2015 Şubat Anneleri

öncelikle dr unun görmesinde fayda var.ama lekelenme yada ağrı oldu diye hemen düşük yapıyorum zannetme,normal ilerleyen hamileliklerde de lekelenme vs. olabilir.benim bundan önceki hamileliğimde kasık ağrım ve lekelenmem oluyordu çok şükür birşey olmadan aldım kızımı kucağıma. :) inşallah seninde korkulacak birşey değildir.

Çok geçmiş olsun canım. Kanama durumunda mutlaka doktora gitmelisin ama gebeliklerin yarısından fazlasında oluyor bu durum, korkma Allahın izniyle herşey yolundadır ama yatıp dinlenmen gerekir derler muhtemelen.

Canım benim 6. Haftada gelmişti. Kasıklarımda bayağı ağrı vardı. Şehir dışındaydık Doktoru aradım progestan al yarın da gel dedi. Ertesi gün gittiğimde hiç bi şe görünmedi. Bazen olabiliyo böle şeyler dedi. Merak etme sende se inşallah herşey normaldir. Ara doktorunu o seni yönlendirir zaten...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

5. Haftamda kahverengi azcık leke gelmişti, doktora gittim kesemi gördük. progestan vermişti kullanmadım sonra da gelmedi zaten. Çoğalmadığı sürece bir sorun yok bence.

Son düzenleme:

Bebeğini gelişmemiş olarak sakın düşünme canım. Zaten ilk 3 ay bebekle kan bağı kurulmuş kabul edilmiyor, rahatsız hissetme kendini.
Ben de hiç birşey yiyemiyorum. Yediklerim de ekmek, peynir, biraz kuruyemiş, az meyve gibi ıvır zıvır şeyler. Sağlıklı beslendiğim hiç söylenemez.
Şimdilik günleri geçirmeye çalışıyorum napim...
Kızımda da son zamanlar hiç yiyemediydim. Doğuma son 15 gün dedi doktorum, daha 2 kiloyu az geçmişti yazık bebek. Dedi ki yumurtalar, etler, ciğerler önünden biri gelecek biri gidecek, sırf protein yükleneceksin.
Öyle yaptım ki hiç biri yiyebildiğim şeyler değildir, 15 günde bebeğe 1,5 kilo aldırarak 3,5 kilo dünyaya getirdim hamdolsun

Benim ilk hamileliğimde hiç lekelenmem kanamam olmadı. Ama kanama odağı varmış, keseye de çok yakın ve keseden de büyüktü. Ama progestan içtim hep, sorun olmadan da geçti.

ben bugün dayanamadım doktora gittim. 6+4 müş ultrasona göre, sat 7+3 lerde. doktor sen satı boşver dedi. bebeği gördü kalp atışı da var dedi ama ben ne bebek gördüm ne kalp atışı dinledim. malum devlet hastanelerinde bana da göster ya da kalbini dinleyeyim desende duymazlar. aman dedim iyi olsun da ben görmesem de olur.
artık özeldeki randevumu bekleyeceğim.
ve midem bulanmıyor diye dertleniyordum sabah perişan oldum ne yediysem çıkardım. müstahaktır bana. şimdi bir şey yok gerçi.

kızlar son adet 6 mayıs gbelik bugun 6+& normalde 18mm kesem var bebek görünmedi ayın 1'inde doktor çağırdı 25mm geçip bebek olmazsa boş gebelik derim ama öle bişi yok normal seyrinde devam ediyor herşey ddedi ama benim içime bir kurt düştü benim gibi olan var mı hiç moralm çok bozuk ... (

benm duyduklarım bunlar b iaraştır istersen

canım bozma moralini yüksek tut. bol bol dua et dinlen rabbim yardımcın olsun inşş boş gebelik değildir. ama öyle bile olsa üzülmek yok bebş çalışmalarına devam

canım bozma moralini yüksek tut. bol bol dua et dinlen rabbim yardımcın olsun inşş boş gebelik değildir. ama öyle bile olsa üzülmek yok bebş çalışmalarına devam

doktor ağzına almadı boş gebelik die zaten ben sordum öyle bişey yok endişelencek bişey yok herşey normal seyrinde dedi haftaya görürsek adet tarihimi öne alacakmış yani geç döllenme olarak değerlendirecek bu durumda 6. haftaya yeni giriyo sayılıcam ama endişeleniyorum ediorum dua ne olur sizler de bana dua edin

rabbim yardımcın olsun canım hayırlısıyla güzel haberleri alırsın inşş

geçmiş olsun icell http://www............./dosyalar/haftalar/hafta8.html adresinde hafta hafta gebelik takibi yapabilirsin bak 8. gebelik haftası için ne demiş:

Bu hafta içinde bebeğin yerleştiği rahim iç tabakasının gelişimi ve idamesinden sorumlu olan hormonun üretim işlevi yumurtalık dokusundan plasenta adı verilen yapıya devredilecektir. Bu devir esnasında bazı anne adaylarında az miktarda lekelenme tarzında kanamalar olabilmektedir ("plasental shift", yani "devir teslim" kanaması).

senin kanaman belki de böyle bir kanamadır. tabi doktoruna danışmayı ihmal etme ama kendini çok strese de sokma

ilk kontrolümde bana da öyle demişti doktor. bakalım çarşamba günü tekrar gideceğim. durumlar nasılmış içerde.
sen de üzülme canım hayırlısıyla iyi haberleri alırız inşallah. beklemek çok zor biliyorum ben de aynı durumdayım. :26:

bence endişelenme burada aynı konu yüzünden endişelenmeyen kalmadı ama herkes görüyor sonunda. boş gebelik çok görülen bir şey değil ayrıca. ben de seninle aynı durumdayım bir haftadır düşündüm dertlendim gittim bugun normalmiş her şey. görünür yani merak etme biraz sabret.

o zaman kal atışlarını da duyabilirim dimi

canm benim dr çocuk küçükken yani ilk haftalar işte kalp atışlarını duymak bebeğe zararlı dedi. çünkü çok yüksek derece sinyal yolluyorlarmış duymak için kendinizi mutlu etmek için zarar vermeyin sabredin sonra biraz büyüdükten sonra dinleyin dedi bilmiyorum ne kadar doğru

çok sevindim canım senın adına 6+4 olmasına ragmen kalp atıslarını duymus doktor
darısı kalp atısı bekleyenlerın başınaa..
Mide bulantın için de stres yapma gelip geçer Allah'ın izniyle..

Kızlar 7+4 üm tam bir haftam var doktora gitmek için . Ama ara ara ağrılar giriyor kasıklarıma,belime sanki adet olucakmışım gibi . Ve akıntım vardı düne kadar o da geçti . Benim ilk gebeliğimde buna az çok benzeyen şikayetlerim artınca doktora gittim kalbi durmuştu . Yine aynı olmasından çok korkuyorum. Ne yapabilirim ....

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

inşallah hayırlı haberler alırız evet çok zor beklemek 6+6 yım normalde ama değilsem de kese 18mm 26mm den sonraki keseleri içinde bebek yoksa boş gebelik sayıolar düşündürüo Allah yardımcımız olsun ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…