Kızlar şimdi kanamam oldu yani kahvemsi kırmızımsı leke var iç çamaşırımda ya çok korkuyorum öyle acı sızı hissetmiyorum ama dua edin bana ya doktorumun dönmesini bekliyorum aradım ama normalmi sizce varmı yaşayan?
Kızlar şimdi kanamam oldu yani kahvemsi kırmızımsı leke var iç çamaşırımda ya çok korkuyorum öyle acı sızı hissetmiyorum ama dua edin bana ya doktorumun dönmesini bekliyorum aradım ama normalmi sizce varmı yaşayan?
canım benim ya valla içime su serptin çok sağol
bu gün kahvaltı bile etmedim ama midem bulanıyor
canım hiçbirşey istemiyor ağzımda lokmalar büyüyor
yutamıyorum bu durum suçluluk duygusu yaratıyor
bebeğin gelişmemiş ye cimcime gelişsin herşey onun için deyip yemeye çalışıyorum
haftaya gittiğimde kalp atışlarını duyarım inşallah
Bayındır hastanesinin ankara şubesi (istanbul da öyle de) çok iyi diyorlar hakikaten. İş bankasının hastanesi bayındır. Annem iş bankası emeklisi benim, hep oraya gider istanbulda. Ankarada da gitmiş. Çok memnundu. Gerçi kadın doğuma gitmedi tabi ama, genel olarak hastaneyi çok övüyorlar.
kızlar son adet 6 mayıs gbelik bugun 6+& normalde 18mm kesem var bebek görünmedi ayın 1'inde doktor çağırdı 25mm geçip bebek olmazsa boş gebelik derim ama öle bişi yok normal seyrinde devam ediyor herşey ddedi ama benim içime bir kurt düştü benim gibi olan var mı hiç moralm çok bozuk ...(
canım bozma moralini yüksek tut. bol bol dua et dinlen rabbim yardımcın olsun inşş boş gebelik değildir. ama öyle bile olsa üzülmek yok bebş çalışmalarına devam
doktor ağzına almadı boş gebelik die zaten ben sordum öyle bişey yok endişelencek bişey yok herşey normal seyrinde dedi haftaya görürsek adet tarihimi öne alacakmış yani geç döllenme olarak değerlendirecek bu durumda 6. haftaya yeni giriyo sayılıcam ama endişeleniyorum ediorum dua ne olur sizler de bana dua edin
doktor ağzına almadı boş gebelik die zaten ben sordum öyle bişey yok endişelencek bişey yok herşey normal seyrinde dedi haftaya görürsek adet tarihimi öne alacakmış yani geç döllenme olarak değerlendirecek bu durumda 6. haftaya yeni giriyo sayılıcam ama endişeleniyorum ediorum dua ne olur sizler de bana dua edin
bence endişelenme burada aynı konu yüzünden endişelenmeyen kalmadı ama herkes görüyor sonunda. boş gebelik çok görülen bir şey değil ayrıca. ben de seninle aynı durumdayım bir haftadır düşündüm dertlendim gittim bugun normalmiş her şey. görünür yani merak etme biraz sabret.doktor ağzına almadı boş gebelik die zaten ben sordum öyle bişey yok endişelencek bişey yok herşey normal seyrinde dedi haftaya görürsek adet tarihimi öne alacakmış yani geç döllenme olarak değerlendirecek bu durumda 6. haftaya yeni giriyo sayılıcam ama endişeleniyorum ediorum dua ne olur sizler de bana dua edin
o zaman kal atışlarını da duyabilirim dimi
ben bugün dayanamadım doktora gittim. 6+4 müş ultrasona göre, sat 7+3 lerde. doktor sen satı boşver dedi. bebeği gördü kalp atışı da var dedi ama ben ne bebek gördüm ne kalp atışı dinledim. malum devlet hastanelerinde bana da göster ya da kalbini dinleyeyim desende duymazlar. aman dedim iyi olsun da ben görmesem de olur.
artık özeldeki randevumu bekleyeceğim.
ve midem bulanmıyor diye dertleniyordum sabah perişan oldum ne yediysem çıkardım. müstahaktır bana. şimdi bir şey yok gerçi.
ilk kontrolümde bana da öyle demişti doktor. bakalım çarşamba günü tekrar gideceğim. durumlar nasılmış içerde.
sen de üzülme canım hayırlısıyla iyi haberleri alırız inşallah. beklemek çok zor biliyorum ben de aynı durumdayım. :26:
çarpıntı nasıl oluyor canım ne hissediyorsun o anlarda ?