• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin Cinsiyeti

• Kız

• Erkek

• Çoğul Gebelik

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
ben de varım bu arada;
sat:01/08/2014
beklenen doğum tarihi: 07/05/2015

eksik yazmadım herhalde?

bu arada doktorum benden bir sürü tahlil istedi. hemogram, tit, tsh,aks/alt/ast/üre/kreatinin, hepatit marker, toxo igm/cmv igm/rubella igm

var mı bu testleri yaptıracak olan aranızda başka? sağlık ocakları da yapıyormuş orda yaptırayım diyorum
ben yaptırdım cnm hepsini. hastanede yaptırdım bn ama sağlık ocakları da yapabiliyor galiba :)

işte bende senden az biraz fazlayım. 10-12 kilo normal diolar ben o kadar alsam bile 90ı görüyorum ay yandım ben. bu arada bende dayanamayıp doktoruma çıktım ve bebişimi gördüm sonundaaa
olsun kılo hıc sorun etmıyorum ben şişeyim hiç sorun deil sağlıklı olsunda bebeişini görmene sevindim kalp atısnı duydunmu usg kagıdını aldınmı remını koysana

ben yaptırdım cnm hepsini. hastanede yaptırdım bn ama sağlık ocakları da yapabiliyor galiba :)
benim hastanem bana uzak ve ters pazartesi de okul açılıyor zor olur gidip gelmem diye sağlık ocağında yaptırayım diyorum. doktor kalp atışı için iki hafta sonra çağırdı gelirken getir bu testleri de dedi :KK51:

uzun sürdü mü peki sonuçlarını alman? haftaya gidip kanla idrar versem kaç güne alırım acaba

sıkma canını lekelenmesi olup da bebeğini kucağına alan çok arkadaşım oldu. hayırlısıyla bebeğin sana tutunacaktır. rapor verdi mi doktor? çalışıyorsun diye biliyorum hiç değilse evde kalıp dinlenirdin
Saol canim ya.. Almadim rapor.. İse gitmedim bugun sonra da haftasonu.. İsimde rahat cok sukur.. Yorucu degil.. Bakalim duruma gore alirim belki rapor..

kizlar lekelenmeleri kafaniza takmayin bende oglumda surekli doktorun kapisindaydim yine leke diye simdi iki bucuk yasina geldi kuzum ilk uc ay her hamilelik riskli calisiyorsaniz rqpor alin derim en azindan risk kalmaz

ben oğlumu doğurana kadar her ay lekelenme gördüm hep ağlardım düştü düşecek diye ama şimdi 12. yaşına girecek
merhaba canım tahmini doğum tarihlerimiz aynıymış benimde 19 mayıs görünüyor 2. bebeğim benim 3.5 yaşında kızım var onunda doğum tarihi 19 mayıstı ama acelesi olduğundan normal doğumla 6 mayıs 2011 de doğdu bu bebeğim de umarım aynı tarihte doğar aynı olur doğum tarihleri sen dr a gittin mi biraz erken diye ben gitmedim gitmişken hem bebeği hem kalp atışını duyarım diye bekleyeceğim sen gidecekmisin

Sen Hataylı mısın :) hemşeriyiz yani neresinden ?
canım sen hataydamısın hataydaysan hangi dra gidiyorsun tavsiye edebileceğin bir dr var mı ben burda yaniyim hataya yeni taşındık ve dr araştırıyorum yardımcı olursan sevinirim canım

Canim hosgeldin gozun aydin :) Allahim saglicakla kucagina almayi nasip etsin :nazar:
Ben sali gunu gordum keseyi 4+3 yada 4+4 gunluktu, haftaya cuma kalp atislari icin cagirdi. Benimde gec döllenme sat 29 temmuz ama 9 agustos hamile kaldigim gun :KK66:
canım son hamile kaldığınız günü neye göre hesaplıyorsunuz kusura bakma ben bilmiyordum da bende sat e göre hesaplıyorum ama bunu bilmiyorum.

olsun kılo hıc sorun etmıyorum ben şişeyim hiç sorun deil sağlıklı olsunda bebeişini görmene sevindim kalp atısnı duydunmu usg kagıdını aldınmı remını koysana
duydum canım inşallah bi sorun olmaz bundan sonra. şu telaş sıkıntı hiç bitmicek galiba. işteyim şu an canım bu bilgisayardan foto koyamıorum.

duydum canım inşallah bi sorun olmaz bundan sonra. şu telaş sıkıntı hiç bitmicek galiba. işteyim şu an canım bu bilgisayardan foto koyamıorum.
anladım cnm usg kagıdında kac haftalık yazıyor senın cok soru sordum ben galıba

benim hastanem bana uzak ve ters pazartesi de okul açılıyor zor olur gidip gelmem diye sağlık ocağında yaptırayım diyorum. doktor kalp atışı için iki hafta sonra çağırdı gelirken getir bu testleri de dedi :KK51:

uzun sürdü mü peki sonuçlarını alman? haftaya gidip kanla idrar versem kaç güne alırım acaba
benim aynı gün öğleden sonra çıkmıştı yani en fazla 1 güne cıkması lazım

Saol canim ya.. Almadim rapor.. İse gitmedim bugun sonra da haftasonu.. İsimde rahat cok sukur.. Yorucu degil.. Bakalim duruma gore alirim belki rapor..
Evet canım olmadı biraz da rapor alırsın ama bak lekelenme normalmiş olabiliyomuş o yüzden üzme kendini canım olumlu düşün olumlu olsun:KK46:

Hanimlaaarrrr keseyi gordum cok sukur :) lekelenme icin normal dedi doktorum. Hersey yolunda dedi elhamdulillah. Ama yine de onlemimizi alalim dedi dusuk onleyici igne yaptirdi bir de folik asitle progestan verdi :) cok sukur rabbime. Cuma gunu de bebegimizi gorucez insaallah :) 5+3müşüm :)
Hadi canım gözün aydınnnn :)

Aralarında 8 yaş oluyor canım ben baya ara verdim.. Aslında hiç yapmayacaktım sözümona ama oğlumun arkadaşlarının teker teker kardeşleri olunca baskı üzerine baskı:D ya şimdi doktordan geldim kese var ama kalp atışı yok daha dedi canım sıkıldı inşallah hayırlısı olur sağlıklıdır bebişim:( Cumartesi tekrar gidicem..

Ay kafam karisti :-) En guzeli canim bende digeriyle arasinda uzunca bi yas farki istiyorum :D Kuzum kotu dusunme lutfen cumartesi gittiginde duyacaksin insallah. Sen benden deneyimlisin olumlu dusunmen laziim :*

canım son hamile kaldığınız günü neye göre hesaplıyorsunuz kusura bakma ben bilmiyordum da bende sat e göre hesaplıyorum ama bunu bilmiyorum.

Canim doktorun sana ne dediyse o'dur.. Doktorum benim yumurtlama donemiinde hamile kaldigimi soylemisti suan 5 haftalik olduk tam olarak 5 hafta gerisi 9 agustos. Normalde sat hesaplaniyor ama benim gec dollenme ;)

Çok şükür Rabbime.

Öncelikle Allah sıkıntıları olan herkese yardımcı olsun. İnşallah bir an önce güzel haberler almak kısmet olur.

Bugün randevum vardı. Hem keseyi, hem de kalp atışlarını gördük. Minik kuzum 4 mm olmuş :)

Back