• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
kızlar kalp atışlarını gördüm dr yenı geldım sımdılık bır soru yok dedı dr kan sulandırıcı iğne verdi 10 gunde 1 tane ılkını oldum rabbım korusun bizi buda yeni fotomuz
sabahtan beri seni bekliodum çok sevindim darısı başıma ama bi hafta nasıl beklerim bilmiyorummm

Buda bizim Minnak olacak inş. Dr 3 ay günaşırı kullanmam için clexane kam sulandırı iğne 4000 lik, progesteran,aspirin ve folik asit verdi. 10 gün sonra kalp atışı için çağırdı. Yatıp dinlenecekmişim bide.

Fotoyu eklemeyi unutmuşum :)

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    993,2 KB · Görüntüleme: 77
Merhaba anneler, biz bugun kalp atislarini gorduk bebegimizin. Darısı herkesin başına. Cok başka bir duyguymuş. Onu hissedebildigim tek sey bu oldu. cunku ne bulanti, ne aserme, ne yorgunluk hicbir hamilelik belirtim yoktu.adet gormeme dışında. :-):-)
Canim ne mutlusundur simdi:nazar: darisi bizlere:KK68:ben daha 10 gun sonra fln gitcem zaman gecmiyor

sabahtan beri seni bekliodum çok sevindim darısı başıma ama bi hafta nasıl beklerim bilmiyorummm
beklemek cok zsor cnm aklına hergeldıgınde dua et bol bol ben oyle yaptım yasın suresı ve fetıh suresı okudum benı cok rahatlattı

beni de listeye ekleyin kızlar. aranıza yeni katıldım. 5+5 de beta hcg 8900 dü. su anda 6+2 deyim.. :) tahmini dogum tarihim 07/05/2015 :) ayrıca ben de cok üşüyorum. oğlan mı geliyo dersiniz? 2 hafta sonrasına kalp atışlarını dinlemek için randevu aldık doktordan. catlıcam meraktan..
Listeye eklemem için isim ,yaş, yaşadığın şehir, sat gibi bilgilerin gerekiyor canım :)

Listeye eklemem için isim ,yaş, yaşadığın şehir, sat gibi bilgilerin gerekiyor canım :)
benıde ekleyın ısteye olurmu
bat 24 temmuz
tahmını dogum tarıhı (bugun usg kagıdında yazıyordu) 07.05.2015
sehır kocaeli

Buda bizim Minnak olacak inş. Dr 3 ay günaşırı kullanmam için clexane kam sulandırı iğne 4000 lik, progesteran,aspirin ve folik asit verdi. 10 gün sonra kalp atışı için çağırdı. Yatıp dinlenecekmişim bide.
kan sulandırıcı ve progesteran neden verdi? lekelenme veya pıhtı mı var yoksa normalde de veriliyor mu?

:KK25:
evet gittim canım vajinadan baktı keseyi gördü bebeği beslicek olan kordon oluşmaya başlamış dedi yolunda dedi herşey ama ben ağrım olunca tedirgin oluyorum yinede..:KK43:
BERRE , canim hamile imissin??? gözün aydinnnn!!!!! cok sevindim senin adina , insallah bu sefer Rabbimin izni ile evladini kucagina alirsin

Aaaa bunu bilmiyodum :) Benim icime erkek doguyor zaten Hayirlisi olsun ya :nazar:
Sen nasilsin canim tatil bitti miii :cool:

İyiyim tatlım teşekkürler :KK19:Mide bulantısı ve sürekli bir tiksinme halindeyim bu his beni çıldırtıyor :KK33: Tatil devam az kaldı çünkü okullar açılıyor ve bizim macera başlıyor.. 2. Sınıfa geçti bu sene bizim bıdık.. Okul temposu çok yoğun geçiyor.. Allah yardımcım olsun:KK4:

Benim kahverengi lekelenmem var cok korkuyorum :( :( :( biraz yurudum az evvel ondan mi oldu acabaa? Kizlar cok agliyorum lutfen bisey olmasin allahim noluurrr :( :( :( saat 14.30a randevu aldim dayanamiyorum cok korkuyorum

Back