2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Iyi dusun iyi olsun canim

kızlar kalp atışlarını gördüm dr yenı geldım sımdılık bır soru yok dedı dr kan sulandırıcı iğne verdi 10 gunde 1 tane ılkını oldum rabbım korusun bizi buda yeni fotomuz
Hadi gozun aydin canim darisi bize artik..

BERRE , canim hamile imissin??? gözün aydinnnn!!!!! cok sevindim senin adina , insallah bu sefer Rabbimin izni ile evladini kucagina alirsin
canımm...cok teşekkür ederim..amin inşallah canım inşallah

kocasininpiremsesi bencede moralini bozma kötu düşünme canım benimde ilk hamileligimde ilk 2 ay lekelenmem hatta kanamalarim oldu.. lekelenMe olunca erkek geliyo derler benim öyle :)) oldu gönlünü ferah tut
Gecti simdi lekelenmem doktora gidiyorum. Sirami falan bekleyemem ben hastanede resepsoyonda diyecem kizlara acil diye off allahim insaallah iyi haberler alirim

Kizlar benim dunden beri lekelenmelerim var yine.. Dua edin ne olur.. Doktor dusuk tehdidi dedi.. Bu bebisimi de kaybetmiyeyim.. Baska boyle lekelenmeleri olan var mi?..

B
benim de bi boş gebelik var diye bebe aspirini verdi. bu arada progesteronuna baktı mı hiç doktor yoksa bakmadan mı verdi progestanı?
Bakmadan verdi ama diğerlerinde de bu doktorumda kontroldeydim

B

Bakmadan verdi ama diğerlerinde de bu doktorumda kontroldeydim
bende progestan kullanıyorum ama hala çok yüksek değil gibi gelio değerim gerçi doktorum 15in altına düşmediği sürece sorun yok dedi ama sizinkileri merak ettim bakıldı mı die. bu arada ben zaten doktora sormadan kendim bakıorum merak işte

Gecti simdi lekelenmem doktora gidiyorum. Sirami falan bekleyemem ben hastanede resepsoyonda diyecem kizlara acil diye off allahim insaallah iyi haberler alirim
korkma canım.Allahın izniyle bişey olmaz hayırlı haberlerle inşallah..

Kizlar benim dunden beri lekelenmelerim var yine.. Dua edin ne olur.. Doktor dusuk tehdidi dedi.. Bu bebisimi de kaybetmiyeyim.. Baska boyle lekelenmeleri olan var mi?..
Canım benim dualarımız seninle inş bişey olmıcak sen sakın yorma kendini iyice dinlen Allah koruyacak inş bebişini

benim de bi boş gebelik var diye bebe aspirini verdi. bu arada progesteronuna baktı mı hiç doktor yoksa bakmadan mı verdi progestanı?
Canım banada progestan verdi ama tahlil yapmadı çok şükür düşüktehlike de yok önlem amaçlı verdi

canım bende yazıyim bilgilerimi
sat :6 agustos
yas:21
Tahmini doğum 13 Mayıs 2015
şehir hatay
ilk olacak allahın izniyle

Çok geçmiş olsun canım. Kötü birşey olacağını sanmıyorum. Lekenmeler olabilir diye biliyorum. Buarada sen 14:30da dr a gitmeyecekmydin?

Saol canim insallah.. Ben carsamba gitmistim doktora.. İki hafta sonra gidicektim ama lekelenme olunca bugun sabah da gittim.. Hakkimizda hayirlisi..

Sen Hataylı mısın :) hemşeriyiz yani neresinden ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…