın giderim olmadı ... İçim kıpır kıpır hiç rahat değil . Evet doğru biliyorsun ben ilk gittim ücret verdim , geçen hafta gittiğimde kontrolden sayıldı ,yani bidaha gidişimde muayne oluyor artık :/ bugün öğlen uyudum rüyamda da eşimle hastaneye gitmişiz beraber bakıyoruz ekrana eşimde ay benim güzel kızım die seviyordu kalktım bi mutluyum bi mutluyum 5dk sonra ağrım olunca dedim al senin mutluluğun bu kadar işte :)))
Canım benımde en son adet gunum 6 mayısAmin inşallah evet en son adet tarihi 6 mayıs :) Allah herkesin bebeğini sağlıkla karnın ve hayatta buyutmeyi nasıp etsin.. steyenlere de nasip etsin dualarını kabul etsin inşallah :)
arkadaşlar merhaba bugün doktora gittim hiç bişey görünmüyor suan daha erken dedi haftaya tekrar gel bakalım dedi kesenin görünmesi gerekmezmiydi böyle olan varmı
bence endişelenme burada aynı konu yüzünden endişelenmeyen kalmadı ama herkes görüyor sonunda. boş gebelik çok görülen bir şey değil ayrıca. ben de seninle aynı durumdayım bir haftadır düşündüm dertlendim gittim bugun normalmiş her şey. görünür yani merak etme biraz sabret.
canım hıc bısey yememek te cok mide bulandırıyor. ben acıkınca midem bulanmaya baslıyor ve hemen bırseyler yeme ıhtıyacı hıssedıyorum. az da olsa meyve salata bırseyler ye.
6. haftada bende aynı şeyi diyorum hayatımda o kadar ayran içtiğimi hatırlamıyorum. Tatlı az az yemeye başladım ben, hiç yiyemiyordum.
Bebeğini gelişmemiş olarak sakın düşünme canım. Zaten ilk 3 ay bebekle kan bağı kurulmuş kabul edilmiyor, rahatsız hissetme kendini.
Ben de hiç birşey yiyemiyorum. Yediklerim de ekmek, peynir, biraz kuruyemiş, az meyve gibi ıvır zıvır şeyler. Sağlıklı beslendiğim hiç söylenemez.
Şimdilik günleri geçirmeye çalışıyorum napim...
Kızımda da son zamanlar hiç yiyemediydim. Doğuma son 15 gün dedi doktorum, daha 2 kiloyu az geçmişti yazık bebek. Dedi ki yumurtalar, etler, ciğerler önünden biri gelecek biri gidecek, sırf protein yükleneceksin.
Öyle yaptım ki hiç biri yiyebildiğim şeyler değildir, 15 günde bebeğe 1,5 kilo aldırarak 3,5 kilo dünyaya getirdim hamdolsun
8. Haftada mercimegimizi gorduk. Pit pit atiyordu masallah.
Cnm gec dollenme olablr. Benim son adet tarhm 22 nisandi 6 haftalik hamile oldgmu dusunurken dra gittim kan tahlilinde 3 haftalik cikmisti ve kese gornmemisti. 1 hafta sonra belli oldu.
8. Haftada mercimegimizi gorduk. Pit pit atiyordu masallah.