- 12 Şubat 2013
- 7.374
- 552
- 398
Senin de gözün aydın.. sende sağlıcakla alırsın inşAllah bebişini kucağına..
kan değerin düşük çıkmamış o zaman..
çok sorun etmiyorum ama işte doktor artışı az bulunca endişeleniyorum nedense
Iyi dusun iyi olsun canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin de gözün aydın.. sende sağlıcakla alırsın inşAllah bebişini kucağına..
kan değerin düşük çıkmamış o zaman..
çok sorun etmiyorum ama işte doktor artışı az bulunca endişeleniyorum nedense
Hadi gozun aydin canim darisi bize artik..kızlar kalp atışlarını gördüm dr yenı geldım sımdılık bır soru yok dedı dr kan sulandırıcı iğne verdi 10 gunde 1 tane ılkını oldum rabbım korusun bizi buda yeni fotomuz
canımm...cok teşekkür ederim..amin inşallah canım inşallah
BERRE , canim hamile imissin??? gözün aydinnnn!!!!! cok sevindim senin adina , insallah bu sefer Rabbimin izni ile evladini kucagina alirsin
Gecti simdi lekelenmem doktora gidiyorum. Sirami falan bekleyemem ben hastanede resepsoyonda diyecem kizlara acil diye off allahim insaallah iyi haberler alirimkocasininpiremsesi bencede moralini bozma kötu düşünme canım benimde ilk hamileligimde ilk 2 ay lekelenmem hatta kanamalarim oldu.. lekelenMe olunca erkek geliyo derler benim öyle :)) oldu gönlünü ferah tut
Bakmadan verdi ama diğerlerinde de bu doktorumda kontroldeydimbenim de bi boş gebelik var diye bebe aspirini verdi. bu arada progesteronuna baktı mı hiç doktor yoksa bakmadan mı verdi progestanı?
bende progestan kullanıyorum ama hala çok yüksek değil gibi gelio değerim gerçi doktorum 15in altına düşmediği sürece sorun yok dedi ama sizinkileri merak ettim bakıldı mı die. bu arada ben zaten doktora sormadan kendim bakıorum merak işteB
Bakmadan verdi ama diğerlerinde de bu doktorumda kontroldeydim
korkma canım.Allahın izniyle bişey olmaz hayırlı haberlerle inşallah..Gecti simdi lekelenmem doktora gidiyorum. Sirami falan bekleyemem ben hastanede resepsoyonda diyecem kizlara acil diye off allahim insaallah iyi haberler alirim
Canımm inşallah önemli bişey değildir Korkma sen dualarımız seninleCok korkuyorum nolur dua edin lutfen
Canım benim dualarımız seninle inş bişey olmıcak sen sakın yorma kendini iyice dinlen Allah koruyacak inş bebişiniKizlar benim dunden beri lekelenmelerim var yine.. Dua edin ne olur.. Doktor dusuk tehdidi dedi.. Bu bebisimi de kaybetmiyeyim.. Baska boyle lekelenmeleri olan var mi?..
ÇOK GÜZEL OLMUŞ LİSTEMİZ ALLAHIM İNŞ CİNSİYETLERINI VE FOTOLARINI PAYLAŞMAK NASİP OLUR
Canım banada progestan verdi ama tahlil yapmadı çok şükür düşüktehlike de yok önlem amaçlı verdibenim de bi boş gebelik var diye bebe aspirini verdi. bu arada progesteronuna baktı mı hiç doktor yoksa bakmadan mı verdi progestanı?
İnşallah görürsün canım keseyi bende yarın gitcem inş görebilirim keseyikizlaer yarin kontrolum var 10.30 da dua edin olurmu keseyi goreyimm (
Cok tesekkurler canim.. İnsallah.. Dinleniyorum simdi evde.. İnsallah gecer..Canım benim dualarımız seninle inş bişey olmıcak sen sakın yorma kendini iyice dinlen Allah koruyacak inş bebişini
Çok geçmiş olsun canım. Kötü birşey olacağını sanmıyorum. Lekenmeler olabilir diye biliyorum. Buarada sen 14:30da dr a gitmeyecekmydin?Cok tesekkurler canim.. İnsallah.. Dinleniyorum simdi evde.. İnsallah gecer..
Çok geçmiş olsun canım. Kötü birşey olacağını sanmıyorum. Lekenmeler olabilir diye biliyorum. Buarada sen 14:30da dr a gitmeyecekmydin?
Canım banada progestan verdi ama tahlil yapmadı çok şükür düşüktehlike de yok önlem amaçlı verdi
canım bende yazıyim bilgilerimi
sat :6 agustos
yas:21
Tahmini doğum 13 Mayıs 2015
şehir hatay
ilk olacak allahın izniyle
Ne dedi dr canım?Saol canim insallah.. Ben carsamba gitmistim doktora.. İki hafta sonra gidicektim ama lekelenme olunca bugun sabah da gittim.. Hakkimizda hayirlisi..