Senin de gözün aydın.. sende sağlıcakla alırsın inşAllah bebişini kucağına..
kan değerin düşük çıkmamış o zaman..
çok sorun etmiyorum ama işte doktor artışı az bulunca endişeleniyorum nedense
kızlar kalp atışlarını gördüm dr yenı geldım sımdılık bır soru yok dedı dr kan sulandırıcı iğne verdi 10 gunde 1 tane ılkını oldum rabbım korusun bizi buda yeni fotomuz
kocasininpiremsesi
bencede moralini bozma kötu düşünme canım benimde ilk hamileligimde ilk 2 ay lekelenmem hatta kanamalarim oldu.. lekelenMe olunca erkek geliyo derler benim öyle :)) oldu gönlünü ferah tut
Gecti simdi lekelenmem doktora gidiyorum. Sirami falan bekleyemem ben hastanede resepsoyonda diyecem kizlara acil diye off allahim insaallah iyi haberler alirim
Kizlar benim dunden beri lekelenmelerim var yine.. Dua edin ne olur.. Doktor dusuk tehdidi dedi.. Bu bebisimi de kaybetmiyeyim.. Baska boyle lekelenmeleri olan var mi?..
bende progestan kullanıyorum ama hala çok yüksek değil gibi gelio değerim gerçi doktorum 15in altına düşmediği sürece sorun yok dedi ama sizinkileri merak ettim bakıldı mı die. bu arada ben zaten doktora sormadan kendim bakıorum merak işte
Gecti simdi lekelenmem doktora gidiyorum. Sirami falan bekleyemem ben hastanede resepsoyonda diyecem kizlara acil diye off allahim insaallah iyi haberler alirim
Kizlar benim dunden beri lekelenmelerim var yine.. Dua edin ne olur.. Doktor dusuk tehdidi dedi.. Bu bebisimi de kaybetmiyeyim.. Baska boyle lekelenmeleri olan var mi?..